Революція у прибиранні. Kärcher FC5 Premium

Головна Огляди Революція у прибиранні. Kärcher FC5 Premium
28.01.2019

Альфред Керхер у 23-річному віці став до роботи у представництві підприємства свого батька, що згодом перетворилося на проектно-конструкторське бюро. У 1950 році молодий інженер здійснив прорив у сфері технологій чищення, розробивши перший у Європі апарат високого тиску з підігрівом води.

Досі концерн Kärcher є сімейним підприємством, що продовжує працювати над створенням приладів, аби полегшити життя користувача, зробити його більш комфортним і заощадити час. Лінійку Kärcher поповнено новою підлогомийною машиною для дому FC5 Premium — універсальним апаратом, що одночасно може збирати дрібне сухе сміття та робити вологе прибирання.

Особливості та переваги

Основними перевагами нової моделі є ергономічний дизайн, невелика вага та широкі функціональні можливості. Прилад FC5 Premium обладнано м’якими роликами з мікроволокнами, що легко знімати та міняти. У стильному корпусі на міцній металевій штанзі розташовано електродвигун, знімний бачок для чистої води та мийного засобу і бачок для збирання сміття. Пластикові контейнери можна легко наповнити та помити під проточною водою. Апарат є доволі економним — одного контейнера води вистачає для прибирання приміщення площею до 60 м2. Через низький залишок вологи на підлозі після прибирання вона висихає менше ніж за 2 хв.

Завдяки роликам, що обертаються, FC5 Premium самостійно рухається вперед — потрібно лише направляти його, не докладаючи при цьому особливих зусиль. Гнучкий шарнір робить апарат маневреним, тому він легко та безперешкодно очищає вузькі та кутові ділянки у приміщеннях, наприклад, у санвузлах, а також під столами, ліжками та м’якими меблями.

У пристрою є електричний кабель завдовжки 7 м, чого цілком достатньо, щоб здійснювати прибирання в просторому приміщенні, не змінюючи розетки. Після прибирання кабель компактно скручується і зберігається в секції під рукояткою. Щоб робочі ролики швидко не зношувалися, після прибирання, бажано, помістити апарат на паркувальну станцію.

Легке обслуговування

Роликові щітки автоматично змочуються водою, яка надходить з бака для чистої води. За необхідності ролики можна замінити. Після використання їх достатньо випрати в пральній машині за температури до 60оС.

Наповнювати резервуар чистою водою можна з-під крана. Зняття бачка та злиття брудної води — абсолютно гігієнічне, адже виключає контакт із брудом. Можна використовувати на усіх видах підлогового покриття — паркеті, ламінаті, пробці, камені, лінолеумі, ПВХ тощо.

Підлогомийна машина для дому Kärcher FC5 Premium — це надійний помічник, який економить час, не знижуючи якості прибирання, і легко впорається з усіма поставленими перед нею завданнями.

СПЕЦИФІКАЦІЇ:

  • Потужність 460 Вт
  • Об’єм пилозбірника 0,2 л
  • Довжина кабелю 7 м
  • Розміри (в×ш×г) 1 220 × 320 × 270 мм
  • Колір білий
  • Вага 4,6 кг

Товари з публікації
код товару: 1.055-560.0
немає в наявності
 
Підлогомийна машина для дому FC 5 Premium - це унікальний апарат дял вологого прибирання, який нарешті дозволяє об'єднати два процеси - прибирання пилососом і миття підлоги - в один. У комплект входять два набори роликів і миючий засіб.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів