Телевізори TCL S50

Головна Огляди Телевізори TCL S50
21.11.2018

Більш багатий, більш персоналізований телевізійний досвід.

Інтерфейс TCL TV +, який є в цій лінійці продуктів, пропонує вам набагато більше, ніж просте цифрове телебачення. Скористайтеся перевагами безлічі інтернет-послуг прямо з вашого зручного дивана! Ви можете легко переглянути відео або контент VOD, який ви переглядали нещодавно. І поки ви вивчаєте контент на Smart TV, у вікні відображається тв програма, що транслюється. Це означає, що ви не пропустите ні секунди вашої улюбленої програми. У вашого телевізора TCL також є інші функції, які полегшують життя. Наприклад, вбудований WiFi, фото, відео та музичний програвач з USB-накопичувача і багато іншого.

Насолоджуйтесь переглядом Full HD, який пропонує в два рази краще роздільну здатність (1920 x 1080 пікселів), ніж стандартні HDTV, для більш чіткого зображення. 

Micro Dimming (мікрозатемнення: відмінний контраст)

Micro Dimming аналізує відео контент в 200 окремих зонах таким чином, щоб налаштовувати яскраві і темні області в незалежному режимі. Ви отримаєте фантастичний досвід перегляду з відмінним контрастом і яскравою якістю зображення. Якість зображення значно поліпшується і гарантує особливе візуальне сприйняття, особливо в темряві.

PPI 400

Індекс продуктивності зображення (PPI) дозволяє оцінювати якість зображення, приймаючи до уваги ключові елементи: роздільну здатність екрана, контрастність, колірну гамму, рух і тип екрану. Серія S50 поєднує в собі передові технології обробки зображення, що дозволяють з легкістю досягти PPI 400.

Dolby Audio забезпечує насичений, чистий і потужний звук у вашому телевізорі

Отримайте максимальну віддачу від свого контенту за допомогою динамічного високоякісного об'ємного звуку Dolby Audio. Незалежно від того, чи дивитеся ви фільми, телевізійні програми, онлайн-відео або концерти, Dolby Audio гарантує якість звуку, що відповідає вашим найвищим очікуванням.  

SMART TV 3.0 для полегшення доступу до контенту, який ви любите

З SMART TV 3.0 легше, ніж будь-коли, насолоджуватися улюбленим контентом, завдяки легкому доступу до найостанніших і найчастіше використовуваних категорій. Додатково, з TV + App Store, ви можете завантажувати свої улюблені програми, фільми високої чіткості, відео та ігри. Netflix і Youtube мають відмінну якість на SMART TV 3.0. З YouTube ви можете бачити те, що дивиться весь світ: від найпопулярніших музичних відеороликів до відеоігор і популярних розважальних програм, новин і багато чого іншого. Підпишіться на вподобані канали, поділіться зі своїми друзями і дивіться на будь-якому пристрої. У телевізорі вже є додатки, які ви любите: Netflix, YouTube і багато інших доступні на вашому TV.

T-Cast: використовуйте свій смартфон для управління і перекладу контенту на телевізор або з нього

T-Cast - унікальний додаток TCL, розроблений для SmartTV. T-Cast дозволяє управляти телевізором за допомогою телефону. Ви також можете транслювати останні фільми і серіали на великому екрані і ділитися своїми фотографіями, відео і музикою на телевізорі. Унікальна функція дозволяє транслювати контент вашого телевізора на телефон або планшет.

Товари з публікації
код товару: 40DS500
немає в наявності
 
LED-телевізор 40DS500 чорного кольору від бренда TCL зроблений у класичному дизайні. Телевізор обладнаний 40” LED-панеллю (1920x1080). Модель підтримує технологію Smart TV. Технологія Dolby Digital Plus оптимізує якість звуку й ефективність, що дає вам більш багаті та захопливі аудіовідчуття. Телевізори TCL входять у рейтинг «ТОП-20 кращих світових ТВ-брендів».
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів