Пiд надiйним захистом UAG

Головна Огляди Пiд надiйним захистом UAG
26.09.2018

Час літніх відпусток у розпалі. І вже немає сил сидіти у задушливому офісі, а усі думки лише про залите теплим сонцем узбережжя.

Збираючись у відпустку, майже кожен бере якісь гаджети. Треба постійно бути на зв’язку з рідними, а іноді по роботі, фіксувати яскраві моменти життя, а також хочеться просто почитати чи послухати музику. Згідно зі статистичними даними, у 32 % опитаних під час відпочинку траплялися неприємності з технікою: вона падала у пісок, воду або бруд, розбивалася чи перегрівалася на сонці. Аби усе пройшло вдало та залишилися тільки приємні спогади, треба заздалегідь подбати про захист пристроїв, використовуючи надійні чохли та скло.

Plasma MacBook Pro 13" MBP13-4G-L-IC

Мобільні телефони все більше стають схожими між собою, а кортить вирізнятися серед інших. Прихильники сучасних трендів вважають чохол частиною образу і саме тим аксесуаром, за допомогою якого можна проявити індивідуальність. Крім стильного зовнішнього вигляду, бажано, щоб чохол виконував ще й функцію захисту, а не тільки декоративної прикраси.

Відома компанія UAG врахувала бажання користувачів і створила сім серій захисних чохлів із різним дизайном, кожен з яких має кілька варіантів кольору. З такого широкого асортименту можна підібрати необхідне і бути впевненим, що, крім стильного аксесуара, отримаєш ще й надійний захист. Адже кожен чохол UAG сертифіковано відповідно до військових стандартів стійкості та захисту США (MIL STD810G 516.6). Для отримання цього сертифікату чохли проходять численні випробування на падіння: 26 падінь з висоти 1,2 м на тверду поверхню.

У портфелі бренда є явні фаворити. Наприклад, чохли серії Monarch, які виготовлено вручну з високоякісних матеріалів, а дизайн цієї серії неодмінно вразить найвибагливіших покупців. Моделі Monarch надійно охоплюють кути та краї смартфону, мають міцне зчеплення та п’ять шарів захисту. Їх сертифіковано відповідно до подвійного стандарту захисту — не 26, а 52 падіння на різні поверхні, аби переконатися у надійному захисті пристрою за будь-яких умов. Моделі цієї серії мають підвищений рівень захисту завдяки додатковому металевому шару. Внутрішню частину зроблено з поліуретанового м’якого шару стільникової форми, що запобігає подряпинам корпусу пристрою та полегшує сам чохол. Доповнює дизайн додатковий шар шкіри та гвинти зі стійкого сплаву, що з’єднують усі шари між собою.

Дехто й досі продовжує використовувати плівку на своїх вартісних девайсах. Вирушаючи на відпочинок, слід пам’ятати, що екран смартфону — найвразливіша його частина, варто заздалегідь подбати про його захист. Хоча технології і не стоять на місці, і виробники постійно презентують нові типи скла — щоразу міцніші, на жаль, екрани усе ще не настільки захищено від щоденних загроз.

Чохли UAG, що призначені для повсякденного захисту, мають спеціальний захисний борт, завдяки якому екран не торкається поверхні. Але під час екстремальних випробувань, наприклад, у разі падіння на пляжі екраном вниз на каміння, на жаль, борт не допоможе. А от загартоване скло UAG врятує коштовний гаджет. Усі чохли та скло UAG сумісні між собою, і неприємностей, коли чохол тисне на скло, від чого останнє не тримається, не виникатиме.

Іноді не хочеться, аби сторонні люди бачили, що відбувається на екрані. У такому разі слід звернути увагу на скло UAG Privacy. Це скло має спеціальний захисний шар, який не дає змоги побачити, що відбувається на екрані, якщо дивитися на нього під кутом.

Усе захисне скло UAG має олеофобне покриття, його товщина становить всього 0,2 мм за 9Н твердості.

Privacy iPhone X IPHX-PR-SP

iPhone X IPHX-SP

iPhone 8/7/6s/6 IPH8-SP

Не варто забувати і про MacBook, особливо вільним творцям, які не звикли сидіти в офісі, а працюють у коворкінгу, парку чи просто на пляжі. Саме для них розроблено серію захисних чохлів Plasma, зокрема, для моделей Macbook Pro 15 Touchbar-Ice та Macbook Pro 13 Late 2016. Це унікальний захисний чохол, а не просто декоративна накладка, який у разі падіння приймає удар на себе та захищає від пошкоджень. Враховуючи те, наскільки цінним може бути навіть не сам Macbook, а інформація, що зберігається на ньому, навіть думка про падіння викликає жах. Чохол спроектовано з урахуванням конструкції та технічних особливостей ноутбука: у нижній частині він має ніжки й отвори. Отвори запобігають перегріву пристрою та дають змогу повітрю вільно циркулювати. Що ж до резинових ніжок, то вони покращують зчеплення з поверхнею та запобігають ковзанню. Спеціальний подвійний замок блокування закриття кришки захищає Macbook від відкривання під час падіння, що точно вбереже екран. Абсолютно усі чохли UAG проходять сертифікацію за військовими стандартами, і чохли для MacBook — не виключення.

UAG не забули також і про планшети, особливо враховуючи те, що вони можуть врятувати під час подорожей із дітьми. Адже, як відомо, діти — це вже зовсім інший рівень ризику для техніки. UAG для iPad — це ударостійкий легкий чохол, що не «пливе» в руках завдяки спеціальному, приємному на дотик протиковзкому матеріалу. Захист екрану теж під контролем — кришка для нього має м’яку підкладку та запобігає подряпинам.

Також є підставка, що регулюється, а в деяких моделях — навіть знімається (для iPad 10,5 та 12,9 дюймів). З нею легше читати тексти, переглядати відео чи фільми, а також спілкуватися за допомогою відеозв’язку. Чохли сумісні з Apple Smart Keyboard та мають тримач для Apple олівця. Кольорова гама складається з трьох кольорів: чорного, червоного та синього. Завдяки продуманій конструкції забезпечено легкий доступ до екрана та портів гаджету.

Хтось скаже: а, може, не брати із собою гаджет, і жодних проблем? А чом би й ні! Однак не сьогодні. Подбайте про пристрої, і нехай відпочинок буде незабутнім і яскравим.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів