Пилосос із лінійки G-FORCE LITE

Головна Огляди Пилосос із лінійки G-FORCE LITE
15.06.2019

Універсальна щітка XpandZone із подвійним X-подібним збирачем пилу збільшує площу прибирання з килимів чи твердих поверхонь. Комплект із додаткових насадок допоможе позбавитися бруду у важкодоступних місцях, кутах і на м’яких меблях. Паркетна щітка зі спеціальною щетиною дбайливо очистить паркет, ламінат чи кахель без жодних пошкоджень поверхні.

Під час прибирання можна не турбуватися про чистоту повітря завдяки НЕРА-фільтру. Волокна фільтра затримують 99,95 % часточок пилу, бруду, включно з пилком і результатами життєдіяльності пилових кліщів. Це особливо важливо для людей, що страждають на астму чи алергію.

Добре помітний, зручно розташований і яскравий індикатор активується в разі заповнення мішка пилом.

Довгий шнур, шланг і телескопічна трубка забезпечують додаткову зручність у використанні з максимальним радіусом дії до 9 метрів. Легке й плавне керування пилососом здійснюється зручною ручкою-регулятором, який розташовано на верхній частині приладу.

Для зберігання пилососа не потрібно багато місця завдяки компактному розміру й можливості встановлення у горизонтальному чи вертикальному положенні.

Ергономічний, ефективний і легкий у використанні пилосос, із розробленим в Європі дизайном, швидко й бездоганно впорається з прибиранням.

Специфікації VC2222GLBU

  • Потужність 2 200 Вт
  • Обсяг пилозбірника 3 л
  • Довжина кабелю 7 м
  • Довжина металевої телескопічної трубки 86 см
  • Розміри (ш × в × г) 43,4 × 27,2 × 28,9 см
  • Вага 5,4 кг
  • Плавний старт

Товари з публікації
код товару: VC2222GLBU
немає в наявності
 
Тип пилососа: мішковий; Тип збирання: сухе; Споживана потужність: 2200 Вт; Тип пилозбірника: багаторазовий текстильний мішок; Обсяг пилозбірника: 3 л; Насадки: паркетна, велика щітка XpandZone; Габарити (ВхШхГ): 27.2 x 43.4 × 28.9 см; Вага: 5.4 кг;
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів