Рішення для комутації Dell EMC

Головна Огляди Рішення для комутації Dell EMC
11.10.2018

Dell EMC широко відома у світі як лідер у галузі розробки серверного обладнання та систем зберігання даних. Мережеве обладнання Dell EMC займає провідні позиції на світовому ринку, пропонуючи користувачам прості й ефективні рішення для вирішення завдань будь-якої складності.

Dell EMC Networking серії N — це сімейство енергоефективних економічних комутаторів 1 Гбіт Ethernet та 10 Гбіт Ethernet для модернізації та масштабування.

Проектування, розгортання та керування

  • Використовуйте звичні інструменти і практики
  • Швидко підвищуйте продуктивність, завдяки командному і графічному інтерфейсам користувача у поєднанні з добре відомою командною мовою.
  • Створюйте злагоджені конфігурації під керуванням однієї версії операційної системи для всіх пристроїв серії.
  • Швидко розгортайте дзеркальні конфігурації для різноманітних пристроїв, використовуючи USB-ключ.

Впевнене розгортання незалежно від масштабу

  • Гарантується висока пропускна здатність та можливість обробляти непередбачені об’єми трафіку.
  • Зручне масштабування за допомогою вбудованих стекових портів і підвищення відмовостійкості (до 12 пристроїв).
  • Гарантія на весь строк служби, що охоплює модернізацію ПЗ, ремонт і заміну обладнання, оптичні компоненти та кабелі.

Модернізуйте архітектуру локальних мереж

  • Технологія Multi-Chassis Link Aggregation MLAG забезпечує резервування без циклів, завдяки чому можна обійтись без сумісного дерева, щоб досягти високої доступності та повного використання смуги пропускання.
  • Для покращення сумісності та інтеграції забезпечено безперебійну взаємодію з власними протоколами Cisco, такими як Rapid Per-VLAN Spanning Tree+ (RPVST+), та пристроями під керуванням Cisco Discovery Protocol (CDP).
  • Об’єднуйте різноманітні мережеві рішення з новітніми протоколами на основі відкритих стандартів для оптимального вибору мережі.
  • Обрані моделі дають змогу встановлювати операційні системи сторонніх виробників за допомогою середовища Open Network Installation Environment (ONIE).

Операційна система Dell EMC Networking OS6

Загальні для продуктів серії N мікрокод, інтерфейс командного рядка і графічний інтерфейс користувача.

Основні функції та інновації

  • Технологія MLAG забезпечує резервування в режимі «активний-активний» без циклів і стає можливим обійтись без коштовних протоколів сумісного дерева.
  • Безперебійна взаємодія з протоколом RPVST+ підвищує гнучкість і функціональну сумісність із мережами Cisco (доступно, починаючи з версії OS6.1).
  • Завдяки багаторівневому збереженню аутентифікації адміністратори можуть розділяти на рівні методи аутентифікації порта, такі як 802.1x, MAC Authentication Bypass та Captive Portal, у пріоритетному порядку, щоб один порт міг забезпечити гнучкий доступ і безпеку.
  • Маршрутизація на основі політик (PBR) спрямовує пакети на основі визначених критеріїв поза адресою отримувача. Переспрямування на основі політик (PBF) доступно на пристроях рівня 2.
  • З віддаленим аналізатором комутованих портів (RSPAN) можна відслідковувати порти через домен рівня 2, не купуючи дорогі виділені мережеві відгалужувачі.
  • Функція Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) snooping забезпечує цілісність IP-пакетів у комутованому домені рівня 2, що підвищує безпеку локальної мережі.
  • Протокол OpenFlow 1.0 дає змогу використовувати можливості програмно-визначуваних мереж (SDN) у середовищах за межами центру обробки даних (бета-версія).
  • Та сотні інших, включаючи новітні протоколи на базі відкритих стандартів.

Призначено для кваліфікованого адміністратора мережі

Розробники Dell EMC зробили все так, щоб кваліфіковані адміністратори мережі отримали очікувані результати. Узгодженість і пізнаванність допоможуть збільшити продуктивність. Усі пристрої серії N використовують Dell EMC Networking OS6 та загальне ПЗ, команди та користувацький інтерфейс, що знайомий адміністраторам мережі та може використовуватися ними без додаткової підготовки.

 

N1100

N1500

N2000 N3000 N4000
 

Огляд

Рішення для комутації 1 Гбіт Ethernet забезпечує економічну модернізацію застарілих комутаторів доступу 10/100 Рішення для комутації 1 Гбіт Ethernet забезпечує економічну модернізацію застарілих комутаторів доступу 10/100 Високопродуктивне рішення для комутації 1/10 Гбіт Ethernet забезпечує доступ для пристроїв кінцевих користувачів, серверів початкового рівня та мережевих пристроїв Енергоефективне та відмовостійке рішення для комутації 1/10 Гбіт Ethernet забезпечує розподілення розширеного рівня 3 та щільне розміщення PoE+ Енергоефективне та гнучке рішення для комутації 1/10/40 Гбіт Ethernet забезпечує просте масштабування та високу щільність
Пропускна здатність комутованої фабрики 176 Гбіт/с 176 Гбіт/с 220 Гбіт/с 260 Гбіт/с 1,2 Тбіт/c
Порти До 48 портів 1 Гбіт Ethernet До 48 портів 1 Гбіт Ethernet До 48 портів 1 Гбіт Ethernet До 48 портів 1 Гбіт Ethernet До 64 портів 10 Гбіт Ethernet
Рівні 2 і 3 Рівень 2 Рівень 3 полегшений (статичні маршрути протоколів RIP) Рівень 3 стандартний (полегшений рівень 3 + OSPFv2) Рівень 3 розширений (стандартний рівень 3 + OSPFv3, BGP) Рівень 3 розширений (стандартний рівень 3 + OSPFv3, BGP)
Об'єднання у стек До 4 пристроїв, швидкість 40 Гбіт/с До 4 пристроїв, швидкість 40 Гбіт/с До 12 пристроїв, швидкість 84 Гбіт/с До 12 пристроїв, швидкість 84 Гбіт/с До 12 пристроїв, швидкість 320 Гбіт/с
PoE До 48 портів із PoE+ До 48 портів із PoE+ До 48 портів із PoE+ До 48 портів із PoE+ --
Керування Повністю керований Повністю керований Повністю керований Повністю керований Повністю керований
Найкращий варіант використання Доступ до локальної мережі 1 Гбіт Ethernet для невеликих керованих мереж Доступ до локальної мережі 1 Гбіт Ethernet для невеликих керованих мереж Доступ до локальної мережі 1 Гбіт Ethernet; підключення точок доступу Доступ, маршрутизація та агрегація локальної мережі 1 Гбіт Ethernet; підключення точок доступу Агрегація локальної мережі 10 Гбіт Ethernet; підключення сервера або системи збереження

 

Звертайтеся за додатковою консультацією до групи технічних експертів на адресу: SERVER@ERC.UA

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів