Гриль-party вдома. Tefal OptiGrill+ XL GC722

Головна Огляди Гриль-party вдома. Tefal OptiGrill+ XL GC722
26.01.2019

Полюбляєте проводити дозвілля з родиною чи у компанії друзів на свіжому повітрі, готуючи улюблені м’ясо, рибу й овочі гриль? Тепер не потрібно чекати на теплу пору року, гарну погоду чи підлаштовуватися під друзів, адже є компактні та зручні електрогрилі Tefal OptiGrill+ XL GC722.

Унікальна запатентована технологія

  • Автоматичний сенсор – регулює температуру залежно від розміру та товщини продуктів
  • Індикатор ступеня прожарювання для візуалізації процесу приготування
  • Ручний режим для овочів: чотири рівня температури
  • Програма розморожування та підтримання продуктів теплими
  • Автоматичне відключення

Нова стильна модель OptiGrill має матову поверхню із неіржавіючої сталі, ручку із жаростійкого пластику, ніжки з невеличкими гумовими вкладками для міцного прилягання до поверхні та стійкості грилю, пластини з протипригарним покриттям. Завдяки сучасному дизайну гриль пасуватиме до будь-якої кухні.

Що може новий OptiGrill

У грилі можна приготувати стейки, птицю, рибу, бургери, сендвічі чи паніні, овочі, сосиски, морепродукти, свинину та навіть тоненькі скибочки бекону. Останні три – здобутки лише OptiGrill+ XL.

Завдяки унікальній запатентованій технології – інтелектуальному датчику, що розташований у ручці, прилад встановлює температуру і час приготування відповідно до товщини та типу продуктів. Є дев’ять автоматичних режимів відповідно до продуктів приготування та режим попереднього розморожування для овочів. Крім автоматичних режимів, у пристрої передбачено можливість ручного керування. На панелі керування є спеціальна кнопка, за допомогою якої можна встановити потрібну температуру у чотирирівневому діапазоні.

Жодної зіпсованої страви

Не зіпсувати страву та довести її до повної готовності допоможе кольоровий індикатор, який розташовано з правого боку панелі керування, робота якого супроводжується звуковим сигналом. Увімкнувши пристрій, слід обрати режим, пристрій почне попереднє нагрівання. Індикатор при цьому мигатиме. Попереднє нагрівання поверхні триває 5-7 хв. Про готовність пристрою до роботи також повідомить індикатор – він припинить мигати. При кожному переході до наступного ступеня прожарювання колір на індикаторі змінюватиметься та лунатиме спеціальний сигнал. Для зручності на зовнішньому колі індикатора є підписи кольорів відповідно до ступенів прожарювання, наприклад, м’яса – від Rare (з кров’ю) до Well done (добре просмажене).

Для великих компаній

Новий Tefal OptiGrill+ XL має на 33 % більшу поверхню, порівняно із попередніми моделями, тож готувати велику кількість їжі тепер простіше та швидше. На робочій поверхні вміщується 8 котлет для бургерів середнього розміру, отже нікому не доведеться чекати, бо страви будуть готові одночасно.

Приємним бонусом є те, що після приготування не залишаються жирні плями, оскільки у гриля є знімний великий резервуар для жиру та соку, що виділяються під час приготування. Як резервуар, так і панелі можна мити у посудомийній машині.

Універсальний подарунок

Страви на грилі підкорюють серця та шлунки багатьох завдяки насиченості смаку та розмаїттю продуктів, з яких можна їх приготувати. Більше того, готувати на грилі досить легко та швидко. Тож пристрій стане у пригоді на будь-якій кухні та допоможе вирішити питання зі святковим меню. Такому подарунку зрадіє
будь-хто.

  • Потужність 2 000 Вт
  • Розміри (в × ш × г) 17,5 × 44,5 × 36,5 см
  • Вага 5,2 кг

Товари з публікації
код товару: GC722D34
9799 грн*
є в наявності
Довірте приготування м'яса розумному грилю від Tefal, який сам визначає потрібну ступінь прожарювання. Вам потрібно лише вибрати необхідний режим - все інше зробить гриль, а процес приготування буде відображатися на запатентованому дисплеї.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів