Дитячi сонцезахиснi окуляри Koolsun

Главная Обзоры Дитячi сонцезахиснi окуляри Koolsun
07.08.2019

І дорослі, і діти обожнюють літо, коли можна засмагати та купатися. Важливо при цьому не забувати захищатися від сонечка, яке може бути дуже жорстоким, особливо для несформованих і вразливих дитячих очей.

Прагнучи створити найкращі та доступні дитячі сонцезахисні окуляри, засновники голландського бренду Koolsun розробили стильні та міцні моделі для дітей від народження до 12 років.

Усі окуляри бренду мають ударостійкі полікарбонатні лінзи першого оптичного класу та третьої категорії затемнення — від інтенсивного сонячного випромінювання, а оправи створено з безпечного гнучкого пластику — термопластичного еластомеру DuPont.

У комплекті до всіх окулярів передбачено сірі мікрофіброві мішечки для безпечного зберігання.

Лінзи Koolsun стійкі до будь-яких механічних пошкоджень. Важливо, що навіть у разі подряпин вони виконуватимуть свою захисну функцію. Бо на відміну від інших дитячих окулярів з нанесеним на лінзи фільтруючим елементом, який у разі пошкодження пропускатиме ультрафіолет, у Koolsun самі лінзи і є фільтрами.

Маркування UV400 на окулярах підкреслює, що вони захищають від усіх ультрафіолетових променів: короткохвильових (тип UVC, довжина хвиль 100-280 нм), середньохвильових (тип UVB, 280-315 нм) та найнебезпечніших довгохвильових (тип UVA, 315-400 нм).

Окуляри надійно тримаються на малюках завдяки ланцюжку, який можна легко відстібнути.

Сонцезахисні окуляри всіх серій стовідсотково відповідають гаслу бренда Koolsun: «Стильні. Міцні. Гнучкі». А отже, сподобаються не тільки дорослим, для яких найважливішими є функціональні та захисні характеристики, а й дітлахам, адже розмаїття кольорів та форм не залишить байдужим жодне дитяче серце.

Дитячі сонцезахисні окуляри Koolsun доступні у трьох лінійках: Flex, Sport та Wave.

Koolsun Flex

Родзинкою серії Koolsun Flex є моделі для немовлят – це сонцезахисні окуляри у рожевому або блакитно-зеленому кольорах. Вони чудово захищають очі дитини та надійно тримаються на малюках завдяки ланцюжку, який можна відстібнути.

Гнучка оправа стійка до пошкоджень різного типу і безпечна на випадок, якщо немовля захоче її погризти. Лінзи коричневого кольору – одного з рекомендованих для дитячих окулярів як такий, що найменше спотворює кольори. У цій серії є окуляри і у більшому розмірі: моделі KS-FLPS003, KS-FLRS003, орієнтовані на старших діток – віком від 3 до 6 років.

Koolsun Sport

Серію Koolsun Sport створено для активних дітей 2-12 років. Завдяки гнучким матеріалам та продуманій спортивній формі, спеціально розробленій для того, щоб захистити очі дитини від бокового потрапляння променів, ці сонцезахисні окуляри чудово тримаються та не спричиняють дискомфорту вушкам дитини. Моделі цієї серії теж мають дзеркальні лінзи і є чудовим вибором для дітей, які більшу частину дня проводять на свіжому повітрі, займаючись улюбленим літнім чи зимовим видом спорту.

Koolsun Wave

Koolsun Wave спеціально створено для молодших любителів морського відпочинку. Крім того, що ці окуляри також вироблено з термопластичного еластомеру та полікарбонату, лінзи у всіх моделей цієї серії є дзеркальними – для додаткового захисту від світла, яке відбивається від води, піску, інших світлих поверхонь.

Моделі доступні у двох розмірах: 1+ (для діток 1-5 років) і у розмірі 3+ (для старших діточок, віком від 3 до 10 років. Окуляри цієї серії дуже сучасні і схожі на дорослі моделі. Завдяки гнучкому матеріалу вони м’яко і комфортно розташовуються на голові дитини. Виробник радить підбирати розмір індивідуально для кожного з дітлахів і в разі виникненні сумнівів – взяти окуляри меншого розміру для кращої фіксації.

Окуляри чорного кольору, блакитного, кольору хакі та рожеві мають сірі дзеркальні лінзи.

Модні неоново-блакитні окуляри мають дзеркально-блакитні лінзи; неоново-зелені – дзеркально-зелені, а неоново-рожеві – дзеркально-рожеві лінзи.

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров