Predator X34P. Максимальне занурення

Головна Огляди Predator X34P. Максимальне занурення
12.11.2018

Оцініть особливості моніторів Predator X34P.

 • 34 дюйми (3440 x 1440), ультраширокий кут огляду QHD, вигин 1900R •

 • Частота оновлення до 120 Гц (із можливістю розгону), час відгуку 4 мс •

 • NVIDIA G-SYNC

 • Predator GameView із функціями точок прицілювання та посилення чорного •

ВИГНУТИЙ ДИСПЛЕЙ ДІАГОНАЛЛЮ 34 ДЮЙМИ

Оцініть переваги широкого огляду. Вигнутий дисплей із панорамним оглядом і радіусом кривизни 1900R. Видовище, яке захоплює вас цілком, тішить око і не відпускає.

НАДВИСОКА РОЗДІЛЬНА ЗДАТНІСТЬ 3440 X 1440 QHD

Вийдіть за рамки звичайної ігрової роздільної здатності (1080p). Монітор із надзвичайно широкими кутами огляду та роздільною здатністю QHD (або 3440 x 1440) повністю перетворює ігровий процес.

NVIDIA  G-SYNC

Технологія NVIDIA G-SYNC усуває «розриви» та зсув картинки на екрані, які часто виникають у динамічних іграх, де часто змінюються сцени. На ноутбуку з підтримкою NVIDIA  G-SYNC ви можете грати, не знижуючи темпу!

ЧАСТОТА ОНОВЛЕННЯ 120 ГЦ

Можливість розгону частоти оновлення до 120 Гц усуває розмиття на екрані рухомих об’єктів і дає змогу максимально розкрити ігровий потенціал.

ВИНЯТКОВА ТОЧНІСТЬ КОЛЬОРОПЕРЕДАЧІ

Зображення на екрані має бути максимально реалістичним, і це завдання чудово виконує повнокольорова модель sRGB. На менше ми б не погодилися.

PREDATOR  GAMEVIEW

Predator GameView забезпечує доступ до корисних функцій, наприклад, до настройки рівня посилення чорного, освітленості, ігрових профілів і багатьох інших можливостей.

СПІВВІДНОШЕННЯ  21:9

Вигнутий 34-дюймовий монітор зі співвідношенням сторін 21:9 створює ефект повного занурення в те, що відбувається на екрані.

МОЖЛИВОСТІ ПІДКЛЮЧЕННЯ

Крім стандартного дисплейного порту та порту HDMI, монітор оснащено чотирма портами USB 3.0, до яких можна підключити мишу та/або клавіатуру.

КАРНАВАЛ ФАРБ

Дисплей із підтримкою 1,07 млрд кольорів реалістично передає всі особливості пейзажу, чи то глибини космосу з мільярдами зірок, чи дно океану.

УСУНУТО ДВОЇННЯ ЗОБРАЖЕННЯ

Що для вас означає час відгуку 4 мс? Це значить, що можна забути про візуальні артефакти та розмитість картинки під час динамічних  сцен. Досконалість...

Товари з публікації
код товару: UM.CX0EE.P01
немає в наявності
 
Тип пристрою: монітор; Діагональ екрану: 34 "; Підтримка сторін: 21:9; Час реакції: 4 мс; LED підсвітка: є
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів