Навушники ASUS ROG Strix Fusion Wireless - це нестримна енергія у твоїх руках!

Главная Обзоры Навушники ASUS ROG Strix Fusion Wireless - це нестримна енергія у твоїх руках!
08.02.2019

Скажи «ні» дротовим навушникам, моделям із малим зарядом та звичайним «сірим» і невиразним навушникам! Адже ти заслуговуєш більшого! Тому, на арену битв навушників, виходить новинка від ASUS: ROG Strix Fusion Wireless. У огляді розглядаємо цю новинку і ділимось враженнями!

Особливості:

  • Бездротовий інтерфейс 2,4 ГГц і дві антени для стабільної передачі аудіосигналу
  • Сумісність із ПК та консоллю PlayStation 4
  • Автономність – 15 годин і більше
  • Зона дії бездротового інтерфейсу – 20 метрів
  • 50-мм динаміки ASUS Essence із герметичними акустичними камерами
  • Сенсорне керування гучністю та іншими параметрами
  • Ергономічні амбушури ROG Hybrid із чудовою звукоізоляцією

Загальні характеристики:

Тип навушників: закриті

Тип роз´єму: USB (бездротові 2.4 ГГц)

Платформа: PC, PlayStation® 4

Динамік: діаметр 50  мм

Магніт: неодимовий сплав

Повний опір: 32  Ом

Частотний діапазон: 20  ~ 20000  Гц

Час прослуховування (після повної зарядки): до 15 годин

Час зарядки (повної): 2 години

Тип батареї: літій-полімерна

Мікрофон: однонаправлений, висувний

Частотна характеристика мікрофона: 50  ~ 10000  Гц

Чутливість зовнішнього мікрофону навушників: -39  дБ ± 3  дБ

Маса: 395 г   

Укомплектування

Всередині, крім самих навушників, є змінний комплект амбушюр з поролону, невеличкий ресивер і кабель для зарядки в тканинній оплітці. Він підключається до навушників за допомогою роз'єму microUSB.

Дизайн

Чесно кажучи, дизайн ROG Strix Fusion Wireless нічим не відрізняється від дизайну ASUS Rog Strix Fusion 700, огляд яких я робив трохи раніше і з яким можна ознайомитись за посиланням, тут. А дійсно, вони належать лінійці ASUS ROG, тому і не дивно. ASUS Rog Strix Fusion 700 займає місце старшого брата, а наші навушники ROG Strix Fusion Wireless, хоча і є молодшою моделлю, та все-таки борються за перше місце, адже мають свої фішки!

Навушники виглядають стильно і красиво. Як і в старшій моделі, тут також у конструкції використовується сталь, пластик, штучна шкіра і тканина. Як заявляє виробник, традиційні шкіряні або тканинні амбушури можуть спричиняти негативний вплив на комфорт використання або якість звуку навушників, тому в цій гарнітурі застосовуються ексклюзивні амбушури ROG Hybrid, що поєднують штучну шкіру з тканинної сіткою, що забезпечує і ідеальне звучання, і максимальний комфорт під час тривалих ігрових сесій.

Їх овальна форма краще з ергономічної точки зору, ніж традиційна кругла, тому вони з більшою ефективністю ізолюють сторонні шуми. Чесно кажучи, підписуюсь під кожним словом, адже навушники дійсно приємно вдягати і регулювати під себе, тут майже все доведено до ідеалу, тому нарікань немає.

Приємний бонус, що у комплект поставки пристрою входять додаткові амбушури зі штучної шкіри.

Якість звуку

Коли говориш про якість звуку цих навушників хочеться сказати, що ASUS добряче попрацювали, щоб зробити ігровий звук більш реалістичним, чистим і насиченим. Акустичні камери навколо динаміків були зроблені герметичними, як і в інших пристроях серії Fusion. Також, гарнітура ROG Strix Fusion Wireless здатна видавати потужний бас і це все, завдяки великим динамікам ASUS Essence діаметром 50 мм, а використання металевого кожуха замість пластика забезпечує чистий звук із мінімальними спотвореннями.

Комунікація

Хоча «менший брат» ROG Strix Fusion Wireless і не перейняв від флагманської моделі підключення до пристроїв через  Bluetooth, мене це особисто не розчарувало, адже навушники мають у своєму арсеналі інтерфейс 2,4 ГГц. Хоча він більш латентний в порівнянні з Bluetooth, але все-рівно звук передається миттєво, а подвійна антена з автоматичним усуненням інтерференції забезпечує стабільне з'єднання навіть у завантаженому середовищі Wi-Fi на відстані до 20 метрів. На додаток, завдяки цьому інтерфейсу, гарнітура сумісна з комп'ютерами та консолями PlayStation 4.

Елементи керування гарнітурою виконані у вигляді зручної сенсорної панелі, яка служить для швидкої зміни гучності та доступу до інших популярних параметрів.

ROG Strix Fusion Wireless оснащені мікрофоном, положення якого можна налаштовувати, щоб поліпшити якість голосової комунікації під час гри. Склавши мікрофон, він автоматично вимикається, тож для цього не потрібно вручну змінювати будь-які налаштування. Все це вказує на додаткову турботу виробника про нас, а нам – це ще один плюсик на користь цих навушників.

Автономність

Звичайні пересічні користувачі, які вдягають гарнітуру на пару годин у день, до яких я себе і відношу, зможуть використовувати ROG Strix Fusion Wireless без підзарядки цілий тиждень, а затяті геймери – 15 і більше годин без будь-яких перерв. При цьому можна відходити від комп'ютера або ігрової консолі на відстань до 20 метрів, не втрачаючи аудіосигнал.

Серія Fusion

Хочеться приділити увагу і сказати пару слів про саму серію Fusion. Якщо ви не готові йти на компроміси, коли мова йде про якість звуку, комфорт і стиль, то пристрої серії Fusion – ідеальний вибір саме для вас! Адже у кожній гарнітурі Fusion застосовуються ексклюзивні динаміки ASUS Essence, інноваційні технології для підвищення якості звуку, неймовірно зручні амбушури ROG Hybrid і стильне кольорове підсвічування. Решта функцій – на ваш власний вибір!

Можна говорити багато про цю серію, але щоб її дійсно відчути кожною частинкою і клітинкою свого вуха, обов’язково потрібно їх надягнути. Ну і звичайно увімкнути свій улюблений трек.

Висновок

Навушники ROG Strix Fusion Wireless приємно здивували якістю звучання і тривалістю прослуховування музики без підзарядки, хоча вони і є трохи простішою версією флагману ASUS Rog Strix Fusion 700. Навушники мають всі переваги флагману, окрім можливості підключення через Bluetooth, хоча для більшості це не є особливо критичним фактором. Проте їх ціна, все-таки, менше за флагмана і робить їх доступнішим для вибору.

Отож, якщо вам потрібні стильні навушники, із тривалим зарядом акумулятора, якісним звучаннями та можливістю підключення до ПК чи PlayStation 4, а купувати флагман ASUS Rog Strix Fusion 700 – бажання немає, тоді ваш вибір -  ROG Strix Fusion Wireless.

Товары из публикации
код товара: 90YH00Z4-B3UA00
нет в наличии
 
Беспроводная игровая гарнитура ROG Strix Fusion Wireless является совместимой с компьютерами и консолями PlayStation 4. Для стабильной и быстрой передачи аудиосигнала она использует интерфейс 2,4 ГГц с двумя антеннами, который действует на расстоянии до 20 метров. Время работы без подзарядки составляет 15 часов и более.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров