Унiверсальна бездротова потужнiсть FREEDOM 2 В 1

Головна Огляди Унiверсальна бездротова потужнiсть FREEDOM 2 В 1
09.11.2018

Пилососи Freedom 2 в 1 з літій-іонним акумулятором, який забезпечує до 25 хв прибирання без дроту, тож можна з легкістю пересуватися по оселі і забути про будь-які обмеження. Ультралегкий та універсальний Freedom допоможе прибрати увесь будинок без жодних зусиль, завдяки насадці для підлоги, що обертається, а також знімній ручці та аксесуарам.

Мультифункціональність

Використовуйте його як портативний пристрій для прибирання салону автомобіля, будинку, для очищення оббивки. Щоразу, коли потрібно дотягнутися вгору, щоб очистити стелю та високі поверхні, просто прикріпіть одну із насадок до кінця трубки пилососу.

Режим безперервної роботи

Окрім режиму роботи для швидкого прибирання, Freedom має і режим безперервної роботи, який дає змогу пилососу працювати без перерви, доки не натиснете на кнопку ще раз. Це допомагає вберегти пальці від втоми та дискомфорту до закінчення прибирання.

Циклонне розділення

Freedom використовує циклонну технологію для розділення пилу та повітря, що всмоктуються у пилосос, скорочуючи частоту очищення та догляду фільтра.

Контейнер для пилу, що легко очищається

Контейнер, призначений для полегшення життя, очищається в один дотик, тож не потрібно торкатися бруду та докладати зусиль, щоб відкрити кришку.

Свобода вибору

Найкращу модель із серії Freedom Pets FD22RP постачають з цілою низкою аксесуарів: міні-турбощітками для прибирання шерсті тварин і настінним тримачем для зручного зберігання.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів