Безпечний та комфортний спецодяг NEO OHS

Головна Огляди Безпечний та комфортний спецодяг NEO OHS
27.07.2019

Одяг NEO OHS було відзначено QUALITY APPROVAL – знаком контролю якості, який здійснюють на всіх етапах виготовлення продукції NEO (від виготовлення до доставляння на склад).

Іноді робітникам певних спеціальностей доводиться працювати під палючим сонцем, під час сильного дощу або потужного вітру, виконуючи екстремальні роботи. За таких умов необхідно мати робочий одяг, що поєднує максимальний захист і комфорт.

В одязі NEO, який виготовлено з високоякісних матеріалів із підсиленням місць підвищеного зношування або інтуїтивним розміщенням функціо­нальних кишень, виконувати професійні обов’язки зручно й безпечно.

На всі випадки роботи

Продукція бренда NEO OHS – це удосконалена система робочого одягу (ADVANCED WORKWEARSYSTEM), що забезпечує оптимальну відповідність роботі, що виконують. У портфелі бренда два рішення: для спекотних літніх днів (легкий одяг, що пропускає повітря) й одяг, що забезпечує тепловий захист за несприятливих погодних умов.

Якість за стандартом NEO

Компанія обирає найкращих постачальників і проводить постійний моніторинг виробничого процесу. Випробування моделей здійснюють у лабораторних умовах. Багатоступеневий контроль якості охоплює весь цикл виробництва від контролю поточного розроб­лення продукції до реалізації рішень, що відповідають потребам користувачів.

Колекції NEO OHS

Літня серія одягу включає численні рішення, що дають змогу працювати як у спекотні літні дні, так і під час сильного дощу або потужного вітру.

За умов слабкого освітлення в нагоді стане сигнальний одяг, оскільки забезпечує належну видимість працівника на робочому місці. Відбивний і попереджувальний одяг NEO підвищує безпеку незалежно від часу доби.

Серія Outdoor – комфортний та міцний одяг, що підходить як для роботи, так і для щоденного використання.

Також у портфелі бренда NEO є аксесуари (шапки, кепки, ремені), що створюють зручність навіть за складних умов.

Крім того, в асортименті NEO є взуття, що гарантує високий рівень захисту ніг під час виконання робіт та гарантує зручність і комфорт. Взуття NEO виготовлено з високо­якісних матеріалів, воно має сучасний дизайн.

З турботою про жінок

Цю серію розроблено з урахуванням потреб жінок, що ці­нують функціональність і комфорт. Базуючись на новітніх тенденціях моди, одяг пасуватиме будь-якій жінці. Він має зручні дизайнерські рішення, стильні кольорові схеми й унікальний стиль. Крім того, він буде зручним для щоденного використання.

Нові колекції з’являться на ринку найближчим часом, включно з жіночими серіями.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів