Чиста перемога з LG TWINWash

Home Reviews Чиста перемога з LG TWINWash
05.12.2018

LG Electronics випустила інноваційну пральну машину LG TWINWash, що назавжди змінить сприйняття процесу прання у користувачів. Поєднання основної пральної машини з фронтальним і міні-машини з горизонтальним завантаженням відкриває нові можливості прання білизни, а також допомагає заощадити час на домашню роботу і сімейний бюджет.

Згідно з опитуваннями покупців пральних машин LG, користувачі витрачають приблизно 8 годин щомісяця на сортування білизни, відокремлюючи білий і кольоровий одяг, дитячі речі та вироби з делікатних тканин, щоб запобігти зміні кольору та можливим пошкодженням. Завдяки LG TWINWash можна забути про цю проблему і одночасно запускати кілька циклів прання для різних типів білизни. Фронтальне відділення має завантаження до 12 кг білизни. Усі об’ємні речі – ковдри і пледи, сорочки і брюки – завантажують в основне відділення, тоді як у міні-машину можна одночасно завантажити ще 2 кг білизни для другого циклу прання. Ця опція підходить для оптимального прання делікатних тканин, а також тих речей, які вимагають особливого догляду: спортивний одяг, спідня білизна або дитячі речі.

Основна перевага LG TWINWash – тиха робота завдяки двигуну із системою прямого приводу Inverter Direct Drive. Інверторний мотор передає енергію безпосередньо до барабана, що підвищує продуктивність пристрою і знижує рівень шуму в режимі прання до 67 дБ.

Агрегат оснащено технологією TrueSteam — це аналог експрес-хімчистки на дому. Так, пара температурою 100°C (в комбінації вода + засіб для прання) делікатно усуває будь-які забруднення на одязі, при цьому економлячи воду і електро­енергію. Функція «Освіжити» за 20 хв позбавить речі від неприємних запахів і збереже час. Молодим мамам тепер немає необхідності прасувати дитячі речі. У цьому їм допоможе «Протиалергенне прання», що знищить 99,9% алергенів — за рахунок періо­дичного вприскування пари підтримується температура 50-60°C протягом 30 хвилин.

Завдяки технології EcoHybrid пральна машина LG TWINWash може висушити до 8 кг білизни. Режим «Еко-сушка» не використовує воду, тільки повітря, дякуючи чому споживач може зекономити до 7 000 л води протягом року і заощадити особистий час, приблизно один тиждень на рік.

Завдяки технології TurboWash під час користування пральною машиною споживання електроенергії зменшується на 21%, а об'єм води – на 18% за стандартний цикл прання. При цьому скорочується цикл звичайного прання з 93 до 49 хв. Найшвидше прання триває всього 14 хв.

У TWINWash стильний дизайн, який отримав престижні нагороди Red Dot Design і IDEA. LG TWINWash займає менше місця, ніж комплект пральної та сушильної машини. Сенсорне керування з білим світлодіодним підсвічуванням комфортне для користування.

Багатофункціональність моделі доповнено ще однією інноваційною розробкою – підключенням до мережі Wi-Fi, на основі використання програми Smart ThinQ. При користуванні новим функціо­налом споживач може не тільки завантажити нові програми, а і керувати пральною машиною дистанційно.

Специфікації

  • Функція прання парою TrueSteam
  • Швидке прання TurboWash
  • Технологія SmartThinQ (Wi-Fi)
  • Сушка Eco Hybrid
  • 10 років гарантії на мотор (Inverter Direct Drive)

Products from publication
SKU: F4J7VYP2WD/FH8G1MINI3
out of stock
 
Energy class: A+++, G; Spin-drying class: A; Protection from power surges: exists; Download type: frontal; Laundry load: 9 kg; Spin speed (max): 1400 rpm; Color: white; Dimensions (HxWxD): 85x60x56;
Menu
Products catalog
Products catalog