Подарунки до свят

Головна Огляди Подарунки до свят
20.12.2018

Традиція писати листи святому Миколаю має багаторічну історію — протягом десятків років діти пишуть послання цьому доброму бородатому дідугану і просять його виконати найзаповітнішу мрію. У цих листах діти не тільки висловлюють прохання, але й розповідають про свої досягнення.

1. Ігровий набір Janod «Пожежна станція»

Код товару: J05717

Це, мабуть, мрія кожного хлоп­чика. З деталей цього великого набору можна побудувати трирівневу пожежну стан­цію, яка має ручний ліфт і навіть злітний майданчик для гелікоптера. Малеча годинами проводитиме дозвілля, граючи із набо­ром, адже його укомплек­товано різноманітними деталями — транспортом (гелікоптером, пожежною машиною, автомобілем медичної допомоги), фігур­ками пожежників та інши­ми додатковими фігурками (у вигляді світлофора, вогню тощо). Завдяки великій кількості деталей діти зможуть вигадувати різноманітні сюжети про відважних пожежників.

2. Ігровий набір Janod Кухня «Щасливий день»

Код товару: J06564

Власник цієї іграшки буде в захваті, адже отримає справжню кухню у сучасно­му дизайні, яку обладнано варильною поверхнею із зву­ковими ефектами та LED- підсвічуванням, годинником, мікрохвильовкою, духовкою та шафою. Крім того, в набо­рі є елементи із нержавію­чої сталі, такі як: кухонна мийка, сковорідка, друшляк та лопатка, а також три короб­ки з іграшковою бакалійною продукцією. Набір обов`язково підкорить дитячі серця і вмить перетворить їх на маленьких шеф-кухарів. Сподобається дівчат­кам і хлопчикам.

3. Ляльковий будиночок Janod «Щасливий день»

Код товару: J06580

Мрія кожної маленької дівчинки знайти під ялиночкою цей фантас­тичний триповерховий будиночок — справжній «клондайк» для творчості та розваг! Граючи у ньому з улюбле­ними ляльками, дитина розвивати­ме фантазію, вигадуючи власні сце­нарії та історії.

Будиночок укомп­лектованомеблями та сходами, які додають затишку оселі, а дах зрізано з одного боку, щоб легко було грати на останньому поверсі.

На першому поверсі — кухня, де можна готувати їжу та атмос­ферно посидіти з друзями. Тут є усе необхідне, а дизайн виконано у при­ємних відтінках рожевого та м’ятного кольорів. На другому поверсі барви­ста та затишна ванна, де є люстерко, пральна машина, симпатичні фіран­ки на віконцях, кімнатні рослини, кошик для білизни тощо. На третьому поверсі — мила спальня, особливість якої — рожеві шпалери та стеля. У спальні ляльки можуть не тільки відпочивати, а й займатися твор­чістю — моделювати одяг чи малювати. Крім того, на сті­нах є полички з книжками, малюнки та квіти.

Ззовні стіни будинку ніж­ного м’ятного кольору прикрашено великою кількістю квітучих рос­лин. Якість та яскравість будиночку вразять не тільки дитину, а й дорослого. Спільне дозвілля буде веселим та корисним.

4. Ретроавтомобіль Our Generation

Код товару: BD67051Z

Авто з відкритим верхом стане гарним доповненням колекції іграшок і зробить гру цікавішою. Машина здивує повним функ­ціонуванням: панель приладів світиться, працює FM-радіо, від­кривається капот, є спалах пере­днього повороту та затиск для причепа кемпера. Іграшка сприя­тиме розвитку фантазії, а сюжет­но-рольові ігри з ляльками стануть різноманітнішими.

5. Кінь Our Generation

Коди товарів: BD38012Z, BD38003Z, BD38025Z, BD38146Z

Якщо малюк захоплюється кіньми, він точно зрадіє цьому подарунку. Адже дитина зможе піклувати­ся про коника, розчісувати йому гриву, робити зачіски, одягати поводи, мити мочалкою, годувати цукром та морквою. До набору входять спеціальні засоби для догляду, резинки, шпильки, пир­скавки та багато іншого. Кінь з аксесуарами стане цікавим доповненням до іграшок Our Generation і бажаним подарунком.

6. Лялька «Фібі» Our Generation

Код товару: BD31028Z

Дівчатка обожнюють ляльок. Їх ніколи не буває багато. Модниця та красуня Фібі дуже схожа на справжню дівчин­ку і неодмінно стане подружкою малечі. У ляльки безліч аксесуарів. Головна особливість ляльки — волос­ся, що росте. Аби це сталося, потрібно натиснути на механізм на спині ляль­ки, обережно потягнути за локони і волосся стане довшим. Покрутивши назад, пасмо знов стане коротким. Дівчинка може створювати нові обра­зи, експериментувати і, можливо, стане в майбутньому перукарем.

7. Дзиґи Infinity Nado

Код товару: YW624900

Мало не кожний сьогодні має ці іграшки та навіть бере участь у яскравих змаганнях. Аби стати майстром, підготуватися до поє­динків чи просто пограти з дру­зями у себе вдома, показавши круті трюки, стане у пригоді арена Infinity Nado комплект Stunt A+B з трюками та дзиґою «Небесний вихор» Special Edition. Її повністю укомплектовано всіма видами насадок, канатами та малою ареною з трампліном — активна малеча буде безмежно рада тако­му подарунку. Рекомендовано дітям від 3-х років (бажано під контролем батьків).

8. Машинка на радіокеруванні New Bright Dune Tracker

Код товару: 61828U

М’які гумові гусениці, протиударний захис­ний каркас та Li-ion-акумулятор, вмонтова­ний в конструкцію, — це все про машинку на радіокеруванні New Bright DUNE TRACKER. Завдяки гусениці машинка може рухатися будь-якими нерівни­ми поверхнями і долати великі перешкоди, набираючи максимальну швидкість до 15 км/год. Приємним бонусом стане заряджання машинки через USB-рознім. Зрадіють машинці як хлопчики, так і дівчатка від 6 років.

9. Машинка на радіокеруванні New Bright Tumblebee

Код товару: 3718

Радіокерована машинка має 2 дви­гуни, які надають авто неповторної динаміки, керованості та дають можливість робити безліч різнома­нітних трюків. Основною особли­вістю цієї моделі є її дизайн, адже це не просто машинка, а велика та швидка бджола, у якої світяться очі. Зарядити модель можна також через USB-рознім, максимальна швид­кість, яку може набрати машинка, — до 15 км/год. Із задоволенням бавити­муться дітлахи від 6 років.

10. Машинка на радіокеруванні New Bright Watchdog Clock

Код товару: 3703U

Машинку обладнано 2 двигунами, що керують кожним колесом окремо. Прогумовані колеса дають можливість автомобілю рухатися будь-якою поверхнею. Годинник, який входить до комплекту і є ремінцем-пультом, також підзарядить машинку. Ремінець годинника виготов­лено із м’якого силікону, тому дитині комфортно його носити протягом дня. Можна обра­ти модель у двох кольорах: жовтому та червоному. Рекомендовано дітям від 6 років.

11. Велосипеди Miqilong

Коди товарів: MQL- YD14-Blue, MQL- YD16-Black

Із діаметром коліс 14 та 16 дюймів, відповідно, є представниками серії YD. Від інших веломашин відрізняються яскравою рамою, вкритою текстурованою фар­бою. Оскільки MQL-YD16-Black призначено для активних дітлахів від 5 років (зріст 115-150 см), він на 1 кг важчий за модель MQL-YD14-Blue, що рекомендована дітям від 4 років (зріст 105-135 см) та має годинник на кермі.

12. Велосипед Miqilong

Код товару: MQL-JZB16-Red

Кататися на велосипедах люблять усі — і дорослі, і малі. Це весело і корисно для здоров’я. Саме таким дітлахам, що полюбляють проводити дозвілля на швидко­сті чи просто насолоджуючись краєвидами, Miqilong рекомендує трійку велосипедів. Відмінність велосипедів Miqilong у стилі, надійності, суцільній металевій рамі (алюміній + магній), виго­товленій методом лиття, а також у стильних колесах із глибоким протектором, які легко долають пісок, асфальт і бруківку. Завдяки широкому спектру регулювань велосипед можна підлаштовувати під дитину, що швидко росте.

Велосипед MQL-JZB16-Red із серії GN має колеса діаметром 16 дюй­мів. Велосипеди відрізняються від інших незвичайною формою та мають подвійні амортизато­ри. Модель оцінять дітлахи від 5 років (зріст 115-150 см).

13. Ігровий набір Lori «Кафе»

Код товару: LO37037Z

Граючи з ляльками, дівчатка завжди вигадують якісь сюжети: ходять у гості, відвідують лікаря, п’ють каву з подру­гами тощо. Аби доповнити гру і зроби­ти її цікавішою, є набори, що містять велику кількість відповідних аксесуарів. Набір «Кафе» дуже реалістичний, бо тут працює освітлення й кавомашина видає звук приготування кави. Якщо у дівчинки є лялька з колекції LORI, цей набір зробить ігри у колі подруг неймовірно цікавими.

14. Рожевий джип для ляльок Lori

Код товару: LO37033Z

Саме те, чого не виста­чає в автопарку ляльки із колекцій Lori. Усі дета­лі машини функціону­ють: фари включаються, а FM-радіо може відтво­рювати мелодію. Яскравий рожевий колір зі сріблясти­ми елементами надають автомобілю ще більше оригінальності та гламу­ру. До автомобіля можна причепити кемпінг. Іграшка сприятиме розвитку фанта­зії, виховуватиме естетич­ний смак та допоможе ово­лодіти новими навичками.

15. Лялька бариста «Віра»

Код товару: LO31111Z

Нерідко іграшки дитини сприяють визначенню професії чи хобі. Лялька бариста «Віра» із серії Activity Dolls неодмінно сподобається дівчинці, яка щоранку допомагає батькам у приготуванні кави. Професійний одяг та аксесуари говорять про сферу її діяльності та допоможуть опано­вувати особливості цієї професії. Також іграшка розвиває естетичний смак та допомагає оволодіти нови­ми навичками, які, можливо, зна­добляться у майбутньому. Дівчинці буде цікаво грати та відтворювати сюжет як Лялька бариста Віра працює у «Кафе» Lori.

16. Ігровий набір «Літак» Li`l Woodzeez

Код товару: 61533Z

Ще одне корисне доповнення до іграшок Li`l Woodzeez. Стильний транспортний засіб призначено для коротких та даль­ніх польотів мешканців долини Ханісакл. У салоні приватного літака є зручні кріс­ла з м’якими подушками та ковдрами, відкидні столики, аби попоїсти, та місце для багажу, аби було зручно летіти на насолоджуватися видом з вікна. Дітки будуть у захваті, отримавши такий літачок до своєї колекції.

17. Набір фігурок Li`l Woodzeez «Сім’я поросят»

Код товару: 6196

Це милі мешканці казкового лісу зі своєю особистою й особливою історією. Родина складається з чотирьох осіб, вони працюють у ресторані. Ігрові фігурки дуже приємні на дотик та розвивають фантазію дитини, так­тильне й зорове відчуття. За допо­могою фігурок дитина тренує пам’ять, запам’ятовуючи різнома­нітних героїв. Малюк може збирати великі колекції і грати разом з друзя­ми. Крім того, поросятко є символом прийдешнього 2019 року! Усі будуть у захваті від такого поповнення.

18. Ігровий набір Li`l Woodzeez

Код товару: 6192Z

«Великий котеджний будинок» — яскра­вий ігровий комплект із різноманітними аксесуарами, які зроблять дозвілля малечі змістовним і цікавим. Повністю мебльований котедж спроектовано для розміщення сім’ї милих тваринок Li`l WOODZEEZ.

Усі істоти працюють разом на благо спільноти та навколиш­нього середовища в Honeysuckle Hollow та кожен має свою цікаву історію і родину.

19. Крісла-гойдалки Nattou

Коди товарів: 321266, 321273, 963350, 777353, 424264, 963367

Хоча найменші і не пишуть листів Святому Миколаю, бренд Nattou приготував для них цілу серію м’яких і розвивальних іграшок. Крісла-гойдалки Nattou будуть вда­лим подарунком для малюків від 10 місяців, бо стануть, по-перше, гарним помічником для батьків, а по-друге, допоможуть дітлахам у дослідженні навколишнього світу, активному дозвіллі на качалці та сприятимуть фізичному розвитку. Крісла виготовлено із безпечних матеріалів: дерев’яна основа має спеціальне покриття, а саме крісло зі 100 % поліестера — гіпоалерген­ного матеріалу, який можна мити. Надійна конструкція гойдалки витримує до 15 кг. Є кілька варіантів м’яких крісел-гойдалок.

20. «Делюкс набір» Silverlit Lazer M.A.D.

Код товару: LM-86848

З «Делюкс набором» гравці отримують новий вищий рівень ведення бою завдяки технології, що втілює високотехнологічну лазерну гру в реальному житті. Головна перевага — модуль 15 м, який входить до комплекту, і, відповідно, збільшить дальність пострілів до 50 м, вража­ючи супротивників. Комплект складається з 2-х бластерів і аксесуарів, оснащених звуковим перемикачем, три­гером зі спеціальним ефектом, світловими ефектами, гучномов­цем і селектором команд A/B.

З бластерами Silverlit Lazer M. A.D. можна грати як у приміщеннях, так і зовні, вдень або вночі.

Головні особливості товару:

  • висока якість, міцні деталі;
  • максимальна безпека для стрільби, не потрібні патрони;
  • сумісний з іншими комплектами цього виробника — збільшити потужність і дальність пострілів можна, вико­ристовуючи різні комбінації «бластер + додаткові модулі»;
  • немає обмеження за кількістю дійових осіб — 1, 2 та більше;
  • зручні розміри для ведення активного бою;
  • мають два режими гри: бойові дії та тренувальні операції.

21. Ігрова фігурка Monkart

Код товару: 330007M

Трансформер «Мегароід Драка» — це одночасно іграшковий автомобіль і механічна іграшка. Складається з 2-х частин: великої машинки-трансформера з головою монстра (нижня частина робота) та маленької машинки-трансформера (верхня частина робота), які кріпляться між собою за допомогою магніту. Із машинками можна влаштовувати суперперегони, грати у сюжетно-рольові ігри та програвати сюжети із анімаційного серіалу Monkart. Рекомендовано малюкам від 4 років.

22. Толокар goki «Ретро»

Код товару: 14136

Це болід у стилі ретро німецького вироб­ника іграшок goki. Його спеціально розро­блено для підвищення фізичної активності дітей, адже щоб пересуватися на «Ретро» боліді, необхідно докласти певних зусиль. Корпус толокару виготовлено із металу сріблястого кольору, його оснащено гумовими колесами, радіаторною решіткою, пластиковим сидінням і функціональним кермом. Сподобається малюкам від 1 року.

23. Інтерактивні іграшки «Дракон» та «Динозавр»

Коди товарів: RS6169AUt, RS6134Ut

Іграшки бренда Same Toy пере­несуть дитину на казковий острів або на незвідану планету, на якій живуть дракони. Дітлахи можуть створити власний світ Юрського періоду будь-де. Вони будуть у захваті, спостерігаючи за видо­вищними рухами хижака, що гарчить, пересувається та рухає головою, наче справжній. Достатньо вставити батарейки у пульт керу­вання й увімкнути дракона — очі хижака запаляться червоним кольо­ром, він почне повільно крокувати, обертати головою, рухати пащею, махати величезними крилами та видавати гучні, реалістичні звуки дракона чи динозавра, відповідно. Рекомендовано дітлахам від 3-х років.

24. Самокат Neon Flash

Код товару: N100798

Зможуть кататися діти віком від 5 років та вагою до 70 кг. Їхня конструкція проста та міцна, крім того, вони мають малу вагу. Кольорове LED-підсвічування коліс та нижньої частини плат­форми, яка запускається під час руху, робить помітним власни­ка за недостатнього освітлення та урізноманітнить як нудні поїзд­ки до школи, так і фанові прогу­лянки вечорами.

25. Самокат Neon Glider Air

Коди товарів N100963, N100965, N100964, N100966

Скутер для найменших оснащено триколіс­ною базою і сучасною, безпечною технологією повороту керма. За допомогою нахилу забез­печено більшу стабільність і ефективність під час навчання керування цим транспортним засобом. Neon Glider Air ідеально підходить для зміцнення впевненості та засвоєння умін­ня тримати рівновагу. Приємним бонусом є світлодіодні колеса, що спалахують під час руху. Буде до вподоби дітлахам від 5 років (вага до 20 кг).

Товари з публікації
код товару: LO31111Z
369 грн*
є в наявності
Для прихильників смачної та запашної кави – лялька Віра із серії «Activity Dolls» від LORI. Ця симпатична дівчинка зі світлим волоссям за професією бариста. Одяг та аксесуари підкреслюють її сферу діяльності. Під час гри з лялькою, дитина розвиватиме фантазію, сюжетно-рольову гру та естетичний смак. Окрім того, малюк відкриє для себе цікаву професію, де головною деталлю є ароматна кава. У комплекті з іграшкою 6 елементів, серед яких: лялька, взуття, одяг та спеціальний фартух. Лялька виготовлена з вінілу та має м’яке наповнення. Висота іграшки 15 см, а розміри упаковки (В х Ш х Г) – 22 х 11 х 4см. Рекомендований вік: 3+
код товару: LO37033Z
999 грн*
1459 грн .
є в наявності
Як щодо гламурного рожевого позашляховика? Рожевий джип для ляльок LORI точно сподобається активним малюкам та не залишить їх без уваги однолітків. Особливістю автомобіля є те, що в ньому працює FM-радіо, яке відтворює мелодію. Також автомобіль може зачепити кемпер. Крім того, яскравий рожевий колір з сріблястими елементами надають автомобілю ще більше оригінальності і шику. В комплектацію входять 3 батарейки (AAA). Іграшка буде допомагати розвивати фантазію і сюжетно-рольову гру у дітей, естетичний смак, допоможе оволодіти новими навичками. Розмір: 21 х 36 х 23 см. Рекомендований вік: 3+.
код товару: BD38012Z
1599 грн*
є в наявності
Кінь Скарлет з аксесуарами стане цікавим доповненням до іграшок Our Generation. Скарлет - невелика конячка, за якою потрібно доглядати. Її можна чистити, розчісувати гриву і вчити, як брати участь в змаганнях. У наборі присутні спеціальні засоби по догляду, гумки, шпильки, пирскавки. Коробка іграшки зроблена у вигляді загону. Іграшка буде допомагати розвивати фантазію і сюжетно-рольову гру у дітей, естетичний смак, допоможе оволодіти новими навичками.
код товару: 61533Z
1959 грн*
2799 грн .
є в наявності
Ігровий набір Приватний літак Li`l Woodzeez - стильний транспортний засіб для перельотів жителів долини Ханісакл. Літак розрахований для коротких і далеких польотів, оснащений сучасним обладнанням і різними аксесуарами для комфорту пасажирів. У салоні приватного літака Ліл Вудзіз є зручні крісла з м'якими подушечками і покривалами, в них можна відпочити, насолоджуючись видом з вікна, подрімати трохи або дізнатися останні новини зі свіжого номера газети. У салоні є відкидні столики, до яких на візку подається їжа, ароматний чай або прохолодні напої. Для валіз з речами над кріслами пасажирів розташовані спеціальні відсіки. Набір стане корисним доповненням до іграшок Li`l Woodzeez. Розмір набору в упаковці: 41 x 22 х 23 см. Рекомендований вік: 3+.
код товару: J06564
6999 грн*
є в наявності
Приготуй смачні страви для друзів та ляльок разом з ігровим набором від французького виробника Janod. Вражаюча кухонна поверхня у сучасному дизайні підкорить дитячі серця і вмить перетворить їх у маленьких шефів. У яскравому дерев’яному наборі є: варильна поверхня із звуковими ефектами та LED-підсвічуванням, годинник, мікрохвильовка, духовка, шафа, а також елементи із нержавіючої сталі - кухонна мийка, сковорідка, друшляк та лопатка. Також у наборі 3 коробки з іграшковою бакалійною продукцією. Дверцята зачиняються на магнітах, ручки варильної поверхні клацають при обертанні. Звукові та світлові ефекти варильної поверхні працюють від 2-х АА батарейок (не входять у комплект). Розмір кухні: 55 x 30 x 87 см. Набір адаптовано для дітей від 3-х років.
код товару: 963367
4199 грн*
є в наявності
Крісло-гойдалка Nattou пандочка Лулу стане хорошим помічником батькам, в яких активні діти. Гра поряд з мамою завжди краще ізоляції в манежі або шезлонгу. Дитина в гойдалці зможе активно грати і використовувати свою енергію не тільки для гри, але і для фізичного розвитку. Також процес коливання розвиває координацію рухів. Гойдалка Nattou крім дуже приємного дизайну має низку унікальних відмінностей. Гойдалка оснащена ременями безпеки, що знаходяться в сидінні. Крісло у вигляді стільчика, сприятиме правильному формуванню постави. Повністю травмобезпечна м'яка оббивка. А дерев'яна основа зі спеціальним покриттям, убезпечить підлогу від подряпин.
код товару: 6196
439 грн*
немає в наявності
Сім'я Поросят від Li'l Woodzeez - це забавні мешканці казкового лісу. Родина складається з 4 персонажів: тато, мама і двоє діточок. Сім'я поросят працює в ресторані. Всі фігурки - дуже приємні на дотик. Ігрові фігурки розвивають творчу фантазію дитини, а також тактильне і зорове сприйняття. За допомогою фігурок дитина тренує пам'ять, запам'ятовуючи різноманітних героїв. Граючи з ними, розвиває дрібну моторику рук. Малюк може збирати великі колекції і грати разом з друзями. Розмір ігрового набору в упаковці: 19.1 x 8.9 x 16.3 см. Рекомендовано для дітей від 3-х років.
код товару: 6192Z
немає в наявності
Великий котеджний будинок від Li'l Woodzeez стане втіленням мрії будь-якої дитини, за допомогою якого вона зможе на повну реалізувати політ своєї фантазії! Котедж повністю мебльований та спроектований для розміщення сім'ї тварин Ліл Вудзіз. Всі істоти працюють разом на благо спільноти і навколишнього середовища в Honeysuckle Hollow. Яскравий ігровий комплект поставляється з різноманітними речами та аксесуарами, а саме: диваном, журнальним столиком, торшером, кухонним столом, ліжками, гойдалкою, коробкою для іграшок тощо. Розмір набору в упаковці: 51 x 43 x 40 см. Рекомендований вік дитини: від 3-х років.
код товару: BD67051Z
5599 грн*
немає в наявності
Ретро автомобіль з відкритим верхом для ляльок Our Generation стане цікавим доповненням під час гри. Машина повністю функціонує: панель приладів загоряється, працює FM-радіо, відкривається передній капот, є спалахи переднього повороту, є затиск для причепа кемпера. Автомобіль відрізняється високою деталізацією, що зробить гру тільки цікавіше. Іграшка буде допомагати розвивати фантазію і сюжетно-рольову гру у дітей, естетичний смак, допоможе оволодіти новими навичками.
код товару: BD38025Z
3599 грн*
немає в наявності
Біла Конячка з аксесуарами стане цікавим доповненням до іграшок Our Generation. Ляльки Our Generation - знатні цінительки верхової їзди, тому зазвичай мають справу з найкращими конячками. Клейдесдаль - жвавий кінь, з білосніжною гривою і модними білими манжетами. Іграшка буде допомагати розвивати фантазію і сюжетно-рольову гру у дітей, естетичний смак, допоможе оволодіти новими навичками.
код товару: BD38003Z
2999 грн*
немає в наявності
Білий Кінь Принцеса з аксесуарами стане цікавим доповненням до іграшок Our Generation. Ляльки серії OUR GENERATION - знатні цінительки верхової їзди, тому зазвичай мають справу з найкращими конячками. Однією з таких конячок є Принцеса - неймовірно красива володарка білого забарвлення і чудової гриви. Завдяки модним аксесуарам кожен її вихід стає яскравою подією. Іграшка буде допомагати розвивати фантазію і сюжетно-рольову гру у дітей, естетичний смак, допоможе оволодіти новими навичками.
код товару: BD38146Z
2999 грн*
немає в наявності
Кінь Чемпіон - з красивою коричневою гривою з аксесуарами стане цікавим доповненням до іграшок Our Generation. У нього добрий погляд і блискуча шерсть. За ним можна доглядати, годувати, мити мочалкою, одягати і робити зачіски, щоб під час змагань не заважала грива. У наборі є все необхідне для догляду за конем: щітка, розпилювач, відро, губка. Іграшка буде допомагати розвивати фантазію і сюжетно-рольову гру у дітей, естетичний смак, допоможе оволодіти новими навичками.
код товару: LO37037Z
1999 грн*
немає в наявності
Ігровий набір Кафе стане цікавим і корисним доповненням до ляльок LORI (15 см). Лялька Лорі може запросити подружок на смачну каву і тістечка. Набір виконаний в реалістичній манері: в кафе працює освітлення, кава-машина видає звук приготування кави. Крім цього, в ігровому наборі присутні аксесуари (чашки, стільці, столик, вивіска тощо), які його доповнюють і роблять гру більш захоплюючою для дитини. Комплектація: 22 предмети. Рекомендований вік: 3+.
код товару: LM-86848
немає в наявності
Тип: набір, лазерний бластер; Вікова група: від 6 років; Тип боєприпасів: невидимі "лазерні" промені; Елементи живлення: AAA x 12 шт.; Матеріал: пластик.
код товару: 330007M
немає в наявності
 
Тип: ігрові фігурки; Вид: трансформер; Серія: Megaroid; Рекомендований вік: від 4-х років;
код товару: 61828U
немає в наявності
Неймовірно цікава та яскрава машинка представлена у сучасному, неповторному дизайні стилізованому під баггі - танк. Умовний масштаб 1:18 з довжиною 30 см, зовнішні захисні елементи, та ударостійкий корпус роблять з нього майже справжній танк. Окрім зовнішності ця модель оснащена гумовими гусеницями та потужними двигунами. Це справжній всюдихід з оригінальною стилізацією, який подолає усі перешкоди. У рух цю модель приводить 2 потужних двигуна, що живляться від вбудованого акумулятора. Важливою особливістю усіх моделей New Bright з вбудованими акумуляторами є те, що для заряджання акумулятор не потрібно демонтувати та підключати його до спеціального кабеля. У нижній частині цієї моделі є відсік, куди виведено кабель з USB штекером, тому для заряження потрібно лише підключити автомобіль до будь якого пристрою з USB роз'ємом Окрім зручності це і значно безпечніше, і значно подовжує потенційне життя іграшки.
код товару: J06580
немає в наявності
Фантастичний 3-поверховий будинок для ляльок, гармонійно прикрашений різноманітними меблями. Дах "зрізан" з одного боку, щоб легко було грати на останньому поверсі. Будинок сумісний з ляльками приблизно 30 см у висоту. Обладнаний дерев'яними сходами. 12 предметів меблів включені. Доставлений не зібраний.
код товару: BD31028Z
немає в наявності
 
Фібі – одна із лялечок Our Generation. Ця мила кароока дівчинка має надзвичайно довге та красиве волосся, яке дуже приємне на дотик та нагадує справжнє. Саме волосся виділяє її серед інших лялечок Our Generation, та є її головною особливістю, адже воно ще і росте. Для того, щоб локони стали довшими, необхідно лише прокрутити механізм на спині ляльки, акуратно потягнути за окремі пасма і вони стануть довшими. Його можна заплітати у будь-які зачіски, фантазуючи та створюючи нові образи. Одягнена Фібі у білу сукню, що підкреслює легкість та ніжність її образа. Лялечка виготовлена з вінілу та має м’яке наповнення. Висота ляльки 46 см. У комплект ляльки входить інструкція з описом різноманітних зачісок, гребінець, два кольорових пасма волосся та дві шпильки для створення яскравих образів. Рекомендований вік : 3+.
код товару: 14136
немає в наявності
Толокар у стилі ретро німецького виробника іграшок goki спеціально розроблений для підвищення фізичної активності дітей. Корпус толокару зроблений з металу, його колір - сріблястий, він має гумові колеса, радіаторну решітку, пластикове сидіння та функціональне кермо. Цифра «1» яскраво виділяється на корпусі транспортного засобу і буде нагадувати дитині про її найвищі досягнення. Толокар вироблений професіоналами, тому його конструкція стійка та надійна. Толокар «Ретро» надзвичайно корисний для м’язів дитини, адже необхідно докладати певних зусиль, щоб пересуватись на «Ретро боліді».
код товару: 321266
немає в наявності
 
Крісло-гойдалка бельгійського виробника іграшок Nattou. Воно схоже на велику плюшеву іграшку, на якій можна гойдатись. Іграшка у вигляді симпатичного кролика Бібу із серії «Алекс і Бібу». Вона виготовлена із якісного і практичного матеріалу – поліестру. Він безпечний, екологічно чистий та гіпоалергенний. Сидіння і основна частина крісла дуже м’які і приємні на дотик. Полози і ручки, за які триматиметься дитина - із натуральної деревини світло-коричневого кольору. Дерево добре оброблене і безпечне для дитини. Іграшка-гойдалка вироблена у приємних блакитних і бежевих кольорах. Конструкція крісла-гойдалки надійна, витримує навантаження до 15 кг. Виріб призначений для дітей, віком від 10 місяців до 3-х років. Габарити крісла – 62 х 32 х 52 см.
код товару: N100963
немає в наявності
Neon Glider Air триколісний скутер для найменших. Neon Glider Air оснащений триколісною базою і сучасною, безпечною технологією повороту керма за допомогою нахилу, що забезпечує більшу стабільність і ефективність. В процесі навчання ви отримаєте навички керування транспортними засобами. Neon Glider Air ідеально підходить для зміцнення впевненості і засвоєння навичок рівноваги.
код товару: N100798
немає в наявності
Самокат Neon Flash – стильний сучасний транспортний засіб для дитини. Самокат призначений для дітей від 5 років, а загалом конструкція витримає навантаження до 70 кг. Поставляється у розібраному вигляді, а збирається дуже просто. Самокат із металевою рамою, вона міцна, надійна, не люфтить. Усі деталі розроблені так, щоб катання було максимально безпечним. Такі особливості, як продумане гальмо, зручні гумові ручки, якісні поліуретанові колеса роблять катання максимально безпечним і комфортним. Особливість самокатів Neon – яскрава світлодіодна підсвітка вздовж платформи, а також LED підсвітка коліс. Розмір самоката: 81х92х44 см (ДхВхШ). Максимальна висота керма – 92 см. Ширина платформи – 12 см.
код товару: J05717
немає в наявності
Із деталями великого іграшкового набору можна побудувати трирівневу пожежну станцію з такими елементами: ручний ліфт, посадковий майданчик для гелікоптера. У наборі багато різноманітних деталей – це і транспортні засоби (гелікоптер, пожежна машина, автомобіль медичної допомоги), фігурки пожежників та інші додаткові фігурки (у вигляді світлофора, вогню та ін.). Різноманітність деталей дозволяє відтворити безліч сюжетів про відважних пожежників. Незвичайний набір для дітей від 3 років. Набір поставляється у розібраному вигляді. Усі деталі у фірмовій картонній коробці бренду Janod.
код товару: YW624900
немає в наявності
Тип: Дзига Nado, Арена для дзиґ Nado; Стать: хлопчик, дівчинка; Упаковка: картонна коробка; Колір: Різнобарвний;
код товару: MQL-YD14-Blue
немає в наявності
Вид: Велосипед; Вік дитини: 3х років; Колір: синій; Вага: 10 кг
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів