Dream Machines G1060-15UA32 - потужна машина восьмого покоління

Головна Огляди Dream Machines G1060-15UA32 - потужна машина восьмого покоління
17.12.2018

Dream Machines – один з тих виробників, який спеціалізується на пристроях та периферії для геймерів-ентузіастів. У попередніх наших оглядах ми знайомились із ігровими мишами та поверхнями Dream Machines, але в арсеналі польського бренда чимало моделей ігрових ноутбуків, починаючи від відносно доступних і закінчуючи топовими пристроями. До мене на огляд потрапила одна з топових моделей виробника G1060-15UA32, яка незабаром буде доступна у продажу в Україні. Подивимось, на що здатен ноутбук.

Що це?

G1060-15UA32 - геймерський ноутбук з 15.6-дюймовим IPS LED дисплеєм, десктопним процесором Intel Core восьмого покоління, 16 ГБ оперативної пам’яті DDR4, дискретною відеокартою nVidia GeForce GTX 1060, SSD-накопичувачем на 500 ГБ і клавіатурою з RGB-підсвічуванням.

Як він виглядає?

Весь корпус виконаний із чорного матового пластику, жодних глянсових елементів, а відбитки пальців майже непомітні.

Ноутбук не звичайної прямокутної форми. Як і належить ігровим ноутбукам, тут спостерігається натяк на агресивний дизайн. Форма G1060-15UA32 дещо кутова, із геометричними лініями на верхній кришці, які створюють цікавий об’ємний ефект. Посередині кришки – логотип світло-сірого кольору.

Екран кріпиться до корпусу за допомогою двох шарнірів.

Задня сторона – найтовстіша, але без усіляких портів та рознімів.

Натомість, більшість з них зручно розташувались на лівій бічній грані: рознім для блоку живлення, RJ-45, два miniDisplayPort 1.3, один HDMI, USB 3.1 Type C, USB 3.0 і SD/MMC кардрідер.

Справа — два роздільних аудіорозніми для навушників та мікрофона, один USB 2.0, один USB 3.0 і рознім для Kensington Lock. Також справа розташована решітка для видуву гарячого повітря.

Спереду — чотири світлодіодних індикатори, що відповідають за роботу від акумулятора та мережі.

Над екраном — веб-камера, два мікрофона і світлодіод. Для захисту екрану передбачені гумові вставки по всьому периметру крушки.

Під екраном – білий напис Dream Machines.

Над клавіатурним блоком розмістилась кнопка живлення, яка обрамлена геометричним виступом, що гармонійно поєднується з дизайном верхньої кришки.

У передніх кутах нижньої панелі розташовані сітки стереодинаміків.

На усій нижній частині ноутбука – багато перфорації для системи охолодження, 4 гумові ніжки для стійкості на столі.

У правій нижній частині – знімний акумулятор, що кріпиться за допомогою фіксаторів. Інші частини кришки прикручені стандартними гвинтами, а виробник навіть акцентує увагу на можливість самостійного апгрейда.

Габарити. Модель важкувата, але не завелика для перенесення.

Розміри (ШхГхВ): 378х267х29,9 мм.

Вага 2,5 кг.

Думаю, це ідеальний компроміс між продуктивністю та габаритами. Загалом, ноутбук чудово зібраний, якість матеріалів на вищому рівні, жодних претензій.

Зручність у використанні

Верхня кришка відкривається на 135°, чого цілком достатньо для ігрового ноутбука. Клавітура заглиблена у корпус на декілька міліметрів, це попереджує її контакт із екраном.

Що кинулось у око з першого разу – це незвичайний шрифт розкладки, він дуже нагадує цифровий стиль, що так пасує ігровому ноутбуку.

Розкладка повноцінна, блок стрілок ніяк не відокремлений від інших кнопок, а на кнопках блоку WASD додатково нанесені відповідні стрілочки – як на мене, досить доречно для незамінної комбінації навігаційних клавіш в іграх.

Кнопки звичайні, квадратні, без заглиблень, мають приємний та чіткий хід, користуватись клавіатурою досить приємно.

Тачпад не відрізняється чимость унікальним, звичайна панель із нормальною чутливістю, працює швидко і точно.

RGB підсвічування клавіатури

Звичайно, який може бути геймерський ноутбук без яскравого підсвічування клавіатури? Тут повноцінна RGB-підсвітка, із гнучкими налаштуваннями типу, зон і інтенсивності підсвічування.

Одна, дві, або три зони; статичне, пульсуюче, циклічне або інші стилі – обирай, що подобається саме тобі і зберігай у профілі ПЗ Control Center.

Наскільки хороший тут екран?

Як я вже розповідала раніше, екран тут матовий, а, як відомо, матові дисплеї забезпечують чудові умови для роботи, навіть за наявності яскравого природного або штучного освітлення. Слід теж зазначити, що матові поверхні екранів менше впливають на втому органів зору, що вкрай важливо під час багатогодинних ігрових баталій.

FHD розширення. Роздільна здатність 1920x1080 це синонім високої якості промальовування навіть найдрібніших деталей. Це саме той мінімум, яким має володіти справжній геймерський ноутбук.

У G1060-15UA32 використовується IPS матриця, а також панелі з параметром колірної гамми NTSC 72%. Екран вразив набагато чіткішим зображенням при високій роздільній здатності. Виробник на своєму сайті повідомляє, що передавана картинка приблизно на 40% чіткіша й на 20% яскравіша, в порівнянні з традиційними TN панелями.

Процесори, адаптовані для новітніх ігор та програм

Найважливіша частина для ігрового ноутбука – «залізо» та продуктивність. У ноутбуці встановлений процесор 8-го покоління від Intel Core i7-8750H, а це означає абсолютно новий рівень геймінгу. Завдяки новітнім технологіям, як відомо, процесори сімейства Coffee Lake забезпечують не тільки небачену потужність, але й дарують надзвичайну швидкість роботи. Навіть найвибагливіші завдання, такі як обробка графіки 4K та 3D-візуалізація, не є проблемою для 8-го покоління процесорів.

У доказ цього надаємо результати тестів:

Загалом, лінійка ігрових ноутбуків Dream Machines, завдяки 8-му поколінню процесорів, стала ще більш ефективною, характеризується меншим споживанням енергії при збереженні потужності та швидкості.

Найкращі відеокарти на ринку?

У G1060-15UA32 встановлена відеокарта NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB, яка обладнана інноваційними ігровими технологіями, наприклад NVIDIA PhysX і GeForce Experience TXAA, що робить її ідеальним вибором для найсучасніших ігор на високих налаштуваннях. За підтримки технології NVIDIA Battery Boost, механізм без втручання користувача, автоматично взаємодіє не лише з графічною системою, але й з іншими "залізними" складовими ноутбука. Таким чином, динамічно підлаштовуючи продуктивність GPU, режим Battery Boost забезпечує постійну потужність для плавного ігрового процесу при роботі ноутбука від батареї.

Оцініть улюблену музику по-новому!

Так, грати у ігри можна у геймерській гарнітурі, але якість динаміків у ігровому ноутбуці не може бути просто доброю. Вона має бути на високому рівні, адже у перервах між іграми, часом, так хочеться прослухати улюблену музику!

У представленій можелі встановлена звукова карта Sound Blaster X - Fi Surround 5.1 Pro, яка перетворює ноутбук на акустичну систему 5.1 за підтримки технології THX TruStudio Pro.

Висновки

Чергове знайомство з продукцією поляків Dream Machines справило позитивне враження. У ноутбуці G1060-15UA32 сподобався якісний екран, висока загальна продуктивність системи, можливість оверклокінгу, а також розташування системи охолодження, яка не заважатиме гравцю. Помітно, що з кожною новою моделлю виробник враховує недоліки попередніх ноутбуків, щоб гравці отримали сучасний продуктивний ігровий гаджет за досить прийнятною ціною.

Комплектація

Специфікації:

Модель: G1060-15UA32

Дисплей: LED дисплей, з роздільною здатністю FHD/QHD 16:9. Екран матовий, що дозволяє працювати скрізь, де Ви захочете.15.6" FHD (1920x1080) 16:9 panel Matte, IPS

Відеокарта: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB

Процесор: 6-ядер 12-потоків Intel Core i7-8750H (8 генерація "Coffee Lake")

Чіпсет: Intel HM370 Express Chipset

RAM: DDR4 16GB 2400MHz

SSD: M.2 500 GB SSD

Клавіатура: Full color RGB Illuminated full size keyboard with numeric pad

Звук: Hi-Def - Sound Blaster™ Cinema 5

LAN / WLAN: Gigabit Lan INTEL WLAN + BT

Порти: 1x USB 2.0 / 2 x USB 3.0 ports / 1x USB 3.1 Type C; 1 x HDMI output port (with HDCP); 1 x Headphone jack; 1 x; Microphone jack; 6-in-1 Card reader; Intel Optane Technology

На базі: Clevo N850EP6

Розмір і вага: 378(W) X 267(D) X 29.9(H)mm, ~2.5Kg

Більше інформації: Kensington Lock / Intel PTT / 1.0M HD video camera

Операційна система: Немає операційної системи

Товари з публікації
код товару: G1060-15UA32
немає в наявності
 
Тип: ноутбук; Діагональ екрану: 15.6 ";Роздільна здатність екрану: 1920х1080; Тип матриці: IPS; Набір мікросхем: Intel HM370 Express Chipset; Процесор: Intel Core i7 8750H; К-сть ядер процесора: 6; Тактова частота: 2.2 ГГц; Тип оперативної пам'яти: DDR 4; Об'єм оперативної пам'яті: 16 ГБ; Тип відеокарти: дискретна; Відеокарта: nVIDIA GeForce GTX 1060; Об'єм відеопам'яті: 6144 МБ; Тип пам'яті: gDDR 5; Тип накопичувача: SSD; USB 2.0: 1 шт; USB 3.0: 2 шт; Колір: чорний; Вага: 2.5 кг;
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів