IQ Electric cube

Головна Огляди IQ Electric cube
09.01.2019

Головоломка IQ Electric cube — захоплива розвивальна іграшка для всієї родини, яка поєднує ритмічну музику та гру. Чудовий подарунок до свят, з яким можна весело провести час, єднаючи близьких людей.

Різноманітні головоломки вельми ефективні для розвитку багатьох корисних навичок і вмінь дитини. Сприймаючи їх як веселу гру, малюк вчиться логічно мислити, концентрувати увагу, стає спостережливішим.

Головоломка IQ Electric cube має світлодіодне підсвічування. Центральна частина складається з дисплея, розділеного на чотири блоки, що змінюють колір під час гри, та двох бокових блоків, що мають по два кольори з обох боків. Завдання головоломки: зіставити кольорові блоки з вогнями — повернути квадрат відповідно до світлової підказки, щоб він збігався з кольором дисплея.

Іграшка працює в чотирьох режимах: швидкісний режим, режим запам’ятовування, режим витривалості, режим кількох гравців. Кожний із вибраних режимів має понад 10 рівнів складності.

Переваги IQ Electric cube

  • працює у чотирьох режимах;
  • має понад десять рівнів складності;
  • має регулювання гучності;
  • розвиває кмітливість, тренує координацію рук та очей, розвиває інтелект та вміння логічно мислити.

Швидкісний режим

Необхідно якомога швидше пройти 10 рівнів. Квадрати по обидва боки повинні відповідати кольору освітлених квадратів, щоб завершити рівень. Після успішного проходження кожного рівня, колір підсвічених елементів змінюється, і гравець переходить до наступного рівня.

Режим запам’ятовування

В одинадцятирівневій грі необхідно запам’ятати послідовність підсвічених елементів. На кожному рівні потрібно виконати три завдання. Кожен рівень пропонує комбінації підсвічування. Щоб успішно подолати рівень, потрібно розташувати бокові частини куба таким чином, щоб квадрати певного кольору розташовувалися паралельно до елементів, що були підсвічені цим кольором. Для кожної комбінації можна зробити вісім рухів боковими частинами іграшки (перевернути або посунути). Якщо кількість рухів перевищує вісім, а завдання не виконано, вважається, що гравець програв рівень.

Режим витривалості

У цьому режимі — 10 рівнів, кожен рівень включає п’ять завдань. Із кожним кроком час на виконання завдання буде ставати коротшим. Для переходу до наступного рівня квадрати по обидва боки повинні відповідати центральним квадратам, які змінюють колір раз за разом. Після завершення кожного рівня — колір дисплею змінюється, і гравець переходить до наступного завдання.

Режим кількох гравців

Гру починає наймолодший гравець. IQ Electric cube визначає кількість завдань, яку необхідно виконати кожному гравцеві. Щоб виконати завдання, необхідно виконати стандартні умови — повернути квадрат згідно зі світловою підказкою, щоб він відповідав кольору дис­плея. Коли голосовий помічник сповістить про виконання завдання (Pass), настає черга іншого гравця.

Специфікації

  • Розміри упаковки (Ш х В х Д): 9 х 5,5 х 20 см
  • Розміри головоломки (Ш х В х Д): 7,5 х 5 х 15 см.
  • Матеріал: пластик
  • Вага: 0,254 кг

Товари з публікації
код товару: OY-CUBE-02
859 грн*
є в наявності
Головоломка IQ Electric cube — це захоплива розвивальна іграшка для всієї родини, яка поєднує ритмічну музику та гру. IQ Electric cube має світлодіодне підсвічування. Центральна частина складається з дисплея, розділеного на чотири блоки, що підсвічуються під час гри, та двох бокових блоків, що мають по два кольори з обох боків. Завдання головоломки: зіставити кольорові блоки з вогнями — повернути квадрат відповідно до світлової підказки, щоб він збігався з кольором дисплея. Іграшка працює в чотирьох режимах: швидкісний режим, режим запам’ятовування, режим витривалості, режим кількох гравців. Кожний із вибраних режимів має понад 10 рівнів складності. Рекомендований вік: 6+
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів