Battlefield V: невідома Друга світова війна

Головна Огляди Battlefield V: невідома Друга світова війна
04.04.2019

Battlefield V – гра шведської студії DICE, де дії розгортаються на полях Другої світової війни, під час якої відбувалися не тільки всім відомі події. У гри приголомшлива графіка, шикарний звук, які з головою занурюють в ігровий процес. Це неперевершений мультиплеєрний шутер, у який найкраще грати з друзями, адже його цілком побудовано на командній роботі.

Гру можна поділити на три гілки: кампанія, мережева гра й королівська битва (її очікуємо в найближчому майбутньому).

Кампанія: чотири історії

Кампанія — чотири різні воєнні історії, де показано війну з різних боків, як її переживали різні за статусом люди, у різні часові відрізки тієї жахливої війни. Тут буде можливість пограти й за англійський диверсійний загін, діючий на березі північної Африки, і за колоніального бійця, який відбиває Нормандію, але загін якого ніхто не сприймає серйозно. Доволі цікава місія про матір із дочкою, які намагаються знищити завод із виробництва зброї в холодній Норвегії. Насамкінець є змога подивитися на війну очима командира німецького танка «Тигр», який намагається боронити Берлін.

Командна гра

Але Battlefield V — гра не про історії, а про ­масштабні мережеві битви, у яких беруть участь 64 гравця. Мультиплеєр — основа всього ігрового процесу. Загалом дев’ять карт. Розробники суттєво змінили мережеву гру, тепер це по-справжньому командний шутер, а сама гра стала більш реалістичною (у щодо ігрових механік). З’явилася можливість створення укріплень — тимчасові фортифікації, які допомагають втримувати локації.

Кожен загін із чотирьох осіб заробляє бали, щоб командир міг витратити їх на стратегічні бонуси. Їх чотири: поповнення запасів, легка техніка, важка техніка й балістична ракета «Фау-1».

Здоров’я повністю не відновити, але в кожного гравця є аптечка, якою він може трохи «підлатати» себе, через це в грі посилилася потреба в медиках, у яких необмежений набір цих аптечок.

Патронів мало, тож дуже важливо мати в загоні гравця підтримки для поповнення боєприпасів. Персонажі вмирають набагато швидше, але тепер піднімати товариша може не тільки медик, а й гравець загону (проте робить це він довше). Із гри зникли позначки — позначати ворога може лише розвідник, що робить гравців обережними, тому кожен намагається триматися ближче до членів свого загону, щоб у разі потреби прийняти допомогу аптечкою, патронами або самому повернути в гру пораненого товариша.

Тим часом навколо гравця хтось окопується чи кудись біжить, оподалік кричить поранений солдат, свист куль, постріли, вибухи, небом пролітають літаки, важка техніка приймає удар на себе — усе це по-справжньому переносить на «Поле битви» і здається, що береш участь у голлівудському блокбастері. Саме за це люблять Battlefield. Хто спробує «п’ятірку» — проведе в ній не один десяток годин.

Товари з публікації
код товару: 0122263
немає в наявності
 
Беріть участь в найбільшому конфлікті за всю історію людства Таку другу світову ви ще не бачили - Мережеві бої для 64 гравців і безкоштовні оновлення "Хід Війни" - Великі операції - найбільші битви в серії Battlefield - Сюжетна кампанія - "Військові Історії"
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів