Добірка ігор на PS4. Fallout 76

Головна Огляди Добірка ігор на PS4. Fallout 76
09.04.2019

Студія Bethesda вирішила випустити другу велику гру серії Fallout поспіль, та таку, якої раніше не було, — мультиплеєрну. Спочатку проект за задумом мав бути як додаток до Fallout 4, але в результаті він став самостійною грою.

Fallout 76 подано з розмахом повноцінної нової частини, вписаної в офіційну міфологію цього світу. Сюжетно гра починається практично відразу після ядерної війни, і перед гравцями постають не порожні міста й радіаційні пустелі, а мальовничі пейзажі, які ще не пізнали хаосу апокаліпсису.

Автори зробили цікавими сюжет і протистояння гравців. Є навіть новий коопера­тивний режим на чотири людини. На пізніх стадіях гра не дасть занудьгувати, бо є можливість влаштувати ядерну війну в невеликих масштабах. А також розробники ­обіцяють підтримувати гру новим контентом щомісяця протягом трьох років — цікавого буде багато.

Товари з публікації
код товару: 6420774
немає в наявності
 
Our Future Begins Bethesda Game Studios, яка створила Skyrim і Fallout 4, з радістю представляє вам Fallout 76 - гру на багато користувачів , яка є передісторією усієї серії. Всі люди в Fallout 76 - такі ж гравці, як і ви. Щоб вижити, вам краще співпрацювати ... Чи ні - вирішуйте самі. Вас чекає найбільший і насичений світ постапокаліпсісу за всю історію всесвіту Fallout.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів