IXEO – новий вимір у прасуванні

Головна Огляди IXEO – новий вимір у прасуванні
10.06.2019

Понад 60 років TEFAL пропонує великий вибір інноваційних продуктів, які змінюють побут, роблячи його легшим і комфортнішим. Бренд вдало задовольняє потреби, гарантує якість і простоту у використанні, чим приваблює дедалі більше споживачів.

Обираючи IXEO, споживачі прямують назустріч інноваціям, які покращують і вдосконалюють якість їхнього життя, дарують більше вільного часу на улюблені справи та надихають на приємні зміни.

  • Гладильна система 3 в 1: праска, відпарювач і прасувальна дошка
  • Час нагрівання 45 с
  • Автономність 40 хв
  • Потужність 1 600 Вт

Праска, відпарювач та прасувальна дошка

IXEO – універсальна система три в одному: праска, відпарювач і прасувальна дошка Smart Board. Смарт-дошка IXEO працює у трьох позиціях: горизонтальній, вертикальній і під кутом 30°, завдяки чому прасувати й відпарювати улюблені речі стає вдвічі зручніше та приємніше. Зібрати дошку просто, використовуючи докладну інструкцію, а також ролик, який можна переглянути, якщо відсканувати QR-код.

Переваги системи

Суттєвою перевагою для сучасного споживача є економія необхідного на прасування часу, яку гарантує IXEO. За 45 секунд із моменту включення прасувальна система готова до роботи. Навіть у ранковій метушні можна встигнути не лише відпарити сукню чи сорочку, прикріпивши їх до поверхні, використовуючи затискачі, які є в комплекті, а й насолодитися смачним сніданком у родинному колі.

Прасувальна система IXEO добре пристосована і для тривалої роботи, адже її праска суттєво легша за інші класичні моделі й має ергономічну ручку. IXEO завдяки технології Turbo Steam пристосовується до будь-якої тканини, відпарюючи та розгладжуючи навіть найскладніші складки на одязі. Секрет такого ефекту в загостреному кінчику праски, який влучно потрапляє до кожного куточка.

IXEO не тільки чудово впорається зі своїми «обов’язками», а й професійно дезінфікує штори та навіть чохли дивану. Резервуар об’ємом 1 л із картриджем від накипу допоможе в роботі. Пристрій дає пару такої сили, що знищує до 99,9 % бактерій.

Дизайн нової системи

IXEO TEFAL – справжня знахідка, яка не лише відпарює та прасує, але й тішить око стильним і витонченим дизайном. Чиста обробка, елегантний чорний та мідний кольори роблять IXEO взірцем стилю і якості. Прасувальна система мобільна й не займає багато простору у квартирі. У комплекті є насадки як для одягу, так і для меблів. Шнур зручний, для нього є кріплення на дошці.

Товари з публікації
код товару: QT1020E0
немає в наявності
 
Пристрій Tefal IXEO QT1020E0 створено за принципом «два в одному» і поєднує в собі функції прасування і відпарювання. Вбудовану дошку можна встановлювати в трьох різних положеннях, вибираючи оптимальний варіант відповідно до вашої задачі. Потрібно всього 45 секунд, щоб праска нагрілась і прийшла в робочий стан. Потужність 1600 Вт і паровий удар дозволяють впоратися з найжорсткішими складками. Відключіть девайс від основи і доглядайте за шторами і меблями, не переміщаючи весь комплекс. За рахунок цього ви легко освіжите речі, впораєтеся зі стійкими забрудненнями і позбудетеся від хвороботворних мікробів і бактерій. Корпус регулюється по висоті. Для більшої мобільності передбачені коліщатка. Завдяки ємності резервуара 1 л не треба часто перериватися, щоб долити воду, а при необхідності це можна зробити, не відключаючи прилад.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів