Найтонший у світі. Acer Swift 7

Головна Огляди Найтонший у світі. Acer Swift 7
10.12.2018

Мобільний комп’ютер не обтяжуватиме і не завдаватиме зайвого клопоту, якщо це Acer Swift 7. Назву серії з англійської перекладають як «стрімкий», хоча йдеться не тільки про швидкодію пристрою. Ймовірніше, цей епітет належить потенційному власникові пристрою.

Ноутбук Acer Swift 7 завтовшки всього 8,98 мм, і це менше за товщину багатьох сучасних смартфонів. Під час мандрівки чи за необхідності працювати у дорозі для цього лептопа завжди знайдеться місце серед речей, які необхідно взяти із собою.

Безкомпромісне оснащення

Міцний корпус вулканічно чорного кольору, який виготовлено з авіаційного алюмінію, приховує продуктивні компоненти. Комбінація з процесора Intel Core i7, 8 ГБ ОЗП та швидкого твердотілого диска на 256 ГБ з підтримкою NVMe є оптимальною для виконання більшості типових завдань, включаючи обробку графіки з файлів RAW. Для надійного захисту даних ноутбук обладнано сканером відбитків пальців. Користувачі зможуть насолоджуватися якістю звучання, адже технологію TrueHarmony Acer доповнює Dolby Audio Premium.

Надзвичайна ергономічність

Мала товщина та компактні розміри вплинули на оснащення пристрою. 14-дюймовий сенсорний екран Full HD IPS захищено міцним склом Gorilla Glass, а повнорозмірна клавіатура має підсвічування для комфортнішої роботи за недостатнього освітлення. Трекпад збільшеного розміру добре пристосовано до умов, коли доводиться працювати без мишки.

Сучасні комунікації

Наявні всі необхідні бездротові комунікації та два сучасні порти USB3.1 Type-C для передавання даних зі швидкістю 5 Гбіт/с, підключення другого дисплею або заряджання ноутбука. Swift 7 доступний із швидким бездротовим модулем 802.11a/b/g/n/ac з антенами 2 × 2.

Значна автономність

За необхідності під час тривалих мандрівок ноутбук можна підзарядити від зовнішнього акумулятора із функцією швидкої зарядки. Загалом ресурс автономності становить до 10 годин роботи — цього досить, щоб згаяти час у тривалій подорожі літаком чи потягом. Крім того, ноутбук є доволі економічним щодо споживання електроенергії.

Той, що привертає увагу

Витончений дизайн ноутбука пасує будь-де: чи у залі очікування аеропорту, чи на столі керівника, чи в інтер’єрі сучасного коворкінгу. Його вага — усього 1,2 кг. А пре­міальні матеріали є приводом, аби пишатися. Чорно-золотий колір ніби натякає, що у цьому пристрої все дорого, а справи у його власника йдуть добре. Недаремно модель було відзначено численними престижними нагородами, як-от IF Design і Reddot.

Додаткові переваги

Про комфорт користувача піклується добірка фірмових технологій. Так, Acer Purified Voice забезпечує чіткість передавання голосу під час відеоконференцій чи взаємодії з віртуальним асистентом Cortana. Функція екрана BluelightShield зменшує навантаження на очі. Ще одна корисна функція — Color Intelligent динамічно регулює палітру кольорів та їхню насиченість у режимі реального часу, оптимізує кольори та яскравість екрана для кращого сприйняття контенту.

СПЕЦИФІКАЦІЇ:

  • Процесор Intel Core i7-7Y75 7-го покоління
  • Пам'ять 8 ГБ DDR4
  • Графіка Intel HD Graphics 615
  • Зберігання даних 256 ГБ SSD NVMe
  • Екран IPS14” сенсорний
  • Роздільна здатність 1920 × 1080
  • Комунікації IEEE802.11a/b/g/n/ac, 2×USB3.1 Type-C, Bluetooth
  • ОС 64-бітна Windows 10

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів