Стовідсоткова надійність Lenovo ThinkPad

Головна Огляди Стовідсоткова надійність Lenovo ThinkPad
20.02.2019

Коли потрібен ноутбук для роботи, неважливо, для маленького складу чи великої корпорації, завжди постає запитання: як обрати пристрій, на який можна цілком покластися?

Уже понад 26 років компанії з усього світу віддають перевагу ноутбукам Lenovo серії ThinkPad, що проходять випробування за військовими стандартами (12 тестів та 20 процедур за стандартами MIL-STD). Ці пристрої вирізняються потужністю та довговічністю у поєднанні з надійними засобами безпеки, стильним дизай­ном і широкими можливостями підключення — усім, що необхідно для розвитку бізнесу.

Якщо серед критеріїв вибору ноутбуку — оптимальна комбінація універсальних функцій і витривалості, моделі 2019 року ThinkPad E490, ThinkPad E590 та ThinkPad E485 і ThinkPad E585 стануть у пригоді.

Помічники для бізнесу

15,6-дюймовий ThinkPad E590 та 14-дюймовий ThinkPad E490 — справжні помічники в роботі для тих, хто цінує мобільність і надійність. Ноутбуки з ­IPS-екраном із роздільною здатністю FHD (1920 × 1080) й антибліковим покриттям, енергоефективним процесором Intel Core 8-го покоління та вбудованою системою безпеки оптимізовані для роботи не тільки в офісі, ­а й у місцях із підвищеною вологістю, за низької чи високої температури. 13 годин* автономної роботи, мала вага та підсвічування клавіатури (додатково) створюють можливість виконувати термінові завдання на ходу та у пізні години. Зручна клавіатура забезпечує комфорт і точність друку. Залежно від комплектації ThinkPad обладнано необхідними компонентами для захисту інформації, зокрема зчитувачами відбитків пальців та модулями dTPM 2.0. Завдяки стереодинамікам із технологією Dolby Advanced Audio користувач зможе насолоджуватися багатим звучанням. А чисте зображення вражає реалістичністю.

Новий рівень

Із бізнес-ноутбуками ThinkPad E485 (14”) та ThinkPad E585 (15,6”) робота піднімається на новий рівень продуктивності з максимальною віддачою. Ці зручні та потужні пристрої полегшують ІТ-фахівцям процес установлення та налаштування завдяки Windows 10 Pro й апаратній сумісності безлічі рознімів USB-C і USB3.0. Крім того, ці ноутбуки може бути укомплектовано останніми потужними процесорами AMD-лінійки Ryzen і високо­продуктивною відеокартою. Довговічність ноутбуків Lenovo ThinkPad підтверджено безліччю тестів на міцність, що включають перевірку функціонування під впливом вібрації, ударного перевантаження і багатьох інших екстремальних випробувань. Тонкі та легкі ноутбуки E485 та E585 підходять для поїздок. За мінімальної ваги (1,75 кг та 2,1 кг) ці компактні пристрої легко вмістяться в портфелі або дорожній сумці. Час автономної роботи ноутбуків становить близько 9 годин*, тому зайвий раз можна не турбуватися про те, де знайти розетку. Якщо знадобиться підзарядка, то зарядний пристрій потужністю 65 Вт із підтримкою технології швидкого заряджання дасть змогу підживити ноутбук до 80% лише за годину.

Висока продуктивність і надійність ноутбуків сімейства ThinkPad у поєднанні зі стриманим дизайном, високою якістю зображення, безліччю варіантів накопичувачів і максимально тривалим часом автономної роботи відкривають перед компаніями малого бізнесу новий рівень можливостей.

Екосистема ThinkPad

Для серії ThinkPad доступний широкий перелік додаткових аксесуарів, завдяки яким використання на роботі чи вдома є зручнішим. Стильні монітори, док-станції для комфортної роботи в офісі, а також аксесуари (мишки, клавіатури, жорсткі диски тощо) — величезний вибір для всіх, хто віддає перевагу довговічним і продуктивним рішенням.

На всі моделі надають гарантію, що поширюється на 160 країн світу. В Україні ноутбуки ThinkPad супроводжують гарантійним обслуговуванням із максимальним терміном ремонту протягом п’яти робочих днів.

Ноутбук став основним пристроєм для бізнесу, тому слід шукати не просто ноутбук, а рішення для бізнесу, яке просто та легко доповнить наявну ІТ-інфраструктуру або стане її основою.

 

E490

E590

E485

E585

Код товару

20N8000RRT

20NB002ART

20KU000TRT

20KU000MRT

Діагональ

14”

15,6”

14”

14”

Екран

матове покриття

матове покриття

матове покриття

матове покриття

Тактова частота

1,6 ГГц

1,8 ГГц

2 ГГц

2,2 ГГц

Процесор

Intel Core i5 8265U

Intel Core i7 8565U

AMD Ryzen 5 2500U

AMD Ryzen 7 2700U

Об’єм оперативної пам’яті

8 ГБ

16 ГБ

8 ГБ

16 ГБ

Відеокарта

інтегрована Intel HD Graphics

інтегрована Intel HD Graphics

дискретна AMD Radeon Vega 8 Graphics

дискретна AMD Radeon RX Vega 10

Вага

1,75 кг

2,1 кг

1,75 кг

1,75 кг

Lenovo пропонує взяти участь у партнерській програмі (авторизація партнерів, реєстрація проектів і підтримка продажу) для комерційних ноутбуків, десктопів, моноблоків і моніторів. Для участі в програмі й отримання додаткової інформації потрібно подати заявку на електронну пошту svakulenko1@lenovo.com

 

*За результатами тестування за допомогою MobileMark 2014. Час роботи від акумулятора значною мірою залежить від налаштувань системи, умов експлуатації й інших факторів

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів