Вершина насолоди від перегляду. Преміум OLED-телевізори Sony серії AG9

Головна Огляди Вершина насолоди від перегляду. Преміум OLED-телевізори Sony серії AG9
06.06.2019

AG9 — нова флаг­манська серія 4К HDR OLED-теле­візорів Sony з діагоналями 77, 65 та 55 дюймів в ультра­­тонкому корпусі. Зображення створюється на екрані OLED із надшироким кутом огляду, точним контрастом та абсолютно чорним кольором. Понад 8 млн незалежних пікселів самопідсвічуються з високою точністю, індивідуально керуються процесором обробки зображень X1 Ultimate.

У серії AG9 реалізовано технологію Pixel Contrast Booster, що підсилює колір і контрастність в яскравих зонах. Отже, AG9 забезпечує преміальну якість зображення для достовірного передавання сцен фільмів. Процесор покращує SD- і HD-контент практично до якості 4K HDR та демонструє 4К-контент із неймовірною чіткістю.

Неймовірний звук

Acoustic Surface Audio+ створює всеосяжний звук, що передається всією поверхнею екрана в гармонійному поєднанні з зображенням. Режим TV Center Speaker Mode дасть змогу використовувати телевізор як центральний канал домашнього кінотеатру.

Зображення «парує» у повітрі

Телевізори серії AG9 мають вишуканий, дуже тонкий корпус без підставки. У разі розміщення на стіні за допомогою системи кріплення (SU-WL850, постачається окремо) відстань від стіни до поверхні екрана вдвічі менша, ніж у попередньої моделі. Цей OLED-телевізор має не просто витончений дизайн — поглянувши на нього здається, що це кристально чітке зображення, яке ніби парує в повітрі. Крім того, новий кронштейн SU-WL850 має поворотний механізм.

Достовірність авторських задумів

Для неперевершеної якості зображення AG9 поєднує довершеність 4К зображення з яскравістю, передаванням кольорів і деталізацією розширеного динамічного діапазону (HDR). Як і в телевізорів серії ZG9, у моделях серії AG9 є режим калібру­вання Netflix Calibrated Mode, IMAX Enhanced, Dolby Vision/Dolby Atmos для передавання ефекту від перегляду таким, яким його задумали автори.

Smart-можливості

Серія AG9 з OLED-екраном має опера­ційну систему Sony Android TV, яка підтримує широкий спектр додатків Google Play, зокрема YouTube, Netflix, Amazon Video, Megogo, Ivi, Okko та інші програми для повної реалізації можливостей інтелектуальної техніки. Для розширення набору функцій телевізорів серії AG9 у них вмонтовано Google Assistant. Модель оснащено вбудованими мікрофонами, які допомагають керувати голосом. Відтепер можна просто назвати телевізору необхідну програму або попросити Google Assistant увімкнути телешоу чи фільм.

Інтелектуальний пульт

Для ще більшої зручності можна використовувати новий інтелектуальний пульт, аби керувати підключеними пристроями, як-от кабельні чи супутникові приставки, плеєр Blu-ray, ігрова консоль (підтримання пристроїв залежить від регіону). Пульт використовує радіочастоти, тому необов’язково наводити його на телевізор. Новий користувацький інтерфейс забезпечує простий та швидкий доступ до обраних додатків та налаш­тувань.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів