Телевізори TCL S520

Головна Огляди Телевізори TCL S520
20.11.2018

Тонка рамка передає відтінок краси і спокою більше, ніж ви собі уявляли. простий і елегантний, він відмінно і практично поєднує в собі функціональність і тонкий дизайн.

Більш багатий, більш персоналізований телевізійний досвід

Інтерфейс TCL TV +, який є в цій лінійці продуктів, пропонує вам набагато більше, ніж просте цифрове телебачення. Скористайтеся перевагами безлічі інтернет-послуг прямо з вашого зручного дивана! Ви можете легко переглянути відео або контент VOD, який ви переглядали недавно. І поки ви вивчаєте контент на Smart TV, у вікні відображається тв програма. Це означає, що ви не пропустите ні секунди вашої улюбленої програми. У вашого телевізора TCL також є інші функції, які полегшують життя. Наприклад, вбудований WiFi, фото, відео та музичний програвач з USB-накопичувача і багато інше.

Насолоджуйтесь чітким зображенням в роздільній здатності HDTV (1366 x 768 пікселів).

Micro Dimming (мікрозатемнення: відмінний контраст)

Micro Dimming аналізує відео контент в 200 окремих зонах таким чином, щоб налаштовувати яскраві і темні області в незалежному режимі. Ви отримаєте фантастичний досвід перегляду з відмінним контрастом і яскравою якістю зображення. Якість зображення значно покращується і гарантує особливе візуальне сприйняття, особливо в темряві.

PPI 300

Індекс продуктивності зображення (PPI) дозволяє оцінювати якість зображення, беручи до уваги ключові елементи: роздільну здатність екрана, контрастність, колірну гамму, рух і тип екрана. Серія S52 поєднує в собі передові технології обробки зображення, що дозволяють з легкістю досягти PPI 300.

Dolby Audio забезпечує насичений, чистий і потужний звук у вашому телевізорі

Отримайте максимальну віддачу від свого контенту за допомогою динамічного високоякісного об'ємного звуку Dolby Audio. Незалежно від того, чи дивитеся ви фільми, телевізійні програми, онлайн-відео або концерти, Dolby Audio гарантує якість звуку, відповідне вашим найвищим очікуванням.

SMART TV 3.0 для полегшення доступу до контенту, який ви любите

З SMART TV 3.0 легше, ніж будь-коли, насолоджуватися улюбленим контентом завдяки легкому доступу до найостанніших і часто використовуваних  категорій. Додатково, з TV + App Store, ви можете завантажувати свої улюблені програми, фільми високої чіткості, відео та ігри. Netflix і Youtube мають відмінну якість на SMART TV 3.0. З YouTube, ви можете бачити те, що дивиться весь світ: від найпопулярніших музичних відеороликів до відеоігор і популярних розважальних програм, новини і багато чого іншого. Підпишіться на вподобані канали, поділіться зі своїми друзями і дивіться на будь-якому пристрої. У телевізорі вже є додатки, які ви любите: Netflix, YouTube і багато інших доступні на вашому TV.

T-Cast: використовуйте свій смартфон для управління і трансляції контенту на телевізор або з нього

T-Cast - унікальний додаток TCL, розроблений для SmartTV. T-Cast дозволяє керувати телевізором за допомогою телефону. Ви також можете транслювати останні фільми і серіали на великому екрані і ділитися своїми фотографіями, відео і музикою на телевізорі. Унікальна функція дозволяє транслювати контент вашого телевізора на телефон або планшет.

Товари з публікації
код товару: 32DS520
немає в наявності
 
Розмір діагоналі: 32 "; Роздільна здатність екрану: HD Ready (1366x768); Тип матриці: IPS; SmartTV: є; Цифровий тюнер: DVB-T2 (ефірне), DVB-C (кабельне), DVB-S2 (супутникове); Кількість USB: 1 шт;
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів