Індукційні поверхні OmniFlex

Головна Огляди Індукційні поверхні OmniFlex
13.06.2019

Інтуїтивні поверхні OmniFlex завжди забезпечують першокласний результат. Оновлений дизайн дає змогу вбудовувати панель врівень зі стільницею, створюючи пласку робочу поверхню, що спрощує догляд за приладом. Численні удосконалені функції полегшують використання варильної поверхні, роблячи процес приготування їжі простішим і зручнішим.

Інтелектуальні програми IQ

  • IQboil – доводить вміст посуду до кипіння, автоматично знижує потужність нагріву й підтримує необхідну температуру, до того ж сповіщає про це звуковим сигналом.
  • IQSimmer – приготування страв за нижчої температури за довший час.
  • IQgrill – приготування страви на грилі з малою кількістю олії чи взагалі без неї. Обрати можна з чотирьох ступенів готовності, щоб отримати, наприклад, стейк потрібного ступеня смаження.
  • SoftMelt – повільне розтоп­лення чи розморожування за температури 42°С.
  • StayWarm – підтримання страви гарячою за температури 70°С.
  • Функція Recall дає змогу повторно увімкнути поверхню з усіма поперед­німи налаштуваннями упродовж 5 секунд після випадкового вимкнення. Особливо корисна під час приготування на кількох конфорках.
  • У разі потреби вимкнути одну конфорку чи функцію AreaFlex із режимом IQgrill і встановленим таймером скористайтеся функцією Delete, натиснувши X. Можна забути про численні натискання.

Оновлену панель керування обладнано функціональним і декоративним елементом– Groove. Спеціальне заглиб­лення має стильний дизайн. Рухом пальця по сенсору можна забезпечити швидке та інтуїтивне керування варильною поверхнею.

Інтелектуальна функція AutoDetect миттєво визначає розташування посуду, активуючи необхідну конфорку – одну чи кілька залежно від розміру каструлі чи пательні.

Функція AreaFlex збільшує площу нагріву, поєднуючи дві вертикальні варильні зони в одну. Це сприяє рівномірному приготуванню страв упосуді великого розміру.

У деяких моделях OmniFlex завдяки функції FullFlex можна максимально збільшити площу приготування. Майже всю варильну поверхню вкрито котушками з мінімальними проміжками між ними, що забезпечує додаткові можливості. Конфорки можна поєднувати горизонтально і вертикально, комбінуючи до шести предметів великого й маленького посуду.

Інтуїтивна функція StepZone імітує роботу кухонної пічки старих часів, поєднуючи дві конфорки в одну з різними рівнями потужності. Для підтримання готової їжі теплою можна поставити каструлю в місце з меншою температурою, доки готуються інші страви.

Таймер TimeAssist тепер має три функції. Автоматично відстежує тривалість приготування на конфорках, де встановлено потужність. Таймер зворотного відліку дає змогу встановити час приготування страви до 99 хв. Єдиний і незалежний таймер, що не підключено до жодної конфорки, подає звуковий сигнал після того, як час сплинув.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів