Acer TravelMate Spin B1 – чудові можливості для навчання

Головна Огляди Acer TravelMate Spin B1 – чудові можливості для навчання
12.11.2018

Учбовий рік у самому розпалі. Якщо раніше школярі та студенти «гризли граніт науки» за допомогою книжок та уроків, то сьогодні все стало простіше з ноутбуками. При цьому, зовсім немає необхідності купляти “круті” моделі з захмарними цінниками. Топові виробники вже почали випускати на ринок прості, але міцні, компактні, але продуктивні ноутбуки, які орієнтовані на освітній сегмент. До вашої уваги – ноубук Acer TravelMate Spin B1, доля якого – зробити освіту кращою!

В одному, ззовні простому, але швидкому, ноутбуці від Acer зібрано усе найкраще для потреби школи: потужний процесор, який забезпечує стабільну роботу; якісний 11,6″ екран, з яким не втомлюються очі; захищений вологостійкий корпус, з яким ноутбук переживе будь-які пригоди школяра.

Інші особливості Acer TravelMate Spin B1

  • ОС Windows 10 Pro
  • поворотний екран 360°
  • до 13 годин автономної роботи
  • стилус Acer Active Pen (опціонально)
  • різноманітні порти підключення

Дизайн

Якщо спитати дитину, який ноутбук вона би хотіла собі, то вона напевно б назвала одну з новинок, що побачила нещодавно у рекламі. Хоча Acer TravelMate Spin B1 не вражає з першого погляду, до нього варто придивитись більш уважно.

Корпус ноутбука вироблений із матового чорного пластику із темно-сірою прогумованою вставкою.

Пластик досить щільний і на ньому зовсім не залишається відбитків пальців. При цьому конструкція тонка (2,3 см) і пристрій важить усього 1,5 кг.

Слово “Spin” у назві ноутбука вказує на те, що він оснащений дисплеєм який здатен розгортатись на петлях на 360°, а отже його можна використовувати у 4-режимах для зручного навчання та ігор.

На нижній панелі розташовані 2 паралельні гумові панелі, які забезпечують дуже впевнену стійкість на столі.

Дисплей

Впевнена, багато хто погодиться із тим, наскільки важлива якість екрану і чіткість зображення при тривалій роботі за ноутбуком. TravelMate Spin B1, що потрапив мені до рук, оснащений 11,6″ мультитач Full HD дисплеєм із роздільною здатністю 1920×1080. Однак, є модифікації із Full HD екраном на 1366х768 пікселів.

Високоякісна IPS матриця забезпечує максимально яскраву і при цьому природну передачу кольорів. Кути огляду відмінні. Однак глянсове покриття екрану зрідка може спричиняти незначний відблиск.

Захист і відповідність стандартам

Окремо варто наголосити про підвищений захист ноутбука, адже його пошкодження майже неминуче у особливо активних школярів. Корпус стійкий до сильного тиску, він ніде не прогинається, нічого не люфтить і так і має бути, адже виробник розробив і протестував модель із врахуванням стандарту безпеки UL/IEC 60950-1, перевірений на відповідність стандарту UL 696 по безпеці електричних іграшок і відповідає стандарту ASTM F963 по безпеці іграшок, призначених для дітей старше 3-х років.

Враховуючи клімат України, ноутбук також має відповідність до стандарту MIL (MIL-STD 810G). Це означає, що ноутбук витримує високі (до +49°) і низькі (до -32°) температури, падіння з висоти (до 122 см), а також вібростійкий при навантаженні до 7,7 г по кожній осі.

Ноутбук оснащений унікальною системою відводу рідини від важливих внутрішніх компонентів, а тому випадково пролита склянка води не завадить успішному продовженню навчання.

Продуктивність

В оснащення TravelMate Spin B1 входить процесор Intel Pentium Silver N5000 (1,5 ГГц) з інтегрованим графічним прискорювачем Intel UHD Graphics 605.

У ноутбук встановлений жорсткий диск на 256 ГБ. Об’єм оперативної пам’яті – 8 ГБ. Заявлених параметрів, місткості ОЗП та накопичувача цілком достатньо для виконання щоденних завдань, навчання, серфінгу в мережі, перегляду фільмів і серіалів у високій роздільній здатності.

TravelMate Spin B1 - на базі Windows 10 Pro зі стандартним набором програм.

Мультимедіа

Модель оснащена якісною стерео системою та двома мікрофонами.

Веб-камера високої чіткості та енергоефективна IPS матриця екрану на 10 дотиків – те чого часто не було в бюджетних моделях для забезпечення закладів освіти.

У комплектацію саме до цього ноутбука також включено стилус Acer Active Stylus.

Товщина самої «ручки» - 9 мм, а наконечника – 1,6 мм. Поверхня стилуса темно-сірого кольору з хромованим ефектом виглядає дуже стильно. До нього також надається текстильний тримач на клейкій основі, який зовсім не заважає і не впливає на габарити ноутбука.

Автономність

Графічне ядро нового покоління є більш енергоефективними, порівняно з попередніми моделями, що дозволяє працювати без підзарядки значно довше. А отже – брати з собою у школу зарядний пристрій до ноутбука немає необхідності.

Враження

TravelMate Spin B1 – 11,6-дюймовий ноутбук з оптимальними розмірами і невеликою вагою. З ним зручно навчатись і працювати навіть у дорозі. Завдяки своїй помірній ціні та оптимальним характеристикам, цей ноутбук стане чудовим помічником у сучасних навчальних закладах. Представлена модель гідно справиться із усіма навантаженнями, а у відповідь – подарує легкість та комфорт у навчанні.

Технічні характеристики:

  • Модель Acer TravelMate Spin B1
  • ОС Windows 10 Pro
  • Процесор Intel Pentium Silver N5000 (1,5 ГГц)
  • Графічна карта Intel UHD Graphics 605
  • Вага 1,5 кг
  • Розміри 290 х 210 х 23 мм
  • Дисплей 11,6" сенсорна матриця, 1920×1080 (опційно)
  • ОЗП 8 ГБ
  • Накопичувач HDD 256 ГБ
  • Комунікації WiFi 802.11 ac, Bluetooth
  • Порти HDMI, USB 3.0, USB 2.0, 3,5-мм аудіопорт, LAN (RJ-45)
  • Акумулятор 3220 мАг (48 В*г)
  • Стилус Acer Active Stylus (опційно)

З питань можливості створення спеціальної конфігурації, згідно з Вашим технічним завданням, звертайтесь до Вашого провідного менеджера.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів