OLED-телевізори преміум-класу

Головна Огляди OLED-телевізори преміум-класу
17.07.2018

Ексклюзивна якість зображення та 3D-звук у поєднанні з можливостями штучного інтелекту – нова серія OLED-телевізорів LG з технологією штучного інтелекту та вдосконаленим процесором α9 (Alpha9).

Навесні LG Electronics презентувала серію OLED-телевізорів 2018 року. Це надтонкі моделі з найліпшими технічними характеристиками, які працюють на основі ексклюзивної платформи зі штучним інтелектом LG ThinQ з новим процесором α (Alpha) 9.

Телевізори були й залишаються важливою частиною побуту, джерелом розваг та інформації. З року в рік LG працює над тим, щоб споживачі отримували найкращу якість зображення та звуку, а також мали змогу користуватися новітніми технологіями.

Нова серія OLED-телевізорів має діапазон діагоналей від 55 до 77 дюймів, витончений дизайн «Зображення на стіні» (моделі OLED77W8PLA та OLED65W8PLA), «Зображення на склі» (OLED65E8PLA, OLED55E8PLA) та «Кінематографічний екран» (OLED77C8PLA, OLED65C8PLA, OLED55C8PLA й OLED55B8PLA) з мінімальною товщиною корпусу та зручним кріпленням.

Головним суб’єктивним фактором оцінки якості телевізора є захоплене глядацьке «вірю». Але досягнути такого ефекту можна завдяки об’єктивно найкращим технічним характеристикам. Інтелектуальний процесор LG α (Alpha) 9, який було анонсовано 2018 року, забезпечує вдосконалене відтворення зображення, чіткість кольорів під будь-яким кутом, а також бездоганний чорний колір. Близько мільярда різноманітних відтінків гарантують естетичну насолоду навіть найвибагливішим покупцям. Завдяки швидкості відтворення 120 кадрів на секунду зображення в нових моделях є максимальної якості навіть під час перегляду динамічного контенту. А тим, хто понад усе цінує якість звуку, LG пропонує поринути в кінематографічний тривимірний звук системи Dolby Atmos, де в кожній сцені можуть одночасно використовуватися до 128 різноманітних звукових об’єктів. Завдяки цьому з’являється відчуття занурення в тривимірний простір. Крім того, OLED-телевізори LG 2018 року підтримують функцію 4K Cinema HDR, створюючи повний ефект перегляду відео в кінотеатрі.

Штучний інтелект (ШІ) впевнено завойовує серця споживачів електроніки. Вбудовані функції в OLED-телевізорах LG на основі ШІ — це новий спосіб взаємодії з телевізором. Наприклад, завдяки функції інтелектуального розпізнавання голосу можна легко керувати телевізором, знаходити відеоконтент та інформацію. Також моделі нової лінійки можуть слугувати центрами системи «розумний дім», надаючи доступ до іншої техніки через Wi-Fi або Bluetooth.

Отже, нові OLED-телевізори LG — це моделі для тих, хто високо цінує найкращу якість зображення й звуку, ефект присутності в кінотеатрі, зручність у користуванні, вишуканий дизайн і безліч приємних бонусів.

OLEDW8PLA 77/65”

OLEDE8PLA 65/55”

OLEDС8PLA 77/65/55”

OLEDB8PLA 65/55”

Надзвичайно тонкий дизайн «Зображення на стіні»
4K Cinema HDR, Dolby Atmos, 4.2, 60 Вт/20 Вт
Інтелектуальний процесор: α9
Технологія HFR: підтримка відтворення відео до 120 fps
webOS Smart TV

Дизайн
«Зображення на склі»
4K Cinema HDR, Dolby Atmos®, 4.2, 60 Вт/20 Вт
Інтелектуальний процесор: α9
Технологія HFR: підтримка відтворення відео до 120 fps
webOS Smart TV

Дизайн «Кінематографічний екран»
4K Cinema HDR, Dolby Atmos, 2.2, 40 Вт/20 Вт (сабвуфер)
Інтелектуальний процесор: α9
Технологія HFR: підтримка відтворення відео до 120 fps
webOS Smart TV

Дизайн «Кінематографічний екран»
4K Cinema HDR, Dolby Atmos, 2.2, 40 Вт/20 Вт (сабвуфер)
Колірна палітра з мільярдом відтінків
Технологія HFR: швидкості відтворення відео до 120 fps
webOS Smart TV

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів