Кібербезпека та захист даних із Micro Focus. Анонсовано нові версії ArcSight та DataProtector

Головна Огляди Кібербезпека та захист даних із Micro Focus. Анонсовано нові версії ArcSight та DataProtector
09.10.2018

1 вересня 2017 року відбулося об’єднання компаній Micro Focus та HPE Software. За результатами злиття Micro Focus посіла сьоме місце серед найбільших розробників корпоративного ПЗ у світі й отримала унікальну можливість максимально ефективно використовувати наявні інвестиції у ПЗ, що було поштовхом для нового етапу розвитку компанії та її портфоліо. У 2018 році було анонсовано вихід нових версій флагманських продуктів Micro Focus ArcSight та Micro Focus Data Protector — сучасних інструментів, які забезпечують захист ІТ-систем підприємств від кіберзагроз і збереження даних, а у разі потреби — їхнє швидке відновлення.

Micro Focus ArcSight — рішення, яке давно вийшло за межі традиційних SIEM та є сучасним інтелектуальним операційним центром безпеки (Security Operations Center — SOC), що отримує інформацію з різних джерел, виявляє кіберзагрози в режимі реального часу, розслідує інциденти, допомагаючи командам та аналітикам SecOps швидко реагувати на будь-які кібератаки.

Нова версія ArcSight Enterprise Security Manager 7.0 має низку поліпшених можливостей, серед яких:

Розподілена кореляція — можливість масштабувати систему для обробки до 100 000 подій на секунду.

Удосконалений інтерфейс користувача — оновлений інтерфейс зазнав візуальних покращень та став ще зручнішим із новими інформаційними панелями, діаграмами та можливостями заглиблення для деталізації даних.

Отримання даних з Event Broker — чимало компаній постійно борються з великим обсягом та швидкістю надходження подій від їхніх внутрішніх систем. Micro Focus адаптувала провідну відкриту технологію шини передавання даних на базі Apache Kafka. Відтепер ESM може підписуватися на теми Event Broker і отримувати нормалізовані події безпосередньо з шини.

Гарантувати безпеку даних підприємства можливо за комплексного підходу. У разі втрати інформації її завжди можна відновити, використовуючи сучасні системи резервного копіювання та швидкого відновлення.

Платформа ArcSigh забезпечує:

  • інтеграцію з понад 400 різноманітними джерелами інформації. Завдяки зручному SDK можна легко підключити інші нетипові системи за допомогою ArcSight SmartConneсtor та FlexConnector;
  • єдину швидкісну шину передавання даних між компонентами платформи й інтеграцію з відкритими системами BigData — ArcSight Event Broker;
  • збір, нормалізацію, консолідацію, збереження й аналіз даних про події та інциденти інформаційної безпеки;
  • швидку кореляцію подій у режимі реального часу за допомогою ArcSight ESM для виявлення відомих загроз;
  • засоби аналізу поведінки ArcSight User Behavior Analytics та ArcSight ThreatDetector для визначення внутрішніх порушників і невідомих загроз, пріоритизацію за ступенем впливу на інфраструктуру;
  • швидкісну систему аналітики зі зручним інтерфейсом і потужними можливостями візуалізації — ArcSight Investigate;
  • засоби проведення аудиту щодо відповідності світовим стандартам інформаційної безпеки — Compliance Insight Packages;
  • актуальні дані про загрози інформаційної безпеки та своє­часне виявлення атак та витоків інформації за допомогою ArcSight Reputation Security Monitor Plus.

Micro Focus Data Protector – ПЗ для автоматичного резервного копіювання та відновлення даних, а також централізованого керування відповідними політиками та процесами.

Це рішення для компаній будь-якого розміру, яке підтримує різні операційні системи (Windows, Linux, UNIX), різні джерела даних (файли, СКБД, віртуальні середовища) та різні системи зберігання даних (стрічкові, дискові накопичувачі, віртуальні бібліотеки, хмарні сервіси).

Рішення підтримує дедублікацію даних, гранулярне відновлення даних, резервне копіювання з нульовим простоєм Zero Downtime Backup та миттєве відновлення інформації — Instant Recovery. Рішення використовують у понад 40 000 компаній по всьому світу, включаючи Hewlett Packard Enterprise (резервне копіювання 50 000 серверів із сукупною ємністю від 80 Пбайт).

Найновіша версія Data Protector 10.04 має такі можливості:

Зручність оновлення — швидкий процес оновлення попередніх версій до 10.04 заощадить час ІТ-фахівців.

Удосконалені функції керування розкладом резервного копіювання дають можливість керувати процесом із командного рядка та за GUI, ставити завдання на паузу на час обслуговування Data Protector, клонувати завдання з розкладу для зменшення витрат часу під час підтримки великих інсталяцій.

Інтеграція з іншими рішеннями з портфелю Micro Focus ITOM. Наприклад, інтеграція з BVD (Business Value Dashboard) допоможе створювати бізнес-орієнтовані інформаційні панелі для керівників, які дають їм можливість контролювати процес резервного копіювання з будь-якого пристрою.

Розширено перелік технологій і пристроїв збереження даних, що підтримуються. Завдяки підтримці Microsoft Azure, Amazon S3 API та сумісних систем користувачі можуть налаштовувати резервне копіювання безпосередньо у хмару або спочатку на локальні сховища, а потім у хмарні сервіси.

Модуль Backup Navigator, який відповідає за аналітику резервного копіювання, підкаже, коли заповниться той чи інший пристрій резервного копіювання, закінчиться квота на дисковому масиві тощо.

Для захисту віртуальних середовищ в Data Protector реалізовано інтеграцію з найбільш популярними гіпервізорами — VMware і Microsoft Hyper-V, хоча базові можливості копіювання інших рішень для віртуалізації наявні. При цьому і копіювання, і відновлення можна здійснювати на основі як LAN, так і SAN-мереж. Водночас у портфелі Micro Focus є продукт, призначений для резервного копіювання віртуальних середовищ, — VM Explorer. Це просте та доступне за ціною рішення оптимальне для підприємств малого та середнього бізнесу.

Корисним доповненням можна назвати новий вбудований планувальник завдань, який сортує сесії резервного копіювання відповідно до встановлених пріоритетів.

Переваги партнерства з ERC

ERC – авторизований дистриб’ютор Micro Focus, який надає бізнес-партнерам повний комплекс послуг на кожному етапі використання та впровадження серії продуктів
Micro Focus.

Співпрацюючи з ERC, клієнти отримують:

  • консультації щодо партнерства з виробниками рішень, які є у портфелі компанії;
  • допомогу та супровід під час продажу кінцевому замовнику;
  • технічні консультації та допомогу у демонстраціях і пілотних проектах;
  • навчання як технічних спеціалістів, так і фахівців у сфері продажу.

Для того, щоб мати право продавати та впроваджувати рішення Micro Focus кінцевим користувачам, проходити навчання, брати участь у заходах, відстежувати новини, мати доступ до усіх матеріалів (презентацій, демостендів, промороликів, тестових ліцензій), необхідно отримати партнерській статус Micro Focus (авторизацію). Щоб володіти конкурентними перевагами на ринку, окрім авторизації, рекомендуємо отримати відповідні спеціалізації:

  • Security;
  • Information Management and Governance (IM&G).

Security, IM&G Silver Status – скласти два іспити з продажу та подати план продажу на рік.

Security, IM&G Gold Status – скласти два іспити з продажу та два технічні іспити і подати план продажу на рік.

 

Скласти безкоштовно іспити з необмеженою кількістю спроб можна на партнерському порталі Micro Focus microfocuspartner.force.com

Якщо є запитання, пов’язані з програмним забезпеченням Micro Focus, звертайтеся на адресу software@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів