Брелок-чарівник Hideez Safe або ключ для всього

Головна Огляди Брелок-чарівник Hideez Safe або ключ для всього
16.06.2018

Набридло вигадувати нові паролі? Не можете запам’ятати паролі до сайтів та соцмереж? Постійно губите смартфон, планшет, ключі від авто чи будинку, пульти? Рішення знайдено — Hideez Key — єдиний цифровий ключ — незамінний рятувальник для запам’ятовування паролів, ключів доступу, цифрових підписів, доступу в приміщення, розблокування пристроїв, пошуку цінних речей тощо.

Сховище і менеджер паролів

Зберігайте паролі у безпеці, фізично відокремлюючи їх від основного пристрою. Hideez Safe автоматично вводить паролі для більшості сайтів і додатків, не потребуючи для цього встановлення додаткових плагінів або спеціального налаштування. Не потрібно використовувати автозаповнення, зберігати паролі та логіни на комп’ютері чи у смартфоні.

Smart Lock

Блокуйте та розблоковуйте пристрої завдяки присутності поблизу, яка буде вимірюватися силою сигналу Bluetooth від Hideez Key.

Датчик дотику

Потрібно дізнатись, хто копирсається у смартфоні, поки власника немає поруч? Встановіть Hideez Safe, і смартфон зробить фото негідника, щойно той візьме пристрій до рук.

Одноразові паролі

Генеруйте одноразові паролі для двофакторної автентифікації, онлайн-банкінгу, BitCoin гаманця тощо.

Пошук і охорона речей

Скільки разів доводилося шукати зранку ключ від авто чи квартири? Тепер це вирішується просто. Hideez Key відстежує та шукає речі.

Як працює брелок

Увімкніть Hideez Key. Брелок постачається готовим до використання, зі встановленою батареєю CR2032; використовує профіль RXP proximity протоколу зв’язку Bluetooth 4.0 Low Energy. Встановіть додаток Hideez Safe на пристрій. Створіть обліковий запис у системі My Hideez та підключіть Hideez Key до пристрою.

Переваги Hideez Key

  • Зручний. Поєднання протоколу Bluetooth 4.0 Low Energy з вбудованим профілем близькості та 72 кБ (приблизно 7-10 тис. паролів) внутрішньої захищеної пам’яті інтегрованого чипу Nordic з автоматичним вводом паролів робить присутність користувача єдиною вимогою для автентифікації.
  • Бездротовий. Зашифроване з’єднання Bluetooth і повний програмний комплекс для автентифікації захищає обмін даними між Hideez Key та пристроями без будь-яких дротів.
  • Готовий до RFID. Hideez Key обладнаний RFID модулем ATMEL T5577, що є сумісним зі стандартом EM Microelectronic-Marin та HID (125 kHz). Можна відчиняти двері парадного, вхідні двері в офіс тощо.
  • Помітний. Вбудований мініатюрний динамік 8-bit 90 dB з 10 мелодіями, а також два LED індикатори (червоний і зелений) роблять Hideez Key гучним та помітним, коли це потрібно.
  • Не потребує зарядки. Батарея CR2032 працює до 6 місяців без жодної підзарядки.
  • Гнучкий до налаштувань. Для великих замовлень виробник пропонує виробити Hideez Key будь-якого кольору Pantone та додати корпоративний логотип або текст на корпус.
  • Компактний і стильний. Невеликий (32,5 × 32,5 × 9,5 мм) та легкий (9 г), зручно вміщується у будь-яку кишеню. На вибір є два кольори: чорний і м’ятний (схожий на фірмовий колір Tiffany).

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів