Точність передачі природних кольорів Nano Cell SUPER UHD

Головна Огляди Точність передачі природних кольорів Nano Cell SUPER UHD
18.07.2018

Цього року LG Electronics запропонувала оновлену серію телевізорів Nano Cell SUPER UHD з підтримкою низки інноваційних технологій. Моделі оснащено високопродуктивним «розумним» процесором Alpha 7 (α7), 4K CINEMA HDR та технологією кінематографічного об’ємного звучання Dolby Atmos.

Основна перевага телевізорів SUPER UHD 2018 року — технологія Nano Cell, завдяки якій пристрої відтворюють точні та природні кольори, а зображення на екрані стали деталізованішими. Ця передова технологія в РК-дисплеях значно покращує якість зображень, що відтворюються на екрані телевізора, розширюючи можливості перегляду контенту. Суть технології Nano Cell — в інтеграції в дисплей прошарку з наночастин, що поглинає надлишкові світлові хвилі, завдяки чому підвищується точність відтворення кольору на екрані. Як результат, зображення стають помітно реалістичнішими, а кольори — природнішими.

Серед інших важливих характеристик серії Nano Cell SUPER UHD — інтелектуальний процесор Alpha 7 (α7), що оптимізує відтворення будь-якого контенту. Алгоритм, який використовує α7, зменшує рівень шумів та зернистості, що робить зображення плавними, а точний аналіз зображень гарантує відтворення витончених деталей та яскравих кольорів. Завдяки використанню технології HFR (частота зміни кадрів — 120 к/с) глядачі можуть насолоджуватися переглядом спортивних змагань та динамічних сцен без жодного тремтіння й розмитості зображень.

Ще одне поліпшення — оснащення панелі технологією повноматричного затемнення (FALD-підсвічуванням). Завдяки цій технології можна керувати підсвічуванням кожного блоку пікселів окремо, що підвищує рівень чорного кольору на 30 % порівняно зі звичайними РК-телевізорами та забезпечує передачу чітких зображень з неперевершеною контрастністю.

Якісне зображення й точність передачі колірної палітри досягаються навіть під час перегляду під кутом 60°. Серед інших корисних опцій — підтримка функції 4K CINEMA HDR з відтворенням всіх форматів HDR: Dolby Vision, Advanced HDR від Technicolor, а також HDR10 Pro і HLG Pro. З технологією Dolby Atmos можна створити справжній кінотеатр вдома. Об’ємне звучання ніби оточує глядача з усіх боків і повністю занурює у кожну сцену, що відбувається на екрані. А завдяки підтримці Dolby Vision можна переглядати контент у відмінній якості.

Телевізори SUPER UHD 2018 року працюють на смарт-платформі LG ThinQ AI з підтримкою технологій штучного інтелекту (ШІ), що відкриває можливість зручного керування телевізором за допомогою функції інтелектуального розпізнавання голосу. Так, користувачі LG SUPER UHD TV 2018 зможуть не просто виконувати голосовий пошук контенту, але й надавати телевізору команди за допомогою голосу.

Тонкий корпус та елегантний дизайн, передові функції та точність передачі природних кольорів — ось головні характеристики нових телевізорів LG SUPER UHD з технологією Nano Cell, що подарують глядачам незабутні емоції та кінематографічні відчуття перегляду улюблених фільмів і телепрограм вдома.

Специфікації лінійки Super UHD телевізорів з Nano Cell дисплеем

  • Матриця IPS 4K з технологією Nano Cell
  • 4K Cinema HDR, Dolby Atmos, 2.2, 40 Вт/20 Вт
  • Інтелектуальний процесор: α7
  • Full Array Dimming
  • webOS Smart TV

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів