Rowenta. Прибирання майбутнього

Главная Обзоры Rowenta. Прибирання майбутнього
12.06.2019

Rowenta, як провідний виробник товарів для догляду за помешканням, своїми інноваційними пристроями підносить прибирання оселі на зовсім новий рівень.

Стильний гість із майбутнього, новий акумуляторний пилосос AIR FORCE FLEX 560 перевертає уявлення про хатні турботи. Завдяки гнучкому дизайну пристрою є можливість із максимальною зручністю дістатися до найвіддаленіших закутків під низькими меблями, а одним натисканням кнопки звичайний пилосос перетворюється на ручний. Важкі мішкові пилососи — це минуле сторіччя. AIR FORCE 560 гарантує досконалий результат прибирання від підлоги до стелі за лічені хвилини!

Одна насадка для всіх типів підлог

Універсальній насадці Power Slim Vision не потрібні помічники — вона сама впорається з брудом на будь-якому типі підлоги — паркеті, килимі з довгим ворсом або навіть плитці. Більше не потрібно шукати вільну шухляду для безлічі девайсів і додаткових аксесуарів. У насадку інтегроване LED-підсвічування.

Чисті полиці та блискучий салон авто

Один єдиний клік — пилосос AIR FORCE FLEX 560 перетворюється з вертикального на ручний. Полиці, кавовий столик, сходи на дачі або салон улюбленої автівки — ключ до бездоганного прибирання буде у власних руках. Циклонна технологія Advanced Cyclonic ретельно розділяє часточки пилу від повітря й забезпечує довготривалий результат.

Свіжі гардини без павутиння під стелею

Інженери Rowenta потурбувалися про оптимальний комфорт і зручність використання: надзвичайно легка конструкція та дві інтегровані щітки (у нижній частині труби, а також на ручному пилососі) роблять можливим прибирання на висоті.

Жодного пилу під ліжком та у кутках

Фізичні вправи у вигляді присідань і нахилів, звичайно, зайвими не будуть, проте є легший шлях. Унікальна гнучка конструкція пилососу AIR FORCE FLEX 560, що витримує до 30 тис. згинань (а це майже 8 років використання!) дає змогу легко прибрати пил під низькими меблями й забезпечує доступ до віддалених зон під ліжком чи шафою. А рівень шуму від приладу не перевищує гучності звичайної розмови.

Товары из публикации
код товара: RH9471WO
нет в наличии
 
Беспроводной пылесос Air Force Flex 560 убирает там, где другие не достают! Все передовые технологии этого нового пылесоса заключаются в его оригинальной и гибкой конструкции, которая достигает пыли в 5 раз дальше под низкой мебелью с непревзойденной производительностью и маневренностью, что делает уборку очень легкой! В сочетании с высокой мощностью, достигающей 100 воздушных ватт, вы можете проводить уборку без ограничений, собирая пыль в каждом углу и делая уборку в вашем доме быстрее, чем когда-либо прежде.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров