Високопродуктивність та надійність нових принтерів

Home Reviews Високопродуктивність та надійність нових принтерів
08.05.2019

Злагоджена робота будь-якої компанії залежить від справності й надійності техніки, чисельність якої деколи досить велика. А без приладів для друку взагалі важко уявити сучасний офіс, а іноді й домівку. Високопродуктивні принтери Canon серії Pixma G підкорили користувачів функціональністю, простотою та доступною ціною.

Струминні принтери Canon серії Pixma G – це надійні пристрої для друку зі СБПЧ (системою безперервного подання чорнил). Удосконалена й надточна технологія FINE є основою стабільної роботи системи під час друку великого обсягу матеріалів. Такі принтери є найкращим варіантом для домашнього використання або в невеликому офісі, і дають змогу друкувати кольорові зображення, фотографії та документи високої якості, за низької собівартості друку.

Вбудована СБПЧ

Головною особливістю принтерів серії Pixma G є їхній дизайн. Фронтальне розташування перезаправних чорнильниць великої ємності, що вбудовано в корпус, та індикатор рівня чорнил на передній панелі забезпе­чують можливість слідкувати за рівнем чорнил і вчасно поповнювати їх. Завдяки компактності принтер можна встановити на невеликому столі.

Конструкція СБПЧ у Pixma G герметична, що унеможливлює потрапляння повітря та витікання чорнил. Трубки, якими чорнила надходять від чорнильниць до друкувальної головки, виготовлено із якісних матеріалів. Оптимальний потік чорнил та інтенсивне використання відбуваються завдяки гладенькій і міцній поверхні трубок.

Економічний друк

Друк на принтерах Canon Pixma G є економічним порівняно з аналогічними пристроями. Завдяки великому обсягу чорнильниць з одного поповнення можна надрукувати 6 000 чорно-білих сторінок та 7 000 кольорових. А в деяких моделей комплекту постачання чорних чорнил разом із принтером вистачить, щоб надрукувати 12 000 сторінок.

Висока якість чорнил

Для отримання якісного зображення в пристроях Pixma G використовують спеціальні чорнила, розроб­лені в лабораторії Canon виключно для застосування в струминних принтерах Pixma G. Вони забезпечують правильне передавання кольорів, чітку деталізацію, стійке зображення й надійну роботу друкувальної головки й всієї системи.

Завдяки одночасному використанню двох типів чорнил – чорних пігментних і кольорових водорозчинних – принтер якісно друкує як текстові документи, так і фотографії. Пляшки для чорнил мають спеціальний носик, що унеможливлює випадкове проливання під час поповнення чорнильниць.

Довговічна друкувальна головка

Друкувальну головку FINE у пристроях Canon Pixma G розроблено з урахуванням значних навантажень. Вона може друкувати великі обсяги з незмінною високою якістю. Мінімальний ресурс такої головки – не менше 50 000 сторінок. Лабораторні випробування довели надійність таких головок і тривалу «живучість» понад гарантований ресурс.

Завдяки використанню технології FINE друкувальні головки для Pixma G мають маленькі дюзи, що дає змогу друкувати маленькими краплями у 2 пл. Це забезпечує чіткість і якість друку.

У серії Pixma G чотири пристрої

Серію струминних пристроїв Canon Pixma G розраховано на великі обсяги друку й довговічну роботу. Потрібно лише обрати модель.

Pixma G1410/11/15

Pixma G2410/11/15

Pixma G3410/11/15

Pixma G4410/11/15

Menu
Products catalog
Products catalog