Інформаційні технології на варті здоров’я

Головна Огляди Інформаційні технології на варті здоров’я
07.10.2018

Фахівці медцентру Bona Dea International Hospital (Азербайджан) відмовилися від традиційних рішень для створення ЦОД на користь гіперконвергентній інфраструктурі Lenovo і Nutanix.

У новому медцентрі Bona Dea International Hospital в Азербайджані зробили ставку на впровадження передових технологій у лікуванні пацієнтів. Ці технології охоплюють усі аспекти лікувального процесу, починаючи від операційної та закінчуючи ЦОД.

Співпрацюючи з підрозділом Lenovo Professional Services, ІТ-фахівці медцентру впровадили 18 програмно-апаратних комплексів Lenovo Converged HX5510 і HX5510-C. Кожен комплекс побудовано на базі процесора Intel Xeon E5. І всі пра­цюють під керуванням ОС Nutanix Enterprise Cloud OS.

Також гіперконвергентну інфраструктуру застосовують і для забезпечення праце­здатності бізнес-додатків SAP і Microsoft, які використовує бек-офіс, а також служб обміну файлами і друку. Понад 90 % подібних робочих навантажень обслуговуються гіпервізором Nutanix AHV. Nutanix Prism полегшує також гіперконвергентну інфраструктуру керування віртуалізованими ресурсами (обчислювальними потужностями і простором зберігання). Керування фізичними вузлами здійснюється за допомогою Lenovo XClarity Pro.

Партнерство між Lenovo і Nutanix націлене на побудову сучасної ІТ-інфраструктури. Завдяки спільним зусиллям Lenovo і Nutanix створили програмно-апаратні комплекси Lenovo ThinkAgile HX Series з підтримкою Nutanix — кращі у класі гіперконвергентних систем, побудованих на базі серверних платформ Lenovo з уже встановленим передовим ПЗ Nutanix.

Програмно-апаратні комплекси ThinkAgile HX Series вирізняються високою надійністю і безпекою, прогнозованими і великими можливостями масштабування, зручними засобами керування і швидкою рентабельністю. Вони підходять для вирішення будь-яких завдань віртуалізації. Крім того, знижено загальну вартість володіння цим рішенням (TCO), що допомагає ІТ-фахівцям зосередитися на впровадженні інновацій і створенні рішень, корисних для бізнесу.

Можливості систем

Lenovo ThinkAgile Network Orchestrator забезпечує автоматичне оновлення конфігурації без відключення системи з урахуванням зміни параметрів віртуальної мережі.

Тісна інтеграція Lenovo XClarity і Prism служить основою ПЗ автоматизації і керування, у якому реалізовано зручне керування віртуалізацією.

Послуга Lenovo ThinkAgile Advantage: комплексна підтримка, єдиний контактний центр, який працює цілодобово і без вихідних.

Програмно-апаратні комплекси ThinkAgile HX Series вирішують три завдання: спрощення ІТ-інфраструктури; зменшення витрат; підвищення надійності готового рішення. Розглянемо моделі, кожну з яких оптимізовано для підтримки окремих видів робочого навантаження.

ThinkAgile HX 1000

Програмно-апаратний комплекс ThinkAgile HX 1000 Series являє собою окремий вузол 1U, призначений для підтримки легких і середніх робочих навантажень. Цей вузол оптимізовано для використання у віддалених офісах і філіях (ROBO), і він здатний служити цільовим сервером реплікації.

ThinkAgile HX 2000

Системи ThinkAgile HX 2000 Series, доступні у вигляді одного вузла форм-фактора 1U або у вигляді чотирьох вузлів форм-фактора 2U, розроблено спеціально для підприємств малого та середнього бізнесу.

ThinkAgile HX 3000

Програмно-апаратні комплекси ThinkAgile HX 3000 Series доступні в таких форм-факторах: один вузол 1U, два вузли 2U або чотири вузли 2U. Усі моделі HX 3000 Series призначено для робочих навантажень, пов’язаних із важкими обчисленнями (наприклад, бізнес-додатки і VDI). Доступні моделі для щільного розміщення в стійці, моделі з флеш-накопичувачами і вбудованими відеокартами.

ThinkAgile HX 5000 і HX 7000

Програмно-апаратний комплекс ThinkAgile HX 5000 Series – окремий вузол 2U, призначений для підтримки робочих навантажень, які активно використовують підсистему зберігання даних (наприклад, обробка великих даних і підтримка корпоративних додатків). Доступна модель із високою ємністю підсистеми зберігання даних. Програмно-апаратний комплекс ThinkAgile HX 7000 Series – окремий вузол 2U, призначений для підтримки високопродуктивних робочих навантажень (наприклад, корпоративні програми і СКБД) і оптимізований для інтенсивного використання підсистеми введення-виведення.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів