Чорна п’ятниця за чорний та ультрачорний колір!

Головна Огляди Чорна п’ятниця за чорний та ультрачорний колір!
16.11.2018

Поки всі навколо тільки і говорять про чорну п’ятницю, ми заговоримо з вами про чорний та ультрачорний колір! Адже чорна п’ятниця – це насамперед – чорний колір, тому ми підготували для вас наш рейтинг «чорних та ультрачорних товарів»! Ну, що ж, поїхали!

Sony PlayStation 4 Pro

Наш рейтинг відкриває саме Sony PlayStation, адже продажі цих консолей досягли кількості понад 500 мільйонів штук! І компанія навіть підготувала приурочений до цієї події лімітований випуск 500 Million Limited Edition Sony PlayStation 4 Pro, про що ми вже писали раніше. До речі, ми також, маємо для вас її відеоогляд, який рекомендуємо вам переглянути.

Серія товарів Predator від Acer

Цю серію товарів, ми теж не могли не згадати, адже крім космічних характеристик, вона відрізняється ще й таким же космічним дизайном! Тому, якщо ви завзятий геймер чи естет, ми вам нагально рекомендуємо переглянути техніку цієї серії. До речі, до серії входять: ноутбуки, десктопи, планшети, монітор, проектори і навіть аксесуари, тому є сенс туди зазирнути, навіть просто поціновувачам естетичних та мега функціональних речей.

Wi-Fi система ASUS AiMesh

Ще один «космічний» представник із світу техніки, який вразив нас своїми технічними характеристиками у вигляді космічного корабля! Що це за система, для чого і як її використовувати – розповість детально наш огляд! Заходьте, читайте і користуйтесь!

Периферія від Genius

Genius – це бренд, який вміє дивувати. Адже до нас зовсім нещодавно потрапило одразу три бюджетних продукти від цього бренду, і всі вони приємно здивували своїм широким функціоналом і «прихованими» можливостями. Тому, якщо ви планували оновити свою мишку, клавіатуру чи може замислювались у необхідності придбання веб-камери, вам точно сюди.

Павербанки та зарядні кабелі 2Е

Ну і куди ж зимою без зарядних пристроїв та павербанків, адже коли як не в холодну пору року наші гаджети починають розряджатись ще швидше. І на захист вашого заряду гаджетів приходить молодий бренд 2Е. Рекомендую переглянути представлені варіанти бренду і обрати свій, і тоді ви точно будете готові до зими. До речі, ціни на них вас теж приємно здивують!

Отже, поки всі шопоголіки бігають по «супер» знижкам, ми вам підготували наш рейтинг «чорних та ультрачорних товарів», щоб ви могли спокійно отримати насолоду від дизайну та функціоналу дійсно того вартих речей! Які ми зовсім недавно самі на собі протестували, перевірили і написали для вас – наш огляд.

Приємної вам чорної п’ятниці!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів