MyMia – дбає про потреби матусь

Головна Огляди MyMia – дбає про потреби матусь
06.01.2019

MyMia — суббренд Nuvita. В асортименті Nuvita є багато товарів для малюків і іхніх матусь: конверти, чохли тощо. MyMia – це нова концепція сумок, в основі якої покладене глибоке розуміння того, що означає бути жінкою і мамою.

Бути мамою легко, радісно і спокійно, коли під рукою є все необхідне. Сумка молодої матусі містить безліч дрібничок, які знадобляться під час прогулянки з дитиною. Як обрати зручну, надійну та стильну сумку? А де знайти таку сумку, яку можна буде використовувати в майбутньому? З такими питаннями стикаються усі молоді мами. Відповідь на них – сумки MyMia Nuvita.

Бренд має популярність завдяки практичності, легкості та зручності: комфортне розташування кишень для дитячих речей, наявність кріплень на коляску, модні та яскраві кольори.

Сумки MyMia допоможуть матусям створити індивідуальний дизайн аксесуара відповідно до потреб, смаку та стилю. Завдяки великій кількості комбінацій можна створити близько 100 різних варіацій сумки та аксесуарів.

Одна сумка для безлiчi можливостей використання

Бути матусею – означає бути жінкою, тому Nuvita створила сумку не лише для дитячих дрібничок. Сумка MyMia адаптується до всіх денних потреб, та її можна легко трансформувати у звичайну жіночу сумку.

Кожна сумка MyMia – це індивідуально створена комбінація із комплектуючих. MyMia може бути cконфігурована у варіанті для мам або ж у варіанті звичайної жіночої сумки.

До обраного варіанту корпусу варто додати внутрішню частину, шкіряні ручки, шкіряні бокові фіксатори, ремені для кріплення на коляску і плечовий ремінь. І сумка готова. Замість шкіряних комплектуючих можна обрати один із набоpів, які виготовлено зі штучної шкіри.

Для гігієнічного зберігання важливих дрібниць є додаткові аксесуари Nuvita: гаманець та чохол для «пустушки» і термосумка для пляшечки.

Отже, сумки MyMia італійського бренда Nuvita розроблено з урахуванням вимог і стилю життя матусь. Переваги – якість, стиль і новітні технології. Адже не кожного дня зустрінеться сумочка, у якій одночасно поєднуються практичність і мода, а сумки MyMia – саме такі.

MyMia – це сумки-конструктори, в яких реалізовано можливість повної персоналізації виробів та адаптивність до змінюваних потреб жінок під час материнства.

Сумки для матусь MyMia мають низку унiкальних особливостей

  • Надлегкий корпус NV8801 сумки виконано з інноваційного запатентованого XL EXTRALIGHT матеріалу, завдяки якому сумка важить лише 700 г (включаючи внутрішню частину з усіма кишенями)
  • Водонепроникний корпус легко миється
  • Гігієнічний, антибактеріальний матеріал
  • Широка зона відкриття для легкого доступу до всіх відділень
  • За допомогою внутрішнього місткого органайзеру в сумці легко знайти килимок для зміни підгузків, підгузки, дитячу пляшку у термочохлі, знімний одяг, вологі серветки, дитячу їжу, воду тощо

 

Для зручності підбору індивідуального варіанту сумки створено спеціальний сайт з конфігуратором: mymia.nuvitababy.com.ua

За аналогією до автомобільних, конфігуратор MyMia має зручну навігацію, нативний інтерфейс дає змогу швидко створити власний варіант сумки.

Також на сайті реалізовано функцію збереження обраної конфігурації у форматі PDF у своєму профілі.

Найближчим часом конфігуратор буде адаптовано під українських споживачів. А створений онлайн-варіант сумки можна буде придбати в обраному магазині Києва, Одеси та інших міст України.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів