Ігрова платформа сучасних підлітків

Головна Огляди Ігрова платформа сучасних підлітків
17.04.2019

Вважаєте, в Україні ще мало хто чув про Roblоx? Про Roblоx сьогодні чула, напевно, кожна дитина. Про Roblоx сучасні школярі не лише чули, а й активно працюють і грають у цьому середовищі, а дехто ще й заробляє на цьому. Користувачі-мілленіали стрімко знайомляться з новими технологіями. Ще рік тому про Roblox чули одиниці. Проте ми ще на початку його популярності в Україні. Саме час долучитися.

Свобода творчості

Roblоx — це не зовсім звичайна гра. Це одночасно і гра, і платформа для уявлення та створення гри.

Широкі можливості платформи дають шанси реалізувати чимало незвичайних ідей. На перший погляд, здається, що вона подібна Minecraft. Можливо, таке враження через доволі схожий зовнішній вигляд героїв, однак у Roblоx вони більш артикульовані та довершені. Платформою реалізовано низку ігор жанру «пісочниця», але можна створити майже все, що заманеться, — чарівний будинок мага, хмарочос чи фортецю. Міні-ігри є лише частиною того, що можна створити завдяки платформі Roblоx. Це можуть бути й ігри різних жанрів: шутери, аркади, перегони або мікс жанрів. Особливість полягає у свободі творчості: свободі вибору стилю, вигляду (скіна) героя та його ролі у грі, а також функціональної здатності.

Платформа, що не набридає

Американська компанія Jazwares виготовляє трендові й якісні іграшки і має ліцензію Roblox на створення ігрових фігурок до ігор цієї платформи, які пропонує сезонами та серіями. Сезонність — вагома перевага платформи, бо міні-ігри можна оновлювати відповідно до сезонів. Це привертає увагу, і Roblоx не набридає так швидко, як чимало інших ігор.

Уже цієї весни низку товарів Roblox виробника Jazwares запропонують найкращі магазини країни, повний асортимент є на складі ERC — єдиного бізнес-партнера Jazwares з дистрибуції ігрових колекційних фігурок Roblox (а ще Minecraft, Fortnite, Domez тощо).

У пошуку кодів

На перший погляд фігурки Roblox дещо подібні до героїв Lego: трохи є, але вони інші. Гравці з досвідом купують цю продукцію, збираючи не фігурки, а секретні коди (Redemption Code), які містить кожна товарна позиція Roblox. Такі коди активують в іграх платформи Roblox, аби отримати в онлайн-грі додатковий ексклюзивний аксесуар чи зброю. Ця особливість продукту створює додатковий зв’язок реального світу з віртуальним і неабияк стимулює прихильників до пошуку кодів, застосування їх у грі та колекціонування. Дехто саме колекціонує, а коди дарує друзям. Іноді лише одним подарунком батьки задовольняють потреби кількох дітей: одному фігурка для реальної гри, іншому — код для гри віртуальної. Радіють всі. Однак після першої кортить мати наступну.

За продажем колекцій з використанням прихованих кодів (redemption codes) Roblox має найвищі покажчики.

Подейкують, відсоток використання кодів Roblox cягає 60%! Це дуже високий результат.

Асортимент колекційних ігрових фігурок матиме кілька хвиль-надходжень на склад в Україні. Перша така хвиля принесе:

Mystery figures

Пакування повністю закрите, вміст приховано. На вигляд – коробка, а на ній літера (одна з 6-ти, з яких утворено слово Roblоx). З літер можна складати конструкції, cлова-слогани. А всередині – рандомна іграшка та секретний код для застосування у віртуальній грі. Існує дві серії: #2 (Saphire) та #4 (Brick).

Core figures

Сподобаються тим, хто шукає особливих персонажів. Пакування-блістер допоможе обрати свого героя. Наразі очікують на дві серії #2 та #4. Кортітиме створити колекцію, добравши всі літери-скрині з буквами слова Roblox. Це й було метою цієї пропозиції.

Hayley the Tech Mage

Код товару: 19889

Хейлі – найбільша винахідниця у світі, її творіння неймовірні, неначе магічні, тому її і кличуть «технічний Маг». Вона розробляла машини, які не підкорюються законам фізики Roblox. З кожним роком її дедалі важче відшукати, адже вона подорожує світом.

Golden Bloxxy Award

Код товару: 19887

Золотий Блоксі – престижна премія, адже нею нагороджують найкращих і найяскравіших розробників, творців і членів спільноти Roblox за їхні досягнення на платформі Imagination. Цьогорічну нагороду за «Гра року» буде вручено... Її буде вручено тому, кого обере той, хто її придбає.

The Clouds Flyer

Код товару: 19878

Захмарний пілот видатної групи творців Robloxia Paratroopersoldier. Він поринає у неначе бавовняні хмари-цукерки, стрибає з віддаленого острова, плаває високо у стратосфері, використовує механічні крила.

Crezak: The Legend

Код товару: 19888

Крежак, син багатого дворянина, уникав відповідальності та часом потрапляв у халепу. Це було до того, як мешканці тієї місцевості запросили його до місцевої футбольної команди. Тепер він відомий і чи не найкращий спортсмен.

Monster Islands: Malogork'Zykh

Код товару: 10792

Острів Monster Stealth Eagle є домівкою найжахливіших створінь, які, часом, зустрічаються у Roblox. Наймерзотніший з них – Malgorok'Zyth. Прадавній напівбог, чий жорстокий режим знищував героїв, які поставали на його шляху. Хто зупинить його?

Flame Guard General

Код товару: 10797

Бойовий дух і сила його палаючого меча підкорюють цілі армії. Поки легенди торочать про його жорстоку боротьбу із Frost Guard General, Korblox є його найзапеклішим ворогом. Зараз він прямує до льодяної півночі, де братиме участь в одній із найжахливіших битв Роблоксії. Кажуть, «ворог мого ворога – друг мій». Але чи триватиме довго такий альянс?

Mad Games: Adam

Код товару: 10794

Один з оригінальних персонажів блокбастеру Roblоx Mad Madderer Adam промовляє фразу: «Стиха, але непереможно». Він з’являється наче зірка у божевільних іграх зі зброєю, яка знищує супротивника лише своєю появою... Чи так це?

Sharkbite Surfer

Код товару: 19877

Шмат Акули долає круті хвилі. Він переміг у номінації «прорив гри». Цей серфер ловить хвилю так, що стрімко мчить та допомагає безпорадним туристам.

Ninja Assassin: Yang Clan Master

Код товару: 19896

Подорож у тисячу миль розпочинається з одного кроку. Протягом багатьох років майстер ніндзя відстоював традиції Клану Янг, удосконалював навички бійця. Він довершив техніку ніндзя і присягнув прямувати шляхом праведності в Ninja Assassin DreamRoad Studio.

Game Pack

Є кілька наборів, що складаються з фігурок та аксесуарів. Допомагає швидше зібрати потрібну колекцію, випередити конкурента.

Club Boates

Код товару: 19843

Розроблена винахідником Roblox ChadTheCreator ця популярна гламурна група створює чудову музику та запально танцює. У клубі човнів вечірка не добігає кінця! Святкуйте ніч із DJ Boatay та Clai Dancefiend і запрошуйте друзів Robloxian до танцмайданчику.

Game Dev Life

Код товару: 19845

Втілюйте навички розробника у грі Game Dev Life. DoubleJGames, де можна перетворити мрію на реальність. Як щодо перегонів? Чи зосередите зусилля на розповіді історії чи створенні графіті?

Where's the Baby

Код товару: 19844

Здається, ці малі шукають на неприємності. Ласкаво просимо взяти участь у конкурсі Smellysuperfart «Де поділася дитина?!» Ці розумні діти намагатимуться втекти від батьків і шукають небезпеки маленькими ручками. Треба бути неабияким майстром, щоби захистити дітей від небезпечного середовища, кухонних приладів, посуду та іншого побутового краму. Маєте божевільні навички, як перехитрувати цих малих?

Mount of Gods

Код товару: 10746

На далекому безлюдному острові є два способи вижити: втамувати голод і спрагу або принести наявні припаси в жертву богам та вгамувати їхній гнів. Втілюйте улюблені моменти гри Mount of Gods з цим унікальним набором. Задовольнити бажання богів чи ледь стримувати їхній гнів. Що обираєте?

Chicken Simulator

Код товару: 10743

Розробник програми Roblox WildGuest створив найпопулярнішу гру, герой якої – курча. Їжте та насолоджуйтеся найдивовижнішими «курячими» фантазіями із цим кумедним набором, натхненим Chicken Simulator. Приєднуйтеся до епічної подорожі, щоб знайти Золоте яйце або просто нагодувати домашню птицю.

Fantastic Frontier

Код товару: 10776

Ласкаво просимо до Fantastic Frontier – світу, який прогресує, де народжуються герої та легенди. Ця популярна пригодницька гра – це простора місцевість, наповнена щільними лісами та підступними горами. Треба подорожувати до Червоної печери, здолати диких звірів і ворожих бандитів та відшукати рідкісні скарби.

Mix&Match

Героїв багато не буває – доведено Jazwares завдяки наборам Mix&Match Set, які складаються з чотирьох фігурок і тематичних аксесуарів, що здатні сформувати сюжет улюблених ігор.

Mix&Match Set

Код товару: 19863

Шукаєте місце, де врешті-решт привести волосся до ладу? Оберіть набір makeup:stylz salon. Тут запропонують тисячі стилів на вибір. А ще можна стати майстром-стилістом і допомогти друзям. Мільйони задоволених клієнтів вийшли з салону з відчуттям оновлення та готові підкорити світ. У наборі: чотири фігурки розміром три дюйми з аксесуарами, повний перелік асортименту всієї колекції, секретний код до ексклюзивної секретної віртуальної речі.

Set Days of Knights

Код товару: 10873

Епічні герої четвертого сезону разом. Лицаря було покликано здобути славу, скарби та царство Роблоксії. Готуйтеся поринути у фантастичний світ і випробувати хоробрість проти паладинів. Створіть власного лицаря, озбройте його та перемагайте ворогів. У наборі є чотири фігурки розміром три дюйми з аксесуарами, секретний код до ексклюзивної секретної віртуальної речі.

Soros Fine Italian Dining

Код товару: 19846

Поласуйте вишуканою їжею у фешенебельному італійському ресторані Soro. Роблоксианці подорожували всесвітом, куштували страви у цьому зірковому закладі. Обід тут з краєвидами на острів Соро. Можна замовити приватну кімнату для вечірок, але поспішайте та зробіть це заздалегідь. Майстер D'InfusedTristan та його добре навчений персонал обіцяють прекрасну незабутню вечерю.

Environmental Set

Код товару: 10763

Мабуть, найбажаніший набір колекційних фігурок. В одній коробці і найхітовіші фігурки, і машини, і предмети екстер’єру та сюжету.

Злочинність царює вулицями міста, всемогутня таємна зброя загрожує знищити все. Змінюйте, перевтілюйте та повставайте проти найбільших злодіїв Roblox InsanelyLuke та команди Team Super. Треба зупинити Darkmatter та його злих міньйонів Цикадо, Динамо та Атомік Вейста, поки ще не запізно!

У наборі Heroes of Robloxia є вісім колекційних ігрових фігурок, додаткові частини та аксесуари.

 

У комплекті кожного продукту (фігурки або набору) є секретний код (Redemption Code), яким можна активувати в онлайн-грі додатковий аксесуар.

Товари з публікації
код товару: 10763R
999 грн*
немає в наявності
Це, мабуть, найбажаніший набір колекційних фігурок. В одній коробці не тільки хітові фігурки, а й машини, предмети екстер'єру з сюжету. На вулицях лютує злочинність, і всемогутня секретна зброя загрожує знищити все, що ми знаємо і любимо. Бийтеся обличчям до обличчя з найбільшими злочинцями Роблока з InsanelyLuke і Team Super в проривній грі! Ви повинні покласти край темній Матерії і його злим міньйонам, Цикаді, Динамо і Атомному відходу, поки не стало надто пізно! Приготуйтеся до дії і врятуйте день з цим героїчним ігровим набором!
код товару: 19887R
немає в наявності
Золотий Блокс - це престижна премія, адже нею нагороджують кращих розробників, творців і членів спільноти Roblox за їх досягнення на платформі Imagination. Нинішню нагороду «Гра року» буде вручена ... Вирішувати тобі.
код товару: 10776R
399 грн*
немає в наявності
Ласкаво просимо в Fantastic Frontier, що постійно розвивається світ, де народжуються герої і народжуються легенди. Ця популярна екшн-пригодницька гра представляє собою велику територію, заповнену густими лісами, підступними горами і багатьом іншим. Вам належить відправитися в Бухту Мурашок, щоб битися з дикими звірами, перемогти бандитів і відшукати рідкісні скарби. Твоя доля чекає на тебе. Фігурки мають взаємозамінні частини і аксесуари, які можна змішувати, створюючи унікальних персонажів з вашої колекції.
код товару: 10743R
немає в наявності
Ви коли-небудь мріяли стати куркою? Мрії більше немає. Від розробника Roblox WildGuest приходить неперевершена гра, яка кидає вам виклик стати найбільшою куркою навколо! За допомогою цього ігрового набору, створеного за мотивами Chicken Simulator ви зможете зануритися в світ курки. Відправляйтеся в епічну подорож, щоб знайти «Золоте яйце» або просто перекусити пташиним кормом. Все залежить від вас, чи станете ви босом. Фігурки мають взаємозамінні частини і аксесуари, які можна змішувати, створюючи унікальних персонажів з вашої колекції.
код товару: 19878R
немає в наявності
Захмарний пілот з видатною групи творців Robloxia члена Paratroopersoldier. Він занурюється в ніби бавовняні хмари-цукерки, стрибає з віддаленого острова, плаває високо над стратосферой, використовуючи механічні крила. Пілот прагне до польоту, відчуваючи світло сонця на своєму обличчі.
код товару: 19877R
немає в наявності
Sharkbite Surfer долає високі хвилі і переміг в номінації «прорив гри». Цей серфер тримає хвилю, що так стрімко ходить морем, і допомагає нещасним туристам, безпорадним у відкритому просторі.
код товару: 19896R
немає в наявності
Подорож в тисячу миль починається з одного кроку. Протягом багатьох років цей ніндзя відстоював традиції Клану Янг і відточив свої навички бійця настільки ж гостро, як сюрікени. Він освоїв техніку ніндзя і поклявся слідувати шляхом праведності в Ninja Assassin DreamRoad Studio.
код товару: 10794R
немає в наявності
Божевільний вбивця, один з оригінальних персонажів з блокбастера Роблокс, Mad Murderer, Адам переводить фразу «мовчазний, але смертоносний» на зовсім інший рівень. Він з'являється в якості запрошеної зірки в «Божевільних іграх» з величезною кількістю зброї, яка може знищити противника в одну мить ... Чи так це?
код товару: 19889R
немає в наявності
Хейлі - найбільша винахідниця в світі, її творіння неймовірні, наче магічні, тому її і прозвали «технічний Маг». Вона розробляла машини, які коритися законам фізики Roblox. З кожним роком знайти її все важче, адже Хейлі подорожує по світу, вирішуючи різні проблеми завдяки своїм технічним винаходам.
код товару: 10797R
немає в наявності
Бойовий дух і сила його палаючого меча підкорюють цілі армії. Поки легенди твердять про його жорстоку боротьбу з Frost Guard General, Korblox є його найлютішим ворогом. Зараз він прямує в крижаній північ, де візьме участь в одній з найжахливіших битв Роблоксіі. Кажуть, «ворог мого ворога - мій друг». Але чи довго триватиме такий альянс?
код товару: 19863R
599 грн*
немає в наявності
Environmental Set Героїв багато не буває - доведено Jazwares, завдяки наборам Mix & Match Set. Шукаєте місце, де врешті-решт привести волосся в порядок? Виберіть набір makeup: stylz salon. Це салон, який надасть на вибір тисячі стилів. Також Ви зможете стати майстром стилістом і допомогти своїм друзям. Мільйони задоволених клієнтів вийшли з салону з відчуттям оновлення, готовими підкорювати світ.
код товару: 19888R
немає в наявності
У дитинстві син багатого дворянина Крежак уникав відповідальності і час від часу потрапляв в неприємності. це було ще до того, як деякі жителі тієї місцевості запросили його в місцеву футбольну команду. Зараз він відомий як кращий спортсмен.
код товару: 10792R
немає в наявності
Monster Islands: Malogork'Zykh Острів є домом найжахливіших створінь, які часом зустрічаються в Roblox. Наймерзенніші з них - це Malgorok'Zyth. Древній бог, чий жорстокий режим знищував героїв, які стали на його шляху. Хто зупинить його?
код товару: 19844R
немає в наявності
Деякими днями здається, що ці діти твердо налаштовані на неприємності. Ласкаво просимо на конкурс Smellysuperfart «Де подівся дитина ?!». Ці розумні діти будуть намагатися втекти від своїх ліжечок і знайти будь-які небезпечні предмети, які вони можуть взяти своїми маленькими ручками. Треба бути великим трюкача, щоб захистити їх від небезпечного середовища, кухонних приладів, посуду та інших небезпечних приналежності. Є божевільні навички перехитрити цих малих?
код товару: 19846R
399 грн*
немає в наявності
Поласуйте вишуканою їжею в фешенебельному італійському ресторані Soro. Роблоксіанці, подорожуючи всесвіту, пробували страви в цьому зоряному закладі. Обід тут з видами на острів Соро. Можна приватну кімнату для вечірок, але поспішайте і зробіть це заздалегідь. Майстер D'InfusedTristan і його добре навчений персонал обіцяють чудову вечерю, який неможливо забути.
код товару: 19845R
немає в наявності
Втілюйте навички розробника в грі Game Dev Life! DoubleJGames, де можна перетворити мрію в реальність. Як щодо гонки? Або зосередите зусилля на оповіданні історії або створенні графіті? Віртуальний світ - це безліч можливостей.
код товару: 19843R
немає в наявності
Розроблена винахідником Roblox ChadTheCreator, ця популярна гламурна група створює чудову музику і танцює. У клубі човнів вечірка не має кінця! Святкуйте ніч з DJ Boatay і Clai Dancefiend і запрошуйте друзів Robloxian на танцмайданчик.
код товару: 10873R
1399 грн*
немає в наявності
Set Days of Knights Епічні герої 4-го сезону разом. Лицарі були покликані добути славу, скарби і царство Роблоксіі! Готуйтеся зануритися у фантастичний світ і випробувати хоробрість проти паладинів. Створіть свого героя, озброюйте його улюбленими обладунками і в перед перемагати ворогів.
код товару: 10746R
499 грн*
немає в наявності
На пустельному острові, що знаходиться далеко-далеко в океані, Вам належить зробити вибір, виживати, тамуючи свій голод і спрагу, або жертвувати своїми запасами, щоб задобрити богів. Відтворіть свої улюблені моменти з гри Mount of the Gods з цим унікальним ігровим набором, створеним за мотивами спільної гри на виживання від розробника Roblox Wheatlies. Задовольнити вимоги богів або накликати на себе їх вогненний гнів! Вибір за вами. Фігурки мають взаємозамінні частини і аксесуари, які можна змішувати, створюючи унікальних персонажів з вашої колекції.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів