Інтуїція, що вражає

Головна Огляди Інтуїція, що вражає
25.06.2019

Чи можна готувати вишукані страви, покладаючись лише на інтуїцію? Якщо раніше це означало непередбачуваність результатів, наразі Electrolux змінює правила гри.

Відзначаючи 100 років успішних інновацій, відомий шведський виробник знову опиняється на крок попереду інших – лінійка розумної кухонної техніки Intuit бере на себе всю рутину, залишаючи лише творчий процес і задоволення від приготування.

Нову колекцію кухонної техніки Intuit створено з урахуванням усіх побажань справжніх ентузіастів кулінарії. Головні – задоволення від приготування їжі та смачні результати. Чи можливо таке? З Intuit можна впевнено сказати, що так.

Кухня з Intuit, основні переваги якої – особлива увага до деталей, ергономічність, лаконічні форми, сучасні матеріали, актуальні кольорові рішення і, головне, функціональність – це справді інтуїтивно та легко.

Особистий помічник у приготуванні

Духовки Electrolux Intuit – це великий корисний об’єм, швидке нагрівання, зручні деко, термощуп, конвекційний вентилятор збільшеного об’єму, а також колекція покрокових запрограмованих рецептів Assisted Cooking.

Приготувати здорову та смачну їжу швидко й без жодних зусиль можна з духовими шафами завдяки функції пари Steamify. Комбінуючи паро­обробку з традиційними способами нагріву, улюбленим стравам – духмяній випічці чи соковитому м’ясу – можна додати більше смаку та аромату. Турботу про вибір необхідної пари візьме на себе Steamify, повністю керую­чи налаштуваннями, досить лише встановити температуру й зазначити тип страви. Завдяки абсолютній точності цієї функції можна створювати навіть страви sous-vide.

Простота й ергономічність

Як і завжди, техніка Electrolux вражає не тільки функціо­нально, але й естетично. Скандинавський дизайн, традиції якого дотримано під час створення колекції, поєднує вишукані матеріали та витон­чені лінії. Він передбачає певну суворість і стриманість, але водночас не позбавлений елегантності, якої дося­гають поєднанням нержавіючої сталі й чорного скла. У колекції Intuit є повний комплекс побутової техніки для кухні: варильні поверхні, духові шафи, посудомийні машини тощо.

Чисто, швидко, економічно

Ще один корисний девайс на кухні – посудомийна машина. Завдяки функції ComfortLift не потрібно нахилятися зайвий раз, адже в ній є підйомний механізм для нижнього кошика, що забезпечує зручну робочу висоту. Для сушки посуду техніка використовує найбільш ефективний та економічний для електроенергії спосіб – завдяки функції AirDry дверцята відчиняються на останніх хвилинах циклу. Крім того, техніка Intuit вкрай прискіплива до часу, а отже програми запуску можна швидко й легко знайти завдяки панелі QuickSelect.

Експерименти на домашній кухні

Варильні панелі Intuit якнайкраще відчувають власників. Завдяки функції SensePro можна відволіктися на інші страви чи розмову з друзями, адже за процесом приготування стежить бездротовий термощуп, який вимірює температуру всередині продуктів і повідомляє, коли їжа повністю готова.

Сенсор прожарювання SenseFry дасть змогу обрати ступінь прожарювання яловичини rare, medium чи well-done, гарантуючи завжди смачний результат.

Рідина, що кипить, ніколи не витече з каструлі, адже SenseBoil самостійно визначає момент зростання бульбашок та автоматично знижує інтенсивність нагріву, повністю контролюючи процес кипіння.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів