Досвід користувача покращено з Lenovo YOGA

Головна Огляди Досвід користувача покращено з Lenovo YOGA
08.12.2018

Концептуальні пристрої Lenovo для тих, хто шукає новизну та звик бути на вістрі трендів.

Ноутбуки-трансформери існують вже давно. Однак Lenovo зробила цей форм-фактор особливо популярним завдяки лінійці YOGA і цього року знову порадувала новинками. Майстерно виконані новаторські пристрої 2 в 1 поєднують ультратонкий дизайн, інноваційні функції та захопливі можливості для розваг. Деякі з них оснащено поворотною звуковою панеллю, внутрішнім гаражем для стилуса та затвором для веб-камери. Користувачі зможуть насолоджуватися кольорами, яскравістю, контрастністю та детальністю зображення на майже безрамних дисплеях стандарту 4К із технологією Dolby Vision та тривимірним звучанням Dolby Atmos.

YOGA C630 WOS – легкий та витривалий

Новий тонкий, легкий і виготовлений із алюмінію преміум-класу YOGA C630 WOS (Windows на Snapdragon) поєднує комунікаційні можливості смартфона (підтримка мереж 4G) з продуктивністю та функціональністю ноутбука і при цьому має потужний акумулятор (понад 25 годин автономної роботи в режимі перегляду відео).

Це перший пристрій на базі новітньої енергоефективної платформи Qualcomm Snapdragon 850, він отримав інтегрований модем 4.5G LTE Advanced Pro, розроблений спеціально для боротьби з паузами зв’язку. Вбудований LTE-модем звільняє користувачів від необхідності звертатися до публічних Wi-Fi-мереж чи точок доступу смартфонів. Порівняно з попереднім поколінням пристроїв на Windows і платформі Snapdragon новий YOGA C630 WOS став на 30 % продуктивнішим. Він працює на ОС Windows 10 у режимі S, що гарантує максимальні комфорт і безпеку.

Завдяки перу Lenovo Pen та технології Windows Ink на екрані можна малювати та робити нотатки наче олівцем на папері. Тривалий час автономної роботи пристрою зовсім не означає, що він громіздкий або шумний. Він важить лише 1,2 кг за товщини корпусу 12,5 мм, а безвентиляторна конструкція гарантує повну тишу під час роботи. Преміально оформлений елегантний алюмінієвий корпус привертає увагу, а сенсорний Full HD IPS-дисплей із діагоналлю 13,3” гарантує комфорт під час роботи та задоволення від перегляду фільмів або ігор.

YOGA Book C930 – ноутбук із двома дисплеями

YOGA Book C930 — нова версія унікального трансформера YOGA Book від Lenovo. Це перший у світі ноутбук із двома дисплеями, один із яких працює на технології електронного чорнила E Ink. Серце цього пристрою — процесор Intel Core Y-серії, 4 ГБ ОП та SSD-накопичувач об’ємом до 256 ГБ.

Універсальний сенсорний екран E Ink здатний за одне натискання перетворитися на багатомовну віртуальну клавіа­туру з індивідуальними налаштуваннями чи цифровий планшет для замальовок і роботи з документами за допомогою електронного пера і навіть на електронну книгу. І це на додачу до ОС Windows 10, ультратонкого та легкого корпусу (завтовшки у відкритому вигляді не більше ніж 4 мм, у закритому — 9,9 мм, а вага — не більше ніж 775 г). Ноутбук отримав пару портів USB-C та сканер відбитків пальців.

Завдяки батареї, що працює до 10 годин в автономному режимі, він супроводжуватиме власника скрізь, де потрібен персональний комп’ютер. Не обійшлося без фішок — в кришку вбудовано магніти (електро) і в парі з акселерометром це дає змогу відкрити ноутбук, подвійно постукавши по кришці. До того ж завдяки магнітам у кришці можна кріпити опціональний стилус Precision Pen (розроблено з Wacom), просто прикладаючи його до поверхні.

Флагманський трансформер 2 в 1 YOGA C930

Широкий набір інноваційних функцій, витончений і стильний дизайн, ультралегкий та ультратонкий пристрій — це флагманський трансформер 2 в 1 YOGA C930, що працює під керуванням Windows 10. Унікальні динаміки, які розміщено у поворотному шарнірі, гарантують потужне об’ємне (тривимірне) звучання в будь-якому режимі роботи завдяки технології Dolby Atmos. А два набори динаміків із потужними низькочастотними гучномовцями, спеціальні високочастотні динаміки та вібраційні буфери, що знижують рівень небажаного шуму, зроблять звучання гучнішим і глибшим.

Поєднання чіткості стандарту 4К та яскравості зображення завдяки Dolby Vision дають небачену досі на стандартних екранах якість кольорів. Веб-камера YOGA C930 має захисну механічну шторку TrueBlock Privacy Shutter, що забезпечує користувачеві повну конфіденційність за будь-яких умов. Вбудоване перо Garaged Pen, яке зберігається і заряджається у слоті в корпусі, ніколи не загубиться. YOGA C930 оснащено процесором Intel Core i7 8-го покоління — найшвидшим (15 Вт) мобільним процесором Intel, який забезпечує цьому пристрою вражаючу швидкість відгуку та роботи. Гаджету можна давати команди на відстані до 4 м, навіть у режимі очікування чи сну, і голосові помічники Cortana й Alexa, які попередньо встановлені, розпізнають їх. Стильний YOGA C930 виготовлено з алюмінію преміум класу. Ще одна особливість — можливість сплачувати одним дотиком. Завдяки таким засобам безпеки як Windows Hello та FIDO дані будуть під надійним трирівневим захистом і не вийдуть за межі пристрою.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів