Тест-драйв моноколеса Segway One S2. День 6. Висновки

Головна Огляди Тест-драйв моноколеса Segway One S2. День 6. Висновки
05.11.2018

Сьогодні мій останній день тест-драйву моноколеса Segway One S2, тому я хочу підсумувати враження, а також відповісти на ваші питання та коментарі.

Електротранспорт у світі з кожним днем стає все більш технологічним та популярним. Покращуються такі параметри, як компактність та зручність, запас ходу, з’являються додаткові опції і взагалі нові різновиди. Я вважаю, що через 3-5 років саме електротранспорт стане основним засобом переміщення людей як в містах, так і поза ними.

Компанія Segway завжди була і залишається лідером на цьому ринку завдяки своїм технологіям і незмінній якості виробництва, а моноколесо Segway One S2 є яскравим тому прикладом. Воно повністю відповідає заявленим характеристикам, зібране з якісних  компонентів і кататися на ньому зручно та комфортно.

Моноколесо з усіх видів електротранспорту вважається найскладнішим в освоєнні через те, що має лише одну точку опори, але за рахунок своїх ходових якостей, компактності та зручності транспортування має цілу армію фанатів. Його можна використовувати не лише для розваг, а і як повноцінний транспортний засіб для подорожей в межах міста. Навчитися їм користуватися може кожен, але процес навчання може виявитися складним випробовуванням.

Окрему увагу хочу приділити захисту під час освоєння моноколеса. Вам підійде захисне спорядження для роликів: шолом (обов’язково), захист зап’ясть та колін. Падіння на швидкості 30 км/год без захисту може призвести до травмування та відбити бажання далі опановувати цей транспортний засіб.

Для мене це був вражаючий досвід, отримані емоції я завжди пам’ятатиму і з нетерпінням буду чекати появи нових продуктів та нагоди їх протестувати.

 

Тест-драйв моноколеса Segway One S2. День 1

Тест-драйв моноколеса Segway One S2. День 2

Тест-драйв моноколеса Segway One S2. День 3

Тест-драйв моноколеса Segway One S2. День 4

Тест-драйв моноколеса Segway One S2. День 5

Товари з публікації
код товару: 24.00.0002.70
немає в наявності
Комфорт і радість руху подарує вам інноваційний транспортний засіб - моноколесо Ninebot One S2. Потужність двигуна досягає 500 Ватт, що дає можливість розігнатися до швидкості 24 км/год. Вага всього 11,4 кг - пристрій легко можна носити з собою.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів