Втілення мрії геймера з Dream Machines

Головна Огляди Втілення мрії геймера з Dream Machines
11.12.2018

Dream Machines спеціалізується на найсучасніших технологічних рішеннях для геймерів і всіх прихильників найпотужніших компонентів та ультраплавного геймплею. Завдяки інноваційним рішенням Dream Machines досягла високих результатів у геймінгу та у таких тестах, як Benchmark. Остання модель — X1080-17UA34 — справжній «звір», який є втіленням мрії кожного геймера.

Повна свобода

На борту X1080-17UA34 гравці отримують потужну відеокарту NVIDIA GeForce GTX 1080 8GB, обладнану інноваційними ігровими технологіями, такими як, наприклад, NVIDIA PhysX і GeForce Experience TXAA. А технологія NVIDIA Battery Boost без втручання користувача автоматично взаємо­діє не лише з графічною системою, але й з іншими «залізними» складовими ноутбука. Таким чином, динамічно підлаштовуючи продуктивність GPU до вимог і потреб користувача, режим Battery Boost забезпечує постійну потужність для плавного ігрового процесу під час роботи ноутбука від батареї.

Процесори 8-го покоління Intel сімейства Coffee Lake, що дарують надзвичайні потужність і швидкість, — це абсолютно новий рівень геймінгу. Вони легко впораються з такими завданнями, як обробка графіки 4K та 3D-візуалізація. Завдяки цим процесорам ноутбуки Dream Machines менше споживають енергії, зберігаючи при цьому потужність та швидкість. Новітні процесори Intel забезпечують найвищу якість гри VR.

Крім того, користувач отримує пам'ять RAM топових виробників та надшвидкі SSD. Усе це доповнено 17-дюймовим екраном AHVA з частотою оновлення 144 Гц, що працює на новітній технології SO-DIMM, яка забезпечує високу продуктивність, максимальну швидкість і якість кольору IPS. За високої роздільної здатності, що забезпечує формат FHD (1920 × 1080), стають доступними практично всі найдрібніші деталі з високою якістю промальовування. Різниця буде помітна навіть під час перегляду улюбленого серіалу на матовому дисплеї, вплив на зір якого менший.

Якість відтворення, об’ємний звук (surround sound), розвинуті сценарії використання мікрофону — це лише деякі з багатьох переваг додатка, розробленого компанією Creative. Звукова карта Sound Blaster X — Fi Surround 5.1 Pro перетворить ноутбук на акустичну систему 5.1 за підтримки технології THX TruStudio Pro.

Найсучасніший і надшвидкісний інтерфейс Thunderbolt 3 забезпечує передавання даних на швидкості до 40 Гбіт/с і послідовне підключення до двох моніторів із розширенням 4K. Більш того, цей рознім підтримує стандарт USB3.1, завдяки чому його можна використовувати для зарядки інших пристроїв.

Мережевий адаптер Killer DoubleShot Pro, що використовують у ноутбуках Dream Machines, відповідає за пріоритизацію мережевого трафіку й безпеку передавання даних. Користувач самостійно визначає пріоритети для різних застосувань. Одночасно використовуючи адаптер Killer Gigabit LAN і Wi-Fi й чіп Killer AC-1535, технологія Killer DoubleShot Pro може знизити затримки у кілька разів, порівняно з традиційними модулями.

Технологія Killer Shield відстежує увесь мережевий трафік, забезпечуючи плавність процесів приймання та передавання даних. Усе це робить геймплей стабільнішим ніж раніше.

Попри високу продуктивність, ноутбук X1080-17UA34 досить легкий і компактний.

Розблокуй усі можливості

Ноутбуки X-cерії мають додаткову можливість інсталяції унікальної технології PREMA BIOS, що розблоковує весь потенціал машини. PREMA BIOS є ключем до розгону компонентів, таких як процесор або оперативна пам’ять, отримуючи високі показники продуктивності всього за кілька хвилин. Також можна знизити температуру за допомогою зміни напруги (тобто undervolting). Тепер завдяки PREMA BIOS користувач отримає ідеальний баланс між безпрецедентною потужністю та комфортом за збереження відповідної температури.

Крім того, доступна можливість замовлення скальпування процесора через офіційний сервісний центр в Україні. Використовуючи метод делідингу (тобто скальпування) та альтернативної термопасти, температуру можна знизити на кілька десятків відсотків, порівняно зі звичайною версією цього процесора.

СПЕЦИФІКАЦІЇ:

  • Модель X1080-17UA34
  • Відеокарта NVIDIA GeForce GTX 1080 8 ГБ
  • Процесор Intel Core i7-8700K Overclockable
  • Вага 3,9 кг
  • Розміри 418 × 295,3 × 40,9 мм

Товари з публікації
код товару: X1080-17UA34
немає в наявності
 
Тип: ноутбук; Діагональ екрану: 17.3 ";Роздільна здатність екрану: 1920х1080; Тип матриці: AHVA; Набір мікросхем: Intel Z370 Express Chipset; Процесор: Intel Core i7 8700K; К-сть ядер процесора: 6; Тактова частота: 3.7 ГГц; Тип оперативної пам'яти: DDR 4; Об'єм оперативної пам'яті: 16 ГБ; Тип відеокарти: дискретна; Відеокарта: nVIDIA GeForce GTX 1080; Об'єм відеопам'яті: 8192 МБ; Тип пам'яті: GDDR5X; Тип накопичувача: HDD, SSD; Емність накопичувача: 1000 ГБ; USB 3.0: 4 шт; Колір: чорний; Вага: 3.9 кг;
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів