Телевізори TCL DP600

Home Reviews Телевізори TCL DP600
22.11.2018

Серія DP600 поєднує в собі дизайн тонкого корпусу із вузькою рамкою, якість зображення 4K HDR і полегшує доступ до контенту HDR 4К на новітній платформі SMART TV 3.0. Завдяки мінімалістичному дизайну, чудовій якості зображення та простому доступу до будь-якого контенту, серія P60 дозволяє всім членам вашої сім'ї насолоджуватися улюбленим контентом у винятковій якості зображення.

Переглядайте великі зображення разом із Ultra HD

Ultra High Definition змінює все! Разом із більш ніж 8 мільйонів пікселів - у чотири рази більше, ніж у звичайного FULL HD TV - насолоджуйтеся ще більшим екраном і навіть при меншій відстані! Більша кількість пікселів дає більш чітку картину - а це означає, що ви можете наполовину скоротити відстань між місцем перегляду і телевізором. Для отримання відчуття повного занурення, як у кіно, UHD - це найкраще рішення для малих і великих просторів.

Отримайте максимум Ultra HD зображень з новим процесором Dual Core

Ви добре бачите деталі? Для того, щоб запропонувати Вам дивовижну розкіш деталей зображення з більш ніж 8 мільйонами пікселів, TCL оснастила свої нові Ultra HD телевізори процесором Dual Core, який аналізує і точно відтворює зображення у форматі Ultra HD. Досконалий алгоритм обробки відео оптимізує кожен елемент, створюючи ідеальне зображення з реальним форматом 3840 х 2160 пікселів. Насолоджуйтесь в 4 рази більше деталізованим зображенням, ніж з Full HD!

HDR: найглибший чорний, більш контрастні і яскраві кольори

Останнім стандартом для UHD контенту є High Dynamic Range (розширений динамічний діапазон). HDR створює вражаючу яскравість, живий природний колір і сліпуче чіткі деталі зображення з точним відтворенням світлих і темних відтінків. Ця технологія дозволить вам отримати HDR-контент з усіх джерел. Досвід вражаючої яскравості, виняткових деталей всіх відтінків і вражаюче живого кольору.

TCL 4K UHD TV сумісні зі стандартом Hybrid Log Gamma. Ці моделі вже пішли в майбутнє і здатні відображати якість HDR незалежно від джерела сигналу: HDMI, телевізійні трансляції, USB, інтернет-контент ...

Приготуйтеся до прямих ефірів і спортивних заходів в неперевершеній якості HDR.

10-бітна панель: у 64 рази більше кольору!

Наша нова 10-бітна панель забезпечує неперевершену точність передачі кольорів (в 64 рази більше кольору, ніж у стандартному телевізорі) і м'які реалістичні відтінки, в той же час уникаючи неприємного ефекту окантовки (контуру).

Micro Dimming (мікрозатемнення: відмінний контраст)

Micro Dimming аналізує відео контент у 200-х окремих зонах таким чином, щоб налаштовувати яскраві і темні області в незалежному режимі. Ви отримаєте фантастичний досвід перегляду з відмінним контрастом і яскравою якістю зображення. Якість зображення значно поліпшується і гарантує особливе візуальне сприйняття, особливо в темряві.

PPI 1200

Індекс продуктивності зображення (PPI) дозволяє оцінювати якість зображення, приймаючи до уваги ключові елементи: розмір екрана, контрастність, колірну гамму, рух і тип екрану. Серія P60 поєднує в собі передові технології обробки зображення (4K-UHD, HDR, Micro Dimming і 10-бітну панель), що дозволяють з легкістю досягти PPI 1200.

Dolby Audio забезпечує насичений, чистий і потужний звук в телевізорі

Отримайте максимальну віддачу від свого контенту за допомогою динамічного високоякісного об'ємного звуку Dolby Audio. Незалежно від того, чи дивитеся ви фільми, телевізійні програми, онлайн-відео або концерти, Dolby Audio гарантує якість звуку, що відповідає вашим найвищим очікуванням.

SMART TV 3.0 для полегшення доступу до вмісту HDR 4K UHD

З SMART TV 3.0 легше, ніж будь-коли, насолоджуватися улюбленим контентом завдяки легкому доступу до найостанніших і часто використовуваних категорій. Додатково, з TV + App Store, ви можете завантажувати свої улюблені програми, фільми високої чіткості, відео та ігри. Netflix і Youtube мають 4K HDR якість на SMART TV 3.0. З YouTube ви можете бачити те, що дивиться весь світ, від найпопулярніших музичних відеороликів до відеоігор і популярних розважальних програм, новин і багато чого іншого. Підпишіться на вподобані канали, поділіться зі своїми друзями і дивіться на будь-якому пристрої. У телевізорі вже є додатки, які ви любите: Netflix, YouTube і багато інших доступні на вашому TV. І тепер все це доступно в 4K UHD HDR якості.

Голосовий пошук дозволяє вам шукати контент голосом в одне натисканням кнопки, вимовляючи ваші запити. Просто натисніть кнопку і скажіть потрібну назву. TV буде шукати останні епізоди, відеоролики YouTube і багато іншого. Або спробуйте «романтичні комедії» для вечірнього побачення. Серія P60 готова для голосового пошуку. Пульт дистанційного керування з вбудованим мікрофоном пропонується додатково (не входить в комплект). Однак ви можете використовувати голосовий пошук на своєму смартфоні завдяки безкоштовного додатку TCL T-Cast, доступному в Google Play і App Store.

T-Cast - унікальне додаток TCL, розроблений для SmartTV. T-Cast дозволяє управляти телевізором за допомогою телефону. Ви також можете транслювати останні фільми і серіали на великому екрані і ділитися своїми фотографіями, відео і музикою на телевізорі. Унікальна функція дозволяє транслювати контент вашого телевізора на телефон або планшет. Легко керуйте своїм телевізором за допомогою додатків, які ви вже знаєте і любите на iPhone, iPad, телефонах і планшетах Android, ноутбуках Mac, Windows або Chromebook.

Products from publication
SKU: 50DP600
out of stock
 
Diagonal size: 50 "; Screen resolution: Ultra HD (3840x2160); Matrix type: VA; Scanning Frequency: 60; SmartTV: exists; Digital tuner: DVB-T (terrestrial), DVB-T2 (terrestrial), DVB-C (cable), DVB-S (satellite), DVB-S2 (satellite); Number of USB: 2 pcs;
Menu
Products catalog
Products catalog