Справжні іграшки goki для кількох поколінь

Главная Обзоры Справжні іграшки goki для кількох поколінь
10.09.2018

Всесвітньо відома німецька компанія Gollnest & Kiesel охоплює продукцію бренду goki. Іграшки goki виготовлено з високоякісних натуральних матеріалів, в основному з дерева, а потім покриті спеціальними фарбами на водній основі з розрахунком на довгу службу. Справжня радість для всієї родини.

Батьки в усьому світі вже більше 30 років обирають товари goki як іграшки для душі, рук та активного способу життя. В Україні все більшої популярності набирають методики Монтессорі і вальдорфської школи, де електронні гаджети для дітлахів жорстко обмежені або заборонені, а перевага надається натуральним іграшкам, які розвивають уяву, фантазію та емоційний інтелект. Іграшки goki абсолютно відповідають прогресивним методикам виховання дітей.

Ще один секрет популярності німецького виробника в тому, що такі іграшки не зламаються, не набриднуть і не вийдуть з моди. До того ж продукція goki – доступна й орієнтована на гру всією родиною.

Для немовлят

Асортимент для немовлят поповнився цікавими та яскравими 3D-мобілямі з цікавими бджілками та жучками, а також в стилі кумедних звірят серії Susibelle, які зроблені з якісного, екологічно чистого дерева, вкритого безпечною фарбою на водній основі. Такі іграшки, які підвішують над дитячим ліжечком, обов’язково привернуть увагу дитини, тренуватимуть вміння фокусувати погляд та стежити за предметами.

  • Розміри мобіля з бджілками: 29 × 43 см
  • Розміри мобіля зі звірятами Susibelle: 27 × 29 см
  • Вік: 0+

Розвивальні іграшки для найменших

Для малюків, які щойно навчилися ходити, є такі новинки goki: дерев’яні іграшки-каталки «Лобстер» і «Каченя». Яскравий дизайн та цікава конструкція, яка створює незвичні звуки під час руху, заохочуватимуть дітлахів не боятися робити перші кроки та отримувати задоволення від гри.

Для дітей першого і другого років життя призначені й розвивальні іграшки: дерев’яний сортер «Куб», дерев’яні кубики та шнурівка «Кед». Вони створені для розвитку абстрактного та логічного мислення, візуального сприйняття, моторики рук, розуміння причинно-наслідкових зв’язків та загального інтелекту. Усі іграшки виконано з якісної деревини та вкрито фарбами на водній основі.

Ігрові набори

Дітям від 3 років вже будуть цікаві сюжетно-рольові ігри, які заохочують спробувати себе у різних професіях. Такі ігри допомагають вивільнити творчу енергію, оволодіти соціальними навичками – вмінням спілкуватись, вирішувати проблеми, приймати ситуативні рішення, правильно поводитися і взаємодіяти з однолітками й дорослими – здібностями, які допомагають будувати позитивні й ефективні стосунки з іншими людьми. Крім того, сюжетні ігри є безпечною моделлю реальних життєвих ситуацій, у яких діти можуть багато чому навчитися та довідатися про навколишній світ і про самих себе.

Для цього віку goki пропонує такі товари, як лялькове «Ліжечко з постільною білизною» для гри у доньки-матері та «Касовий апарат» для ігор у магазин. До набору входить прилад із вбудованим калькулятором, іграшковим механізмом друку чеків та сканером штрих-коду. Також він має скриньку з іграшковими картками та грошима. Такий касовий апарат допоможе дитині розвинути математичне та аналітичне мислення, послідовність дій та цілеспрямованість, познайомитися з професією касира.

Кишенькові ігри

Варто звернути увагу й на недорогі кишенькові ігри, які зручно взяти із собою в дорогу або розважити дитину під час очікування. Це кишенькові лабіринти goki з металевою кулькою: «Пірати. Веселий Роджер», «Пірати. Карта», «Пірати. Стяг». У лабіринтах кулька рухається за допомогою нахилу грального поля.

На противагу лабіринтам піратської серії, у лабіринтах «Клоун», «Довгоносик», «Нічне небо», «Ескімоси», «Ведмежа» та «Поле» потрібно зловити металеві кульки у кілька лунок одночасно.

Такі ігри розвивають витримку, увагу, точність рухів, концентрацію та вміння думати.

Розвивальні ігри

У мемо-ігри «Мама і дитина», «Запам’ятай вагу», «Запам’ятай звук» та «Дотик. Знайди пару» можна грати різною кількістю гравців. Мета гри – зібрати якомога більше пар ігрових елементів, вгадавши або розпізнавши на вагу, звук чи дотик однакові. Перемагає той, хто знайде більше пар. Такі ігри якнайкраще розвивають пам’ять, дрібну моторику, тренують основні органи чуттів.

Настільні ігри

Варті уваги й нові настільні ігри goki – магнітні лабіринти «Космос» та «Острів» – це дерев’яні підставки з прорізаними ходами, в яких вільно перекочуються різнокольорові металеві кульки. Переміщуються кульки за допомогою спеціальної магнітної ручки, прикріпленої мотузкою до основи. Такі ігри чудово розвивають логічне мислення, моторику, координацію руху.

Крім важливого спільного проведення часу, настільні ігри – це чудовий спосіб швидко навчити дітлахів рахувати, концентруватися, розвивати спритність та наполегливість у досягнені результату. Для розвитку цих навиків goki пропонує настільні ігри «Веселі ведмедики» та «Один, два, ква». Мета першої гри полягає в тому, щоб кожен з гравців, кидаючи кубик, склав фігуру ведмедя з п’яти окремих частин.

А в другій грі потрібно якомога швидше перемістити своїх жабенят через усе ігрове поле і доставити їх на пляж. Обидві гри виготовлено з якісних матеріалів, їхні ігрові поля діаметром 37,5 – 38 см.

Товары из публикации
код товара: 56941G
649 грн*
есть в наличии
«Веселые мишки» - игра тренировку памяти, внимательности, логики и удачи. В настольную игру необходимо играть вчетвером. Цель игры - как можно быстрее составить фигурку медвежонка из пяти деталей. Для этого необходимо бросать кубик и выбирать фрагменты фигурки. Будьте внимательны, ведь неожиданно игра может измениться и теперь вы должны составлять фигурку медвежонка другого цвета. Рекомендуемый возраст участников: 3+. Производитель- немецкий бренд goki, авто качественных, полезных, развивающих, безопасных игрушек, изготовленных из сертифицированных материалов.
код товара: 54904G
648 грн*
есть в наличии
Деревянная каталка в виде лобстера привлечет внимание ребенка, надолго увлечет и подарит часы интересных и развивающих игр. Игрушка оснащена веревкой, за которую ребенку необходимо приводить лобстера к движению. Во время движения яркий лобстер щелкает клешнями. Игрушка бренда goki изготовлена из высококачественных, сертифицированных материалов, не способны причинить вред здоровью и покрыта безопасными красками на водной основе. Игрушка подходит для детей от 1 года. Размер 27 x 18.5 x 9 см, длина веревки 70 см.
код товара: 52906
439 грн*
нет в наличии
Красивые мобили в стиле забавных зверюшек сделаны из качественного, экологически чистого дерева и окрашены в спокойные цвета. Повесив такую игрушку над детской кроваткой, родители могут быть спокойны, она займет внимание ребенка и поможет ему поскорее заснуть. Размер: 27х29 см
код товара: 56022G-4
нет в наличии
Веселая и такая интересная игра-лабиринт «Эскимосы» от немецкого производителя игрушек goki. В круглой деревянной основе «бегают» маленькие деревянные шарики, ваша задача - закатить их всех в отверстия. Особенность игры - небольшой осложнения: у каждого отверстия есть преграда, через которую шарик может попасть в лунку только с одной стороны. Игрушка произведена из натурального дерева, основа покрыта красками на водной основе. На рисунке изображены четыре эскимоса вокруг проруби, из которой выглядит кит. Диаметр игрушки 8 см. Для детей от 5 лет.
код товара: 56819G
нет в наличии
Гра «Мемо» - розвивальний набір для дітей від 2 років. З допомогою такої гри діти зможуть вивчити назви тварин, покращити пам'ять і уважність. У наборі 16 карток для 8 пар картинок: кіт і кошеня, собака і собаченя, слон і слоненя, заєць і зайченя і т.д. Завдання гри «мемо» – віднайти пару взаємодоповнюючих картинок. Гра німецького виробника іграшок goki. Картинки виготовлені з деревини, малюнки на них яскраві, нанесені нетоксичними фарбами на водній основі. Гра ц у цупкій, дуже якісній картонній коробці, що виглядає як подарункова. Розмір коробки 14,5х8х3,8 см.
код товара: 53818G
591 грн*
нет в наличии
Магнітний лабіринт «Острів» - розвивальна іграшка для дітей від 3 років. Лабіринт являє собою дошку з прорізами, у яких розташовані різнокольорові кульки. Кульки необхідно переміщувати за допомогою спеціальної ручки з намагніченим наконечником. Дошка-основа дерев’яна; малюнок нанесений безпечними нетоксичними фарбами. Магнітний лабіринт – корисна іграшка, спрямована на розвиток координації рухів, моторики у дитини. Лабіринт розміром: 21х21 см.
код товара: 53817G
510 грн*
нет в наличии
Незвичний лабіринт – іграшка у вигляді дошки з прорізами, у яких розташовані різнокольорові кульки. Кульки необхідно переміщувати за допомогою спеціальної ручки з намагніченим наконечником. Магнітний лабіринт – корисна іграшка, спрямована на розвиток координації рухів, моторики у дитини. Лабіринт із цікавим зображенням у стилі «Космос» Для дітей від 3 років. Лабіринт розміром: 21х21 см.
код товара: 56712G
649 грн*
нет в наличии
Настольная игра «Один, два,« ква »- интересная игра с плавающими лягушками на пруду. Задача игры - переместить которого скорее свои лягушки через все игровое поле и доставить их на пляж. Настольная игра для 2-3 игроков. Интересная игра непременно подарит мор положительных эмоций, азартный настрой и незабываемое досуга. В комплекте игровая доска, игральные кубики и фигурки лягушек. Все игровые элементы изготовлены из древесины. Рекомендуемый возраст участников: 3+.
код товара: 13202G-3
нет в наличии
Віднайти або заховати справжній скарб допоможе іграшка-лабіринт німецького виробника goki. Завдання гри – провести кульку лабіринтом. Кулька розташована всередині іграшки, під прозорим пластиком. До неї неможливо доторкнутись. Кульку необхідно переміщувати шляхом обертання іграшки і зміщення центру ваги. Можна ставити перед собою різні цілі: розташувати кульку в центрі, або в певній ділянці лабіринту: наприклад, у вулкані, на острові під пальмою, або на кораблі. Рекомендований вік: 3+.
код товара: 13202G-2
нет в наличии
«Пірати. Прапор» - різновид іграшки-лабіринта. У пластиковій прозорій основі-лабіринті розміщена кулька, яку необхідно перемістити у запланований пункт призначення. Кульку необхідно переміщувати шляхом обертання іграшки і зміщення центру ваги. Можна ставити перед собою різні цілі: перемістити кульку або в центр, або в будь-який із країв лабіринта. Лабіринт квадратної форми, невеличкий. Розмір – усього 6х6 см. Іграшку зручно покласти в кишеню; лабіринт допоможе згаяти час у дорозі, в транспорті, або, коли очікуєш у черзі.
код товара: 13202G-1
нет в наличии
Настільна гра-лабіринт «Пірати» - цікава іграшка для дітей і всієї сім’ї. Завдання гри – провести кульку лабіринтом. Кулька розташована всередині іграшки, під прозорим пластиком. До неї неможливо доторкнутись. Кульку необхідно переміщувати шляхом обертання іграшки і зміщення центру ваги. Можна ставити перед собою різні цілі: перемістити кульку або в центр, або в будь-який із країв лабіринта. Іграшка виготовлена з пластику. Розмір: 6х6 см.
код товара: 56022G-6
нет в наличии
Отличная игра на развитие мелкой моторики и внимательности «Лабиринт. Поле »от немецкого бренда goki. В маленькой круглой деревянной основе «бегают» ловкие металлические шарики. Ребенку необходимо будет проявить терпение и внимательность, чтобы закатить все пять шариков в отверстия в основании. Игра произведена полностью из дерева, оно качественно обработанное и покрыто безопасными красками на водной основе. На рисунке изображена милая свинка, что наслаждается солнечной погодой в поле. Диаметр основания 8 см. Рекомендуемый возраст: 5+
код товара: 56022G-5
нет в наличии
Развивающая игра-лабиринт «Мишка» на развитие усидчивости, мелкой моторики и внимательности от немецкого бренда goki. Цель - поймать все металлические шарики в пять лунок. Сделать это не так легко, как может показаться: шарики ловко катаются по поверхности, но если сосредоточиться на игре, обязательно победишь! На рисунке изображена забавная мышка в окружении любимых кусочков сыра. Игрушка произведена из натурального дерева, оно качественно обработанное и покрыто красками на водной основе. Диаметр игры - 8 см. Рекомендовано детям от 5 лет.
код товара: 56022G-3
нет в наличии
Развивающая игра-лабиринт «Ночное небо» от немецкого бренда goki в игровой форме способствовать развитию мелкой моторики. Цель игры - расположить все 5 металлических шариков в лунках на каждой звездочке. Игрушка очень приятна на ощупь, она произведена из натурального качественно обработанной древесины. Рисунок нанесен нетоксичными красками на водной основе. Игра способствует отличному развития мелкой моторики, усидчивости и внимательности. Диаметр основания - 8 см. Для детей от 5 лет.
код товара: 51575G
1589 грн*
нет в наличии
Детский игровой набор представляет собой устройство с натурального дерева в виде кассового аппарата. В набор входит прибор со встроенным калькулятором, игрушечным механизмом печати чеков и сканером штрих-кода. Также набор имеет ящик с игрушечными карточками и деньгами. Такой кассовый аппарат поможет ребенку развить математическое и аналитическое мышление, последовательность действий и целеустремленность.
код товара: 56022G-2
нет в наличии
Улыбающийся слоник предлагает детям сыграть с ним в игру-лабиринт. Немецкий производитель игрушек goki создал простую, но очень интересную игрушку «Лабиринт. Слоник ». Цель игры - поймать металлические шарики в пять лунок одновременно. Сделать это не так просто, как может показаться. Необходимо проявить внимательность, усидчивость и терпение. Игрушка произведена из натурального дерева - материал очень качественно обработан и безопасен. Рисунок нанесен нетоксичными красками - здесь изображен слоник, который смеется. Диаметр основания 8 см. Рекомендуемый возраст: 5+
код товара: 56022G-1
нет в наличии
Веселый клоун-жонглер побуждать к увлекательной игры в лабиринт. Немецкий бренд goki предлагает развивающую игру-лабиринт «Клоун». Пять маленьких металлических шариков быстро скользят по поверхности и ждут пока ты отворот их в лунки. Чтобы достичь цели, ребенку необходимо сосредоточиться и проявить внимательность и точность. Игрушка произведена из натурального и качественно обработанной древесины. Яркое изображение нанесено безопасными красками на водной основе. На рисунке изображен клоун, жонглирует пятью цветными шариками. Диаметр основания - 8 см. Рекомендуется детям от 5 лет.
код товара: 59004G
нет в наличии
Игра «Мемо» - увлекательная развивающая игрушка для детей от 4 лет. Набор содержит 16 пар одинаковых игровых элементов - цилиндрических фишек. Цель игры - найти парные фишки. Выигрывает в игре тот, кто найдет больше пар. Игра на внимательность, память, концентрацию, умение распознавать текстуры на ощупь. Игровые элементы деревянные, на ощупь приятные, с характерной текстурой и выразительным узором. Игра для 2 и более игроков. Существует несколько вариантов игры. Игра в фирменной коробке goki размером 17,5х17х8 см.
код товара: 54939G
нет в наличии
Игрушка-толокар - полезная для детей, которые только учатся делать первые шаги. Смешной утенок бренда goki поможет малышам держать равновесие. Игрушку необходимо катить с помощью длинной деревянной ручки. Во время движения колеса на игрушке быстро вращаться, а утенок будет забавно ""шлепать» своими резиновыми лапками. Толкатель изготовлен из натуральных материалов, деревянные детали качественно обработаны, краски на водной основе, безопасны для здоровья. Игрушка длиной 16,5 см. Длина палки - 58 см. Для детей от 1 года.
код товара: 56683G
нет в наличии
Незвичайний набір «Запам’ятай звуки» - різновид гри «мемо», завдання якої – віднайти пару однакових картинок. Особливість гри «Звуки» в тому, що потрібно найпершим виявити пару об’ємних трикутників, що видають однакові звуки. Трикутники, неначе брязкальця, видають стукіт. У наборі 12 трикутників (по 2 трикутники, що видають однаковий звук). Гра для дітей від 3-років (для двох і більше гравців). Гра сприяє розвитку моторики, пам’яті, когнітивних навичок. Набір у фірмовій коробці.
код товара: 56684G
749 грн*
нет в наличии
«Запам’ятай вагу» - різновид гри «мемо», завдання якої – віднайти пару однакових картинок. Особливість гри в тому, що потрібно найпершим виявити пару об’ємних трикутників, що однаково важать. . У наборі 12 трикутників (по 2 трикутники, що мають однакову вагу). Гра для дітей від 3-років (для двох і більше гравців). Гра сприяє розвитку моторики, пам’яті, когнітивних навичок. Набір у фірмовій коробці goki.
код товара: 57725G
нет в наличии
Деревянные кубики goki с изображением животных. Это игрушка 2 в 1: кубики и пазл. В наборе 2 кубика, из которых можно составить 6 изображений. Длина граней кубиков - 5 см. С помощью кубиков дети смогут составлять изображения и в процессе игры выучить названия животных, улучшить моторику движений, внимательность. Игра предназначена для самых маленьких детей (рекомендуемый возраст: 2+). Набор в плотной, качественной коробке goki, что выглядит как подарочная. Коробка размером: 11х6х5 см.
код товара: 58781G
510 грн*
нет в наличии
Сортер у формі куба. На сторонах дерев’яного різнобарвного куба є прорізи, форма яких відповідає 5 фігуркам, що в комплекті. Завдання дитина під час гри з сортером – знайти для кожної фігурки відповідний отвір. Гра для розвитку координації рухів, моторики, вивчення фігур і кольорів. На одній із сторін є широкий отвір, саме завдяки йому фігурки легко дістати зсередини і починати гру спочатку. Дерев’яний сортер розміром 12х12х11 см. Рекомендовано для дітей від 1 року.
код товара: 58784G
нет в наличии
Шнуровка «Кед» - интересная, неординарная игрушка, которая поможет детям научиться завязывать шнурки, вязать различные узлы и таким образом улучшить моторику, ловкость движений. Кед деревянный; материал экологичен, сертифицирован и безопасен. Древесина гладкая и приятная на ощупь, покрыта нетоксичными красками на водной основе. Такая игрушка надолго заинтересует детей. Это прекрасная обучающая игрушка для групп в детском саду, развивающих центров и т.д. Рекомендуемый возраст: 3+.
код товара: 52954G
632 грн*
нет в наличии
Красивый и яркий 3D-мобиль немецкого производителя игрушек goki в стиле забавных пчелок и жучков сделаны из качественного, экологически чистого дерева. Повесив такую игрушку над детской кроваткой, родители могут быть спокойны, она займет внимание ребенка и поможет ему поскорее заснуть. Размер: 29 x 43 см, рекомендуемый возраст: с рождения.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров