Голлівуд вдома від Panasonic

Головна Огляди Голлівуд вдома від Panasonic
20.07.2018

Натхненна успіхом 2017 року Panasonic оголошує про розширення асортименту OLED-телевізорів, які вирізняються надзвичайною точністю зображення. Нова лінійка складається з трьох нових моделей у двох серіях — FZR950 та FZR800 з екранами 65 і 55 дюймів. Разом з новими OLED-дисплеями та новим відеопроцесором Panasonic HCX, які було розроблено у тісній співпраці з фахівцями з Голлівуду, телевізори серій FZR950 і FZR800 мають низку значних поліпшень. Нові моделі стали першими OLED-екранами з підтримкою HDR10+ та з останньою версією стандарту HDR для динамічних сцен.

Еталон кіновиробництва та телебачення

Численні вдосконалення протягом останніх десятиліть обумовили визначний успіх OLED-телевізорів Panasonic в царині технологій обробки зображень. Оригінальні ідеї були народжені у власному аудіовізуальному інженерному підрозділі. Створені в його стінах плазмові екрани стали еталоном для фахівців кіновиробництва та телебачення в усьому світі. І заради забезпечення відповідності зображення творчому баченню авторів кінострічок Panasonic продовжуватиме співпрацю з голлівудським гігантом Deluxe, світовим лідером в галузі цифрових технологій і послуг, для створення візуального мовного контенту.

Збільшується кількість голлівудських кіностудій, які використовують у своїх творчих процесах телевізійні OLED-екрани Panasonic як великоформатні контрольні монітори. Відтепер ці Ultra HD Premium-панелі доступні широкому загалу. Відоме гасло Panasonic «Голлівуд у тебе вдома» ніколи не було таким правдивим. Усі OLED-дисплеї мають відповідні сертифікати THX та HD Premium.

Відеопроцесор НСХ 4K

HDR OLED-дисплеї Panasonic оснащено найновішою та найпотужнішою версією відеопроцесора НСХ 4K, який дарує глядачеві надзвичайно захопливі видовища.

Виняткові можливості нового процесора доповнюються неймовірним рівнем чорного та спектром кольорів понад мільярд відтінків. Телевізори Panasonic відображають майже 100 % колірного простору DCI.

Найбільша зміна в роботі процесора HCX — система Dynamic LUT. Технологія Look Up Table (LUT) широко застосовується для забезпечення точності кольорів на кіностудіях, особливо в Голлівуді. З нею HCX автоматично контролює середню яскравість та аналізує зображення для автоматичного завантаження відповідної LUT-таблиці для кожної сцени. Покращення особливо помітно у сценах із недостатньою яскравістю, які після обробки набувають значно природнішого вигляду.

Art & Interior

Таке зображення потребує і вишуканого обрамлення. Елегантність OLED-дисплеїв Panasonic обумовлена дизай­ном у фірмовому стилі Art & Interior і використанням виключно преміальних матеріалів. Телевізори FZR950 та FZR800 оздоблено темною дуже тонкою металевою рамкою та делікатною, але стійкою підставкою. Таке рішення має вражаючий ефект: здається, що панелі левітують над площиною без будь-якої підтримки.

У світі відтінків

Щоб підвищити точність відтворення кольорів у темних частинах зображення, Panasonic додав до LUT-таблиць додаткові шари даних на темніших рівнях, ніж раніше, одночасно покращуючи перехід між чистим чорним і трохи світлішим рівнями. Як наслідок, кольори тіней та напівтіней стали ще точнішими.

А для задоволення потреб професійних голлівудських користувачів розширено діапазон і зменшено інтервал відрізків калібрування на темному кінці RGB та гамма-шкали. Користувач може встановити цей параметр за допомогою системи керування кольором Panasonic.

Вперше на ринку новий телевізор TX-65FZR950 пропонує калібрувальні точки на п’яти і навіть на двох з половиною відсотках яскравості. Це дає користувачеві оптимальний контроль там, де він найбільше потрібен — на рівні трохи світлішому за абсолютно чорний у слабко освітлених сценах.

Усі нові моделі OLED у цьому році мають абсолютний чорний фільтр, який досягає найчистішого і точного чорного кольору, поглинаючи світло, аби уникнути відблисків. Особливо це буде помітно в приміщеннях з надмірним освітленням або у яскравий сонячний день.

Формат HDR10+

OLED-дисплеї Panasonic сумісні з форматом HDR10+. Це нова відкрита та безоплатна динамічна платформа для метаданих, створена спільними зусиллями 20th Century Fox, Panasonic та Samsung. Ця технологія буде реалізовуватися в усіх нових релізах Ultra HD-фільмів, у плеєрах Blu-Ray та в телевізорах Ultra HD.

Одночасно OLED-екрани Panasonic підтримують і стандартний формат HDR10, який використовується для Blu-Ray і Ultra HD-контенту, а також для потокового контенту HDR4K, на Netflix та YouTube. Усі телевізори також працюють із HLG, це HDR-формат, сумісний з ефірним мовленням.

До своїх нових телевізорів Panasonic додав функцію оптимізації динамічних сцен, яка використовує аналіз зображень для імітації динамічних метаданих під час відтворення відео з джерела 4K з HDR10. Auto HDR Brightness Enhancer гарантує користувачам оптимальний перегляд завдяки ручному або автоматичному налаштуванню відображення HDR-контенту в приміщеннях з яскравим освітленням.

Почути все

Телевізор TX-65FZR950 забезпечує максимальну якість звуку завдяки колонкам Dynamic Blade Speaker, які розробили фахівці з підрозділу Technics, та системі Cinema Sound Pro.

Елегантний Hi-Fi саунд-бар пропонує незрівнянний звук. Звукова система складається з чотирьох сабвуферів, чотирьох низькочастотних та високочастотних динаміків і пасивного випромінювача для посилення низьких частот. Систему було розроблено у співпраці з інженерами Technics, які брали участь у кожному етапі — від розробки дизайну до налаштувань звуку.

4K HDR Game Mode

Екрани телевізорів серій FZR950 та FZR800 відповідають вимогам найдосвідченіших онлайн-гравців, гарантуючи захоплюючий ігровий досвід у якості HDR4K зі ще швидшим часом відгуку.

 

TX-65FZR950

TX-65FZR800

TX-55FZR800

Діагональ екрану

65”

65”

55”

Роздільна здатність

3840 × 2160

3840 × 2160

3840 × 2160

Підтримка Smart TV

Є

Є

Є

Wi-Fi

Так

Так

Так

Діапазони цифрового тюнера

DVB-T; DVB-T2; DVB-S2; DVB-C

DVB-T; DVB-T2; DVB-S2; DVB-C

DVB-T; DVB-T2; DVB-S2; DVB-C

Колір

чорний

чорний

чорний

ТВ-тюнер

2 ТВ-тюнери (аналоговий + цифровий);

2 ТВ-тюнери (аналоговий + цифровий);

2 ТВ-тюнери (аналоговий + цифровий);

HDR

Є

Є

Є

Smart-платформа

MyHomeScreen 3.0

MyHomeScreen 3.0

MyHomeScreen 3.0

Кут огляду

178

178

178

Частота розгортки панелі

120 Гц

120 Гц

120 Гц

Картинка в картинці (PiP)

Так

Так

Так

Аудіосистема

80 Вт (20Вт*2+20Вт*2)

40 Вт (10Вт*2+10Вт*2)

40 Вт (10Вт*2+10Вт*2)

Поддерживаемые форматы

AVCHD / Progressive, AVI / HEVC /MKV / WMV / MP4 / M4v/ FLV / 3GPP /VRO / VOB / TS / PS, MP3 / AAC / WMA Pro / FLAC / Apple Lossless / WAV, JPEG

USB-порт

3

3

3

CI (PCMCIA) слот

2

2

2

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів