Прецизійні кондиціонери: висока точність, надійність і ефективність

Головна Огляди Прецизійні кондиціонери: висока точність, надійність і ефективність
28.02.2019

Для багатьох установ і об’єктів критичними вимогами є не тільки температура та ступінь вологості, але й чистота повітря та відсутність в ньому пилу. Аби забезпечити ефективну компенсацію значних тепловтрат і підтримувати необхідні температурно-вологісні параметри, зазвичай використовують прецизійні системи. «Прецизійний» походить від слова «precision» й у перекладі з англійської означає «точний».

Прецизійні кондиціонери, що використовують сучасні компанії, є автономними пристроями шафового типу для точного підтримання рівня вологості, ступеня рухливості та температури повітря у приміщенні, їх варто використовувати для таких середовищ:

  • телефонія: АТС, білінгові центри, вузли телекомунікації
  • медицина: лабораторії, центри діагностики, операційні
  • інформаційні технології: апаратні, серверні, дата-центри
  • високоточне «чисте» виробництво: мікроелектроніка, фармацевтика, космічна промисловість
  • музеї, архіви, бібліотеки

Італійська компанія Uniflair вже понад два десятки років проектує та виготовляє прецизійні кондиціонери й системи охолодження, поєднуючи технічну досконалість і високий рівень надійності продукції. Обладнання Uniflair під керуванням сучасного мікропроцесора забезпечує охолодження, фільтрацію, зволоження й осушення повітря 24 години на добу, 7 днів на тиждень.

Інновації завжди були основою розробок компанії Uniflair: значні ресурси компанії інвестувалися в розробку нових прикладних рішень, що забезпечують поєднання технічної досконалості і неперевершеного рівня надійності продукції.

Чинну систему виробництва та керування засновано на сертифікованій моделі якості ISO 9001, а до того ж сертифіковано за стандартом ISO 14001.

Наприкінці 2010 року корпорація Schneider Electric придбала компанію Uniflair, додав до існуючого портфелю периметричні кондиціонери, холодильні машини і модульну фальшпідлогу Uniflair.

Особливості прецизійних кондиціонерів Uniflair

  • Металевий корпус і внутрішні панелі, що створюють відділення, виконано з оцинкованої листової сталі
  • Забір повітря відбувається зверху, видування — вниз
  • Повітряний фільтр класу EU4 у металевому корпусі
  • Обладнано ЕС-вентиляторами (вентиляторами з електронно-комутованим приводом)
  • Є датчик низького потоку повітря та датчик забруднення фільтра
  • Теплообмінник виготовлено з мідних труб з алюмінієвими ребрами, піддон — з нержавіючої сталі; шланг відведення конденсату — гнучкий

Продукцію Uniflair широко використовують у світі, а перелік VIP-клієнтів-користувачів говорить сам за себе: British Airways, Shell, Nokia, IBM, Microsoft, BBC, провідні автомобільні та банківські компанії. В Україні замовниками є оператори стільникового зв'язку, банки, державний сектор. Запрошуємо до співпраці як IT, так і компанії, що спеціалізуються на кліматі.

Uniflair Amico SDCV0300A

Кондиціонер на охолодженій воді з нижньою роздачею повітря та EC-вентиляторами. Прилад доцільно використовувати на об’єктах, де є потреба встановлення кількох таких агрегатів. Для монтажу та запуску не потрібно залучати фахівців у галузі холодильної техніки, оскільки все, що необхідно — прокласти водяні трубопроводи. Загальна холодопродуктивність приладу — 9 кВт.

Uniflair Leonardo TDCV2000A

Ця версія Leonardo вирізняється простотою встановлення та високою надійністю. Для підтримання температури в приміщенні у моделі використано охолоджену воду. Потік повітря спрямовано вниз. Загальна холодопродуктивність становить 70 кВт.

СПЕЦИФІКАЦІЇ:

  • Точність підтримання температури у заданому режимі: ±1 °C
  • Точність підтримання вологості: + 5% відн. вол.
  • Функціонування за температури зовнішнього повітря: від +50 °C до -60 °C.

 

ERC пропонує зі складу кондиціонери AM (Amico) і LE (Leonardo) та повний асортимент під замовлення.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів