Секрети хліба з хрусткою скоринкою

Головна Огляди Секрети хліба з хрусткою скоринкою
22.06.2019

Немає нічого смачнішого за буханець щойно з печі. Сучасні кухонні пристрої печуть не гірше, однак часу та сил на приготування потрібно набагато менше, ніж за традиційного способу.

Нова хлібопічка Panasonic SD-ZP2000 — пристрій, що допоможе досягти нових кулінарних звершень на радість усієї родини, адже пропонує 14 програм для випікання хліба, 2 програми для замішування тіста й рецепти смачного кексу та джему. У ній можна випікати хліб із різного борошна й з різноманітними добавками в найкращих сучасних тради­ціях європейської кухні.

Два сенсори відстежують температуру зовні й всередині пічки. Згідно з цими показниками програма налаштовує кожен крок, визначаючи, коли і як довго тісто має відпочивати, змішуватися, підніматися, ферментуватися та випікатися.

Власна пекарня

Дизайн нового приладу елегантний, форма заокруглена, а корпус — стриманого чорного кольору. Крім того, Panasonic Croustina SD-ZP2000 — це не тільки хлібопічка. Вона замісить три види тіста для духмяної випічки — тістечок, бріошів чи піци та зварить варення або джем.

Доглядати за приладом легко: чаша має протипригарне, міцне й стійке до подряпин покриття, яке можна мити м’якою губкою під струменем води, а поверхню пристрою досить час від часу протирати вологою серветкою.

Хрусткий, смачний, домашній

Хліб, що випікає Croustina SD-ZP2000, матиме овальну форму й хрустку скоринку, колір якої можна обирати (для деяких рецептів) — світліший або темніший. Аби скоринка апетитно хрустіла, Panasonic застосувала власні інноваційні розробки, що відтворюють традиційні методи замішування тіста, та особливу технологію випікання, яка контролює нагрівання, подібно до того, як це відбувається в традиційній печі. Крім того, кришка пристрою — дзеркальна, тепло відбивається від неї та сприяє утворенню скоринки зверху. Два сенсори відстежують температуру зовні й всередині пічки. Згідно цих показників програма налаштовує кожен крок, визначаючи, коли і як довго тісто має відпочивати, змішуватися, підніматися, ферментуватися та випікатися.

Смак різноманітності

Ще одна особливість — нова хлібопічка не обмежуватиме фантазії пекаря. Обираємо бажаний рецепт лише натисканням кількох кнопок. Випікати можна класичні білий і житній, дієтичний чи експериментувати з добавками: сушеними томатами, маслинами, травами, висівками, родзинками, сухофруктами, горіхами тощо.

Без глютену, без проблем

Croustina має програми, які було спеціально розроблено з турботою про людей, що не переносять глютен або мають інші прояви харчової алергії. Користувач зможе використовувати лише перевірені продукти й контролювати інгредієнти.

Panasonic SD-ZP2000 оснащено таймером із функцією відкладеного старту (до 13 годин). Якщо звечора покласти всі інгредієнти до чаші та запрограмувати необхідний проміжок часу, то вранці власників розбудить аромат свіжої випічки.

СПЕЦИФІКАЦІЇ Panasonic Croustina SD-ZP2000

  • Програми 18
  • Потужність 700 Вт
  • Розмір (в × ш × г) 34 × 27,3 × 40,4 см
  • Вага 7 кг
  • Колір чорний

Товари з публікації
код товару: SD-ZP2000KTS
8999 грн*
є в наявності
Насолоджуйтесь домашньою свіжою випічкою без походів в пекарню. Хлібопіч Panasonic SD-ZP2000KTS допоможе приготувати екологічний продукт. Ефективна конструкція хлібопічки забезпечує відображення тепла від внутрішньої дзеркальної поверхні. Завдяки цьому утворюється смачна хрустка скоринка. Інтелектуальна технологія дозволяє змінювати метод замішування тіста відповідно до бажаним типом хліба. Два датчика контролюють температуру всередині і зовні хлібопічки. Результат - ідеальна випічка при будь-яких умовах! Хлібопечка оснащена спеціальними програмами для приготування безглютенового хліба і навіть кексів.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів