Дротові та надійні 2E

Головна Огляди Дротові та надійні 2E
18.12.2018

Стаціонарний зв’язок, незважаючи на стрімкий розвиток мобільного, залишається популярним як серед домашніх користувачів, так і в корпоративному сегменті. 2E продовжує розширення асортименту дротових телефонів для всіх поціновувачів стаціонарного зв’язку.

Приємним доповненням до функціоналу телефонів стане їхня ціна. Усі дротові телефони 2Е наявні у двох кольорах: чорному та молочно-білому. Корпус телефонів виготовлено з якісного пластику, гарантія на пристрої – 12 місяців.

Вічна класика

2E AP-210

 

Дротовий телефон 2E AP-210 — модель початкового рівня з класичними функціями телефону: відключення мікрофону, повторний виклик останнього номера, «пауза» набору. За бажанням можна встановити один із трьох рівнів гучності дзвінка. Можна закріпити на стіні, щоб заощадити місце на робочому столі або в готельному номері, чи на стійці обслуговування клієнтів.

З розширеним функціоналом

2Е AP-410

На LCD-дисплеї 2Е AP-410 відображається день тижня, дата та час; можна переглянути перелік пропущених, вихідних та вхідних викликів. Є функції налаштування будильника, мелодії та гучності дзвінка. В один дотик можна зателефонувати до екстреної служби або на найпопулярніший номер. У 2Е AP-410 є спікерфон, тому можна займатися домашніми справами без необхідності тримати слухавку чи провести телефонну нараду. Окрім блокування набору всіх номерів, існує обмеження викликів номерів, які починаються з 0 чи з 9. Режим «Не турбувати» зменшить гучність дзвінка, наприклад, вночі або під час зустрічі.

Базовий рівень

2E AP-310

2E AP-310 — дротовий телефон базового рівня, з функцією утримування дзвінка (співрозмовник чутиме музику замість голосу). LED-індикатор сповістить про вхідний дзвінок, а можливість блокування клавіш обмежить небажані вихідні дзвінки, наприклад, у разі якщо телефони мають працювати лише на вхідні виклики.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів