Штучний інтелект для центрів обробки даних

Головна Огляди Штучний інтелект для центрів обробки даних
29.09.2018

Несподівані проблеми, що виникають через складність інфраструктури, вже в минулому. Рішення HPE InfoSight відкриває нові можливості автономної інфраструктури, завдяки якій можна прогнозувати та запобігати проблемам, перш ніж вони зможуть вплинути на бізнес. Наразі більше не потрібно турбуватися про інфраструктуру – HPE InfoSight подбає про це.

Машинне навчання в хмарі – це вже реальність!

Щосекунди рішення HPE InfoSight аналізує та порівнює дані, які постійно надходять з мільйонів датчиків із систем, що розгорнуті по всьому світу. Рішення HPE InfoSight безперервно навчається під час аналізу цих даних, що робить кожну систему ще розумнішою та надійнішою.

Скорочення експлуатаційних витрат на 79 %

Enterprise Strategy Group здійснює кількісну оцінку впливу HPE InfoSight на видатки
на ІТ та час, що витрачають на керування системою збереження даних. Це дослідження, що ґрунтується на неупередженому опитуванні замовників HPE й інших постачальників.

86 % проблем прогнозують і вирішують в автоматичному режимі

99,9999 % гарантована доступність

54% проблем вирішується поза межами СЗД

Прогнозування та попередження проблем «Бачить» те, що іншим не до снаги Зміна у сфері підтримки постачальників
HPE InfoSight постійно контролює середовище та передбачає можливі проблеми, навіть якщо вони знаходяться поза межами СЗД. У разі виявлення проблеми HPE InfoSight заздалегідь її вирішує та попереджає появу подібної проблеми в інших системах, розгорнутих по всьому світу. HPE InfoSight відстежує події по всій інфраструктурі — від минулих до майбутніх. Це дає можливість керувати інфраструктурою продумано, а також спрощує планування завдяки точному прогнозуванню потреб у місткості, продуктивності та фазі пропуску. HPE InfoSight змінює підхід до надання підтримки, аби він дійсно подобався користувачам. Оскільки 86 % проблем вирішують автоматично, завдяки HPE Nimble Storage відсутня необхідність у наданні підтримки 1 та 2 рівнів. Рідко, коли необхідна підтримка, слід звертатися напряму на рівень 3. Більше не потрібно відтворювати проблему, відправляти файли журналів або повторювати її ескалацію.

HPE Nimble Storage

Передбачуваність, готовність до використання в хмарі та постійна актуальність – якості ефективного бізнесу зараз і в майбутньому. Оцініть неймовірну простоту та гарантовану доступність 99,9999 %.

Система збереження даних HPE 3PAR StoreServ

Гнучкі масштабовані флеш-масиви збереження даних рівня 1 для миттєвого виділення ресурсів для застосунків, а також забезпечення високого рівня обслуговування за значно менших витрат.

 

Технічні експерти ERC дадуть відповіді на всі запитання, що виникли. Звертайтеся на адресу SERVER@ERC.UA

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів