Чи варто переплачувати за 500 Million Limited Edition PS4 Pro ?!

Головна Огляди Чи варто переплачувати за 500 Million Limited Edition PS4 Pro ?!
09.11.2018

Поки в мережі активно тривають суперечки щодо випуску PS5, я точно знаю той факт, що продажі PS перевалило за 500 міліонів, із чим я і вітаю Sony! А у мене в руках приурочений до цієї події, лімітований випуск 500 Million Limited Edition PS4 Pro!!!

Лімітована ексклюзивна консоль має напівпрозорий корпус темно синього кольору та випущена у кількості всього лише 50 тисяч. 
Кожна консоль має свій унікальний порядковий номер, який обережно та чітко вигравіюваний на мідній пластинці.
 
Також, цікавою особливістю в дизайні, є ніжки самої консолі, які мають гумову форму вже ставшими культовими символами джойстика цієї консолі. Про ці символи хочеться сказати пару слів, адже вони стали настільки пізнаваними та візитною карткою PS, що деякі геймери роблять татухи із цими символами. 
Кожен символ на клавішах джойстика і його колір мають значення. Зелений трикутник символізує напрямок, в якому дивиться гравець. Квадрат означає папір або документ - ця клавіша використовується, наприклад, для доступу до ігрового меню. Червоне коло і блакитний хрестик означають "так" і "ні" відповідно і використовуються для прийняття рішень.
 
Також, хочу додати пару слів про самі відеоігри, адже на цю консоль почали випускати ігри, як потім почали адаптувати під ПК, бо настільки вони стали популярними!
 
Отже, наш ТОП відеоігр складається з:
 
А які Ви ігри відносите в свій ТОП? Залишайте в коментарях до відео нижче, я подивлюсь на них і може зроблю їх відеоогляд.
 
Обов’язково проплатіть підписку від Sony, адже тоді ви будете отримувати деякі ігри безкоштовно і у вас з'явиться можливість грати у онлайн ігри.
 
У комплекті, що поставляється у спеціальній колекційній упаковці, на вас чекає: 
 
Жорсткий диск на 2 Тб.
Стійка для вертикальної установки консолі
Темно синя веб-камера PlayStation, яка до речі, дозволяє вести прямі ефіри себе та відеоігор, може використовуватись для миттєвого входу без рук, а також може бути розширений функціонал у деяких іграх.
Бездротовий геймпад DualShock 4 у темно синьому кольорі
І монофонічна гарнітура.
Її вартість на ринку України планується до 600$, що трохи дорожче ніж стандартна версія PS4 Pro, яка коштує близько 500$
На останок, хочу сказати, що доплата за цю лімітовану версію того коштує. Адже крім того, що ви станете власником історичної унікальної консолі, ви ще й отримаєте приємний бонус у приємному темно-синьому напівпрозорому дизайні та вдвічі більше пам’яті жорсткого диску. 
 
Відеоогляд лімітованої консолі дивіться тут:
 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів