Стриманi ззовнi, потужнi зсередини

Головна Огляди Стриманi ззовнi, потужнi зсередини
13.11.2018

На настрій і самопочуття мешканців оселі неабияким чином впливає її атмосфера. Наприклад, під час приготування їжі з’являються різні запахи, які поширюються приміщенням, просочуючи одяг, тканини і навіть стіни.

Завдяки нахиленим витяжкам Kaiser моделей AT 9450/6450, AT 9455 Eco/S Eco, що забезпечують периметричне всмоктування і мають мотор із трьома швидкостями з високою потужністю до 1 000 м3/год, повітря в оселі залишатиметься чистим і свіжим, а душа наповниться гармонією.

Ці пристрої мають витончений мінімалістський дизайн, вдало доповнений сенсорною панеллю керування на металі, завдяки якому вони добре пасуватимуть до будь-якого меблевого ряду. У разі якщо, наприклад, підготовка кулінарних шедеврів припаде на вечірній час, яскраве підсвічування із двома світлодіодними лампами суттєво спростить процес. Підсвічування вирізняється скромними апетитами щодо споживання електрики.

Кожну з моделей обладнано двома типами фільтрів. Перший — вугільний, має властивість ретельно очищувати повітря та всмоктувати неприємні запахи. Другий — алюмінієвий жироуловлювальний, який легко мити, призначено для очищення повітря від часточок жиру. Завдяки цьому жир не потрапляє всередину витяжки і не завдає шкоди мотору й іншим внутрішнім деталям. Термін використання фільтра дорівнює терміну експлуатації витяжки.

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів