Фотоепілятор Philips Lumea SC1995/00 для домашнього використання

Головна Огляди Фотоепілятор Philips Lumea SC1995/00 для домашнього використання
24.07.2018

Фотоепіляція — не новинка. Багато жінок та чоловіків обирають домашні фотоепілятори замість салонних процедур видалення волосся. Тому що це ефективно, зручно, швидко та безпечно, а ще — суттєво дешевше. Зробити салонні фотоепілятори доступними для домашнього використання вдалося Philips, яка 10 років тестувала технологію на безпечність. Одна з останніх новинок Philips — фотоепілятор Lumea SC1995/00. Це потужний апарат, що ефективно видаляє волосся і підходить навіть для дуже чутливої шкіри.

Салонна IPL-технологія в пристроях для домашнього використання Philips

Фотоепілятор Philips Lumea базується на технології інтенсивного світлового імпульсу — IPL. Але Philips вдалося адаптувати технологію інтенсивного світлового імпульсу для апаратів для домашнього використання.

Технологія інтенсивного світлового імпульсу – це безпечно?

Philips упродовж 10 років тестувала технологію IPL. Загалом у тестуванні взяли участь понад 2000 жінок, після чого дерматологи підтвердили безпечність інтенсивних світлових променів. Фотоепіляторами Philips користується понад 1,5 млн жінок у всьому світі.

Як відбувається видалення волосся

Кожен фотоепілятор Philips Lumea має лампу-спалах, яка генерує інтенсивні світлові імпульси. Ці промені діють на пігмент меланін у волосяних цибулинах і «присипляють» їх. Після цього на обробленій зоні волосся випадає та починає рости повільніше і рідшати. Модель Philips Lumea SC1995/00 має п’ять налаштувань інтенсивності світлового імпульсу. Тому можна індивідуально налаштувати апарат.

Цифри

Тривалість сеансу залежить від зони. Наприклад, фотоепіляція найбільшої зони — обох ніг, триває лише 15 хв. Оброблення зони пахв чи лінії бікіні займає лише 1 хв. Фотоепіляція діє на волосся поступово — з кожною новою процедурою кількість та швидкість росту волосся зменшуватиметься, аж до повного припинення росту. У середньому після чотирьох процедур, проведених раз на два тижні, кількість волосся суттєво скорочується. Після цього необхідно проводити повторні сеанси у міру потреби.

Легкий спосіб використання

Щоб користуватися фотоепілятором, не потрібно дотримуватися особливих правил, окрім загальновідомих для процедур такого типу. За 4 тижні до фотоепіляції не потрібно видаляти волосся разом з цибулинами, а за 7 днів до процедури — не варто засмагати. Напередодні фотоепіляції слід поголити зону, на якій проводитиметься фотоепіляція.

Чому фотоепіляція ліпша, аніж інші способи видалення волосся

Фотоепілятори Philips Lumea SC1995/00 швидко та надовго видаляють небажане волосся. Порівняно з вартістю таких процедур в салонах, придбання фотоепілятора є економнішим варіантом.

Користуватися фотоепілятором Philips Lumea можна одразу з коробки. Апарат не потребує додаткових частин чи гелів для процедури. А термін роботи лампи відповідає всьому терміну використання фотоепілятора.

Процедура фотоепіляції, на відміну від гоління, шугарингу чи воскової депіляції, не травмує шкіру і не спричиняє подразнень, печіння чи вростання волосся. Під час фотоепіляції неможливо пошкодити шкіру і занести бруд чи інфекцію.

Фотоепілятор видаляє волосся на руках, ногах, животі, обличчі, пахвах, у зоні бікіні*

*Забороняється проводити фотоепіляцію на слизових оболонках

Товари з публікації
код товару: SC1995/00
немає в наявності
 
Тип: фотоепілятор; Кількість швидкостей: 5; Насадки: для тіла; Додатково: захист від випадкового спалаху, не підходить для темної шкіри, система видалення волосся IPL, УФ-фільтр для захисту шкіри, Slide and Flash ; Джерело живлення: мережа; Колір: білий;
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів