Секрети успіху фабрики друку Epson

Головна Огляди Секрети успіху фабрики друку Epson
13.06.2018

Більше ніж 25 млн користувачів у всьому світі вже обрали «Фабрику друку Epson». У чому секрет успіху цієї серії?

  1. Лідерство на ринку. Epson — лідер у своїй справі, займає перше місце на ринку безкартриджного струменевого друку з 2013 року.
  2. Високий ресурс. Пристрої серії «Фабрика друку Epson» розраховані на великі навантаження і володіють високим стартовим ресурсом витратних матеріалів. Наприклад, комплекту витратних матеріалів у флагманських моделях вистачить на друк до 13500 відбитків.
  3. Якість, перевірена мільйонами користувачів. «Серце» принтерів серії «Фабрика друку Epson» — стаціонарна друкуюча голова Epson Micro Piezo, яка разом з унікальною системою контролю тиску в ємностях забезпечує високу якість і економічність.

Безкартриджна серія принтерів і БФП «Фабрика друку Epson» налічує близько 30 актуальних моделей. І це найширший модельний ряд такого типу пристроїв серед усіх виробників.

Новинки 2018

На початку 2018 року лінійка безкартриджних пристроїв «Фабрика друку Epson» поповнилася новими серіями БФП L3ХХХ (L3050/L3060/L3070), L4000 (L4150/L4160), L6ХХХ (L6160/L6170/L6190). При цьому якщо L3ХХХ, L6ХХХ прийдуть на зміну своїм попередникам, то L4ХХХ — абсолютно нова і додаткова серія рішень.

Хітами продажів у роздрібному каналі будуть моделі L3050/L3060/L3070/L4150/L4160. Ці БФП мають високу економічність, продуктивність і оснащені найпопулярнішими функціями для дому та малого офісу.

Старші серії багатофункціональних пристроїв L4ХХХ і L6ХХХ розраховані на досить велике навантаження друку й орієнтовані на бізнес-користувачів. У цих серіях використовуються унікальні пігментні чорнила Epson чорного кольору, які забезпечують чіткий текст і графіку на звичайному папері. У цьому випадку відбитки швидко висихають і готові до роботи відразу після виходу сторінок з принтера. Також через використання пігментних чорнил значно збільшується стійкість надрукованих документів, що зберігаються в архівах.

Флагманська серія L6ХХХ має найширший функціонал. Також виробник подбав про зручність та оперативність обслуговування з причини підвищених обсягів друку, а саме БФП L6ХХХ оснащені змінною ємністю для відпрацьованих чорнил. Тепер користувач може замінити її самостійно, просто купивши нову ємність у магазині. Це ще більше спрощує експлуатацію серії для бізнес-задач.

Технологічні новації

Відзнакою всіх серій від попереднього покоління пристроїв є принципово нова конструкція чорнильних ємностей. Тепер вони повністю інтегровані в корпус збоку або у фронтальній частині залежно від моделі, що робить пристрої компактнішими від 10 до 30 %. Крім того, споживачеві більше не потрібно від’єднувати чорнильні ємності для заправки, а всього лише відкрити кришку і перелити чорнило з контейнера у ємність друкувального пристрою.

Для зручності заправки чорнила розроблено унікальну систему Key Lock. Контейнери різних кольорів мають різну форму носика для заправки, яка підходить тільки до одного заправного отвору за принципом ключа із замком. Ця система захистить споживача від заправки ємності не тим кольором.

Конструкцію контейнерів також доопрацьовано таким чином, що, встановлюючи їх в отвір для заправки, клапан відкривається, і чорнила починають надходити в систему друку. Коли споживач вилучить контейнер із заправного отвору — клапан закриється, і чорнила залишаться всередині, навіть якщо контейнер буде знаходиться в перевернутому стані.

 

Epson дякує кожному партнеру, який зробив внесок у продаж серії «Фабрика друку Epson» і запрошує знову до плідної співпраці. Подробиці про всі доступні інструменти для вдалих продажів нових пристроїв питайте у вашого регіонального менеджера з Представництва Epson Europe B.V. в Україні за номером тел.: (044) 290-81-51

Докладно про нові продукти також на сайті www.epson.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів