Щоб нігті завжди були доглянутими

Головна Огляди Щоб нігті завжди були доглянутими
20.01.2019

Нейл-індустрія доволі стрімко розвивається. Наразі в арсеналі майстрів є багато приладдя, що робить процес догляду та покриття нігтів легким, швидким і приємним.

Портативна лампа для сушки нігтів SUN є стильним флагманом у всіх відношеннях. Вона допомагає за лічені секунди відкоригувати або змінити колір нігтів. Це потужний, безпечний та багатофункціональний прилад. У лампі застосовано технологію подвійного джерела світла: вона охоплює ширший спектр ультрафіолетового діапазону, ніж звичайна LED-лампа. З допомогою лампи можна висушити будь-які гель-лаки та гелі.

На верхній частині пластикового корпусу білого кольору є електронний дисплей із таймером. Аби прилад увімкнувся, потрібно лише помістити руку в лампу і спрацює сенсор руху. Крім того, лампу дуже зручно використовувати і для педикюру, оскільки дно доволі легко знімається і кріпиться за допомогою магнітів. LED-лампа не чинить на шкіру шкідливого впливу. Також LED-лампи є енерго­зберігальними та їх розраховано на 50 000 годин роботи. До комплекту входить адаптер живлення.

Лампа SUN стане чудовим подарунком на новорічні та різдвяні свята. Компанія SUN пропонує як професійні рішення, так і кишенькові міні-лампи з віконцем на один палець.

СПЕЦИФІКАЦІЇ SUNX54

  • Потужність 54 Вт
  • Кнопки таймера 10/30/60/99/120
  • Кількість світлодіодів 36
  • Дно знімне
  • Розміри 21,3 × 12 × 8 см
  • Вага 440 г

Товари з публікації
Товари з публікації
код товару: SUNX54
немає в наявності
 
Тип: світлодіодна UV/LED лампа; Тип живлення: від мережі; Потужність: 54 Вт; К-сть світлодіодів: 36; Дно: знімне; Матеріал верхньої частини: пластик; Колір: білий; Розмір лампи: 21.3x12x8.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів